Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorunlarınız Çözüme Kavuşuyor! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalısınız. İlişkinize zararı dokunabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Gerekli olanları yerine getirebildiğiniz sürece huzursuzluk yaşanmayacaktır.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Enerjiniz bir hayli yoğun ve bunun da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Hedeflediklerinize adım adım yaklaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var. Elinize geçen fırsatları mutlaka en doğru şekilde değerlendirme altına almalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetenekli olmak fark atmanız için yeterli gelmeyebilir. Bu yeteneği parlatacak ve kullanacak alanları da bulmalısınız. Yatırım ve birikim planları, bir hayali bir fikre dönüştürmekle ilgili istekleriniz konusunda şanslı bir gündesiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslan burçları, bugün arkadaşlıklarınıza ve sosyal ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Ekip çalışmaları, grup etkinlikleri ve sosyal organizasyonlarda aktif rol alabilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınızın da ön plana çıkacağı bir gün olabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ideallerinizi, isteklerinizi planlayıp sıraya koymanız için güzel bir gün olacak. Zihninizi gereksiz tüm kaygılarınızdan arındırmak isteyeceksiniz. Uzun zamandır uğraştığınız sorun bugün çözüme kavuşabilir. Bu durum psikolojik olarak sizi rahatlatacak ve daha sağlıklı düşünmenize yardımcı olacak.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularda daha tedbirli hareket etmek isteyebilirsiniz. Alacaklarınızın tahsili, birikim yapmak ve varsa bunu iyileştirmek noktasında yardıma ihtiyacınız olabilir. İnsanların bu konudaki önerilerini dikkate almak sizi başkalarına karşı güçsüz hissettireceği yanılgısına kapılmamalısınız. Bu, olumsuz söylemlerin ortaya çıkışını önleyecektir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendinizi başkalarına odaklı hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Ani kararlar gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz yavaşlayabilir. Eğitimlerde göz önünde olabilirsiniz. Aşkta yeni gündemeler söz konusu. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Kendinizi daha özgür hissedeceğiniz şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi bir konuda kısıtlanmış hissediyorsanız, buna karşı koymak zannettiğiniz kadar zor olmayabilir. Enerjinizi doğru noktaya yönlendirmeli ve elinizdeki bilgileri, sınırları aşmak için bir silah olarak kullanmalısınız. Kendi gücünüzü ve potansiyelinizi hafife almayın.

25 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün zihnin daha fazla çalışacak. Aklını vermek istediğin her şeyde daha fazla gelişme elde edebilirsin. Eğer teknolojik olarak kendine yeni gereçler almayı hedefliyorsan bugün bu konulara daha fazla odaklanabileceksin.

25 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün özellikle ikna edicisiniz ve kendinizi tatmin edici faaliyetlere ve anlamlı projelere adamak için güçlü bir istek olabilir. Yetenekleriniz tanınıyor ve onları yaratıcı şekillerde kullanıyorsunuz. Mali durumu iyileştirmenin yollarını keşfedebilirsiniz. Gün bazen sizi çok sert veya hızlı ilerlemeye teşvik edebilirken, yakınlarınız bu enerjiyi dengelemenize yardımcı olur ve size bir planınızın olduğunu hatırlatır. Bunun katı bir plan olması gerekmez ve aslında çok katı da olmaması daha iyidir ancak bazı rutinleri teşvik eden bir plan olmalıdır. Şu anda sizin için eğlenceli olan, hem yaratıcı hem de pratik bir projeyle uğraşmak olabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. İş yaşamınızda aksayan durumlar sizi çok fazla ilgilendirmemeli. Siz sorumluluklarınızı yerine getirmesini biliyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

25 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, eğlence konularında şans sizinle olacak. Ancak harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, istediğiniz başarıya yaklaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları istediğiniz gibi yönlendireceksiniz. Sizin gibi orijinal düşünen kişilerle bir arada olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Yaşantınıza yeni kişiler katılabilir.

25 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>