Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Alçak Gönüllü Davranıyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Aslan burcu bugün, aşk hayatınızda küçük engellerle karşılaşabilirsiniz. Ancak bu durumları aşmak için gereken güce sahipsiniz. İlişkinizdeki dengeleri sağlamak adına cesur adımlar atmalısınız. Sınırlarınızı net bir şekilde belirleyerek, partnerinizle olan iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Her şey istediğiniz gibi gelişebilir.

Bugün, aslan burcu olarak kariyer hayatınızda bazı zorluklarla yüzleşebilirsiniz. Ancak bu zorluklar, sizi yıldırmamalı. Mesleki başarıya ulaşmak için motivasyonunuzu yüksek tutmalısınız. Hedeflerinize odaklanarak, isteklerinize kısa sürede ulaşmanız mümkün. Kendinize güvenin ve fırsatları değerlendirin.

Bugün maddi konular açısından dikkatli olmanız gereken bir gün. Küçük sorunlarla karşılaşmanız olası, ancak bunları aşmak için stratejik düşünmelisiniz. Elinize geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirdikçe, finansal dengenizi koruyabilirsiniz. Amaçlarınızdan sapmadığınız sürece, mali durumunuzda bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde ve toplumsal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, bu fırsatları değerlendirin. İş ve sağlık alanında kendinizi geliştirmek için ilham verici adımlar atabilirsiniz. Bugün, hala iyileştirilmediği için problem çıkaranve sağlık konularına daha fazla odaklanmalısınız.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu için iletişim konularında güçlü bir etki var. Duygularınızı daha etkili bir şekilde ifade etmek için kendinizi cesaretlendirilebilirsiniz. Fikirlerinizi karşı tarafa açıkça aktarırken nazik ve anlayışlı olmaya özen göstermek önemli olabilir. Aynı şekilde, karşınızdaki insanlardan da aynı anlayışı bekleyebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak olumlu etkileşimler yaratabilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Komplekslerinden arındığını hissettiğin bir güne uyanıyorsun. Etrafına karşı daha alçak gönüllü davranışlar sergileyebilirsin. Yakın akrabalarının ekonomik anlamda yaşadığı problemleri ailen ile tartışabilirsin. Çocukları olan bir Aslan burcuysan onların sağlığına olan düşkünlüğün artabilir. Kişisel temizliklerine daha fazla dikkat ediyorsun.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ve toplumsal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir, bu fırsatları değerlendirin. İş ve sağlık alanında kendinizi geliştirmek için ilham verici adımlar atabilirsiniz. Bugün, hala iyileştirilmediği için problem çıkaranve sağlık konularına daha fazla odaklanmalısınız. 

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen ay sizi daha dikkat çekici ve hareketli kılıyor. Aynı zamanda yakın çevrenizde gruplar ve arkadaşlar içinde daha katılımcı olabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir yere yetişemeyeceğinizi düşünürken son saniyede yetişebilir ya da işinizi yaparken farklı anlamlı pozitif olay ve durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konuların üst üste gelmesi sizi durdurabilir. İçinizden bir sesin gelmesi kadar buna nasıl karşılık verdiğiniz de önemlidir. Kendinize zaman vermek isterken zamanın hızlıca akıp gideceğini de düşünmelisiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, Ay tüm gün burcunuzda ilerlerken, duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla güç veriyorsunuz. Bu Ay geçişi, hislerinizi tatmin edici yollarla ifade etmek için uygundur. Ancak, bugünün enerjileri bir miktar huzursuzluk da getiriyor. Venüs ve Jüpiter'in ufak bir zorlu açı oluşturmasıyla, aşırıya kaçma ya da sorunları göz ardı etme eğilimi olabilir. Sorunları hafifletmek ya da kendinize bir mola vermek için kestirme yollar kullanmak cazip gelebilir ancak bu, uzun vadede daha pahalıya mal olabilir. Şu anda sorunlarla başa çıkmaya hazır olmadığınızı fark ederseniz, daha az duygusal ve daha mantıklı bir günde sorunlara geri dönmeye karar verin. Venüs, 17 Ekim'e kadar kalacağı aile evinizde ilerliyor. Bu dönem, evinize ve ailenize olumlu enerji yönlendirmek için harika bir zaman. Ev içi dünyanızda daha fazla uyum yaratmakla ilgileniyorsunuz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şey zamandır. Onu boşa harcamamalısın. İşine, ailene, aşkına veya kendine vakit ayırmalısın. Yaşadığın bütün acıların ilacı zamandır, bunu sakın unutma. Sana verilen kısıtlı zamanı iyi yönetmen gerekiyor. Eğer zamanını iyi kullanırsan sağlık, para ve aşk bugün sana geliyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan, bugün enerjiniz oldukça yüksek. Eviniz ve ailenizle ilgilenmek size iyi gelecek. Gününüz güzel geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili vermeniz gereken kararda, her tür duygusallıktan arınıp mantıklı davranmanız gerekiyor. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Çalışma azminiz oldukça yüksek. Yine de yaratıcılığınızı ortaya koyamadığınıza inanıyorsunuz. Birtakım taleplerden kaçınmanız gerekiyor. İstediğiniz yetkilerin sizi daha başarılı kılacağını anlatabilmelisiniz. Bütçenizdeki açığı kapatmak için, irili ufaklı bütün harcamaları asgariye indirmeniz gerekiyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>