Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Tavsiyeleri Önemsiyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk hayatınızda, adımları doğru attığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Ancak, hızlı hareket etmek bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendiniz için en doğru olanı bulduğunuzda, ilişkinizin dengelerini korumak daha kolay olacak. Sabırlı olmanız, ilişkideki karmaşayı azaltabilir.

İş ve kariyer alanında, olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Dengelerin lehinize döneceği bir gündesiniz; bu durum, sizin için fırsatlar sunabilir. Hata yapmaktan kaçınarak, sonuçları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Planlı hareket etmek, başarıyı getirir.

Maddi konularda, aldığınız kararların arkasında durmak önemli. Kısa vadede finansal olarak toparlanma isteğiniz var; ancak bunun kolay olmayacağını unutmamalısınız. Harcamalarınızı dikkatlice yöneterek, kontrolü elinizde tutmalısınız. Bu, maddi durumunuzu stabilize etmenize yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski arkadaşlarınızla görüşebilir, anıları yad edebilir, problemleri çözebilirsiniz. Bazı ilişkilerin bugünlere neden erişemediği üzerine kafa yorabilirsiniz. Zamanın akıp gittiğini, iyi ilişkileriniz olduğunu, sakinleşip ana dönmeniz gerektiğini unutmayın.

24 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Yaratıcılığınızı konuşturarak projelerinizi hayata geçirebilir ve başarılı olabilirsiniz. İlişkilerinizde tutkulu ve kararlı tavırlar sergileyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak, bu da sizi hedeflerinize bir adım daha yaklaştıracak. Enerjinizi doğru şekilde kullanarak hem kişisel hem de profesyonel alanda ilerleme kaydedebilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Aslan burcuysan çalışanlarının öneri ve tavsiyelerine her zamankinden daha çok önem verebilirsin. Finansal evraklarını kronolojik olarak bir düzene oturtuyorsun. Yeni aldığın mutfak aletlerinde sorun çıkması seni meşgul edebilir. Bugün iade ve garanti süreçleri ile uğraşabilirsin. Bir şekilde sabırlı olmasını biliyorsun.

24 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimseye hissettirmeden yaşadıklarınız sizi yormuş olabilir. Bugün “güçlü görünme” maskenizi çıkarın. Kendinize karşı dürüst, yapıcı ve iyimser olduğunu da bunun bir maskeden fazlası olduğunu anlayacaksınız. Aslında öyle olduğunuzu ama bazen dinlenmenin önemli bir hak olduğunu hatırlıyorsunuz.  

24 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çevreniz kalabalık, moraliniz ise yüksek olacak. İşten yana kazançlarınız olabilir. Ancak bu duruma güvenip hemen yeni atılımlara girişmeyin. Daha sabırlı ve ölçülü davranmalısınız. Meslek birlikleri veya yardım kuruluşlarıyla ilgili davetlere katılabilirsiniz. Buralarda tanışacağınız kişiler projeleriniz için destek sağlayabilir.

24 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hız gerektiren konularda dengeyi kaçırmamaya özen gösterin. Çok hızlı davranmaya çalışırsanız ufak tefek kazalara yol açabilirsiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü bir mola ve hazırlık günü haline getirebilirsiniz. Bir şeylerin yeniden başladığını hissetmek sıkı bir hazırlıkla gerçeğe dönüşebilir. Sizi bugüne kadar bu gerçekten neyin uzaklaştırdığını gördüğünüzde, bakışlarınızı kaçırmayın.

24 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, daha yoğun, daha ilgi çekici bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte, öğrenmek ve bağlantı kurmak önceliklerinizin en üstüne çıkıyor. Yeni şeyler öğrenmek, dallanıp budaklanmak ve temas kurmak için bir zamandır. Günlük hayatınızda, muhtemelen daha fazla iletişim, hareket ve genel olarak aktivite deneyimleyeceksiniz. Yeni çalışmalar veya ilgi alanları edinmek ve fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için mükemmel bir zaman bulacaksınız. Başkalarıyla iletişimde kalmanın yanı sıra çeşitli projelerle uğraşmanın veya başka şekillerde yeni fikirler için hislerinizi ortaya koymanın zamanıdır. Bugünün enerjileri, zamanınızı boşaltabilecek veya sizi heyecanlandırabilecek farklı veya alışılmadık fikirleri ve yöntemleri düşünmek için güçlü.

24 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşık oluyorsun ya da evlenme teklifi alıyorsun. Duygularını dengelemeye ihtiyacın var. Sosyal etkinlik davetleri alarak ya da başka bir sebepten topluluk içine giriyorsun. Aşık olabilirsin, bu arzun her an canlanabilir. Ruhsal büyüme ve artan sevgi ile beraber yeni bir yuva kurmaya ihtiyacın var. Senin parlak, tarafsız ve profesyonel olman gerekli bugün. Sakın aşktan korkma.

24 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

24 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün hastane, sağlık, gizli düşmanlar ön plana çıkabilir. Ancak paranıza sahip çıkma günü. Gününüz şahane geçsin.

24 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle konuşarak aştığınız ufak tefek sorunları bir daha yaşamak istemiyorsunuz. İlişkideki küçük sorunlar, size bu kadar da korkutucu gelmemeli. Unutmayın bunlar her ilişkide olabilecek sorunlar! İş planlarınızın karşılık bulup bulamayacağından kuşkulu gibisiniz. Bugünlerdeyaşamınız dışında bir hayatınız yok gibi. Kendinizi tamamen çalışmaya verdiniz. Hayatın diğer yanlarından da zevk almaya çalışın. Parasal gelişmeler istediğiniz yönde ilerliyor.

24 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>