Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tepkilerin Dile Geliyor Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

İlişkisi olan Aslanlar bugün, partnerinizle romantik ve tutkulu anlar yaşayabilir, ortak aktivitelere katılarak, ilişkinize renk katabilirsiniz. Bugün birbirinize olan sevginizi göstermekten çekinmeyin.

Bekar Aslanlar için bugün, kendinizi göstermek ve dikkat çekmek için ideal bir zaman. Girdiğiniz ortamlarda parlamanız ve yeni insanlarla tanışmanız mümkün. Cesaretinizi toplayın ve yeni bir ilişkiye yelken açın.

İş hayatınızda bugün, liderlik özelliklerinizi ortaya koyabilir ve inisiyatif alabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizdekileri etkileyebilir ve projelerinizde başarılı olabilirsiniz. Özgüvenli tavrınız, hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimde yanlış anlamalar yaşanabilir. Düşüncelerinizi ifade ederken dikkatli olun. Net bir dil kullanmak karışıklıkları önleyebilir. Sosyal medya üzerinden paylaşımlarınızda anlaşılır bir dil kullanmaya özen gösterin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu için duygusal konularda ani gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle aile ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmekten çekinmeyin ancak karşınızdakine de kulak vermeyi ihmal etmeyin. Kendinize daha fazla vakit ayırarak içsel dengeye kavuşabilirsiniz. Uzuun vadeli hedeflerinizi gözden geçirme fırsatı bulabilirsiniz. Bugün, önemli kararlar vermekten kaçının ve zamana yayarak düşünün. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Aslan burcuysan, eşinin ailesine duyduğun kırgınlıkları bir kez daha hatırlayabilirsin. Yaşam alanını daha da ferah hale getirmek isteyeceksin. Yakın bir arkadaşından gelecek telefonla, kararsızlığın son bulacak. Duygu ve düşüncelerini çok daha açık bir biçimde gözlemleyebilecek ve dışarıya yansıtabileceksin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde gerilim yaratabilecek konular gündeme gelebilir. Birbirinizi ertelemeye, yerine başkasını koymaya yönelik düşünceler ve ifadeler süreci zorlaştırabilir. Kendinize zaman tanıyın, bir yürüyüşe çıkarak size böyle söylettiren gerçek duygunuzla yüzleşin ve sonrasında konuşmaya çalışın.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları geliştirmek için başkalarından yardım alabilirsiniz. İşlerinizde üstlerinizle birlikte iyi işler çıkarabilirsiniz. Başarılı olmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda geliştirmek istediğiniz işlerinizin üstüne gidebilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakterinize dair önemli ipuçlarını yakalamak ve uç noktalarınızı görmek mesleki kariyerinizde önünüzü açacaktır. Asla olumsuz düşünmeyin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda belirsizlikler yaşanabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanacaksınız. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalmasını sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

21 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, Ay bugün sosyal alanında vakit geçiriyor ve hafif, kolay etkileşimler arayışında olabilirsin. Ancak, bugün coşkun biraz azalabilir, ama bu geçici bir durum. Aslında bu, yeniden toparlanman ve dinlenmen gerektiğinin bir işareti olabilir ya da fazla düşünmeye ara vermeni söylüyor olabilir. Bir yanın işleri bitirmek isterken, diğer yanın daha fazla derinlik ve anlam arıyor olabilir. Bir hayal ya da plan engellerle karşılaşabilir, ancak bu aşamayı atlatman muhtemel. Sadece bazı ayarlamalar yapman gerekebilir. Bir ilişkide inişli çıkışlı bir enerji olabilir. Bugün ters giden bir şey olursa, bundan bir ders al ve ileriye dönük olarak daha iyi plan yapmaya karar ver.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çok fazlayükün varsa başkalarından yardım kabul edebilirsin. Hayat dengesini kaybettiği zaman stresle ilişkili sağlık sorunlarıyla muzdarip olabilirsin. Onun için dikkatli olmanda fayda var. Ayrıca dengeli ve ılımlı olup, işbirliği ve sadakat ile hareket edersen bugün senin için birçok çözümün geldiği bir gün olacak. Sürüncemede kaldığın konular arasında doğrusunu seçmek için, mükemmel zamanlamayı bekleyebilirsin. Bu sebeple acele etmek hiçbir konuda.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün gizli düşmanlar ve sağlık konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel yaşamınızdaki uyumlu tavrınız size beklemediğiniz gelişmeler sunacak. Ancak partnerinizle yaşayacağınız görüş ayrılıkları konusunda da dikkatli olun. Yapmayı düşündüğünüz atılımda sandığınız kadar başarı gözükmüyor. Geniş yelpazeden bakıyorsunuz. Bu bakışın, size geçici gibi gösterdiği kimi problemleri ciddiye almanızda yarar olacak. Sosyal anlamda yaşadığınız yoğunluk, maddi konulara eğilmenize engel olabilir. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

21 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 27" R
Ay
Yengeç
10° 48' 14" R
Merkür
Akrep
13° 55' 11" R
Venüs
Yay
05° 57' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 06" R
Satürn
Balık
13° 10' 49"
Uranüs
Boğa
26° 15' 00"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Terazi
12° 46' 37"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>