Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Aklındaki Soruları Cevaplıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha disiplinli davranmanız gerekmekte. Birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan adım adım uzaklaşmaya çalışmalsıınız. Yapıcı yaklaşımlar ortaya koyabilirseniz, birlikte olduğunuz kişiyle daha yakın iletişim kurabilirsiniz. Mutluluğa ulaşmanız hiçte zor değil.

Odaklanmaya çalışmalı ve doğru bildiklerinizi uygulamak için harekete geçmelisiniz. Kendinize gereksiz yere yüklendiğiniz sürece hiçbir şeyin iyiye gitmeyeceğini bilmeniz gerekmekte. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

Parasal konularda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Olur olmadık şeyler için harcama yapmaya müsaitsiniz ve bu da finansal olarak sorun yaşamanıza neden olmakta. Bu konuda disiplinli olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde onların da ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurmalısınız. Birbirinizi anlama ve dinleme noktasında sorunlar yaşıyorsanız, bugün bunu gündeme getirerek çözüm arayabilirsiniz. Duyarsız ve ilgisiz bir izlenim vermemek için sabırla hareket etmeniz önemli olacaktır.

31 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Aslan burcu için oldukça keyifli ve hareketli bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunmak, yeni insanlarla tanışmak ve topluluk önünde konuşma yapmak için uygun bir gün olabilir. Özellikle hedeflerinize odaklanmak ve birlikte çalıştığınız kişilerle uyum içinde olmak önem kazanacak. Enerjinizi yapıcı ve pozitif bir şekilde kullanarak, işlerinizi başarıyla sonuçlandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda da tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün dilerim!

31 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki olaylara hâkim olmakta zorlanabilirsin. Senin için önemli olan hedeflerinden şaşmamak olacak. Bir süredir mali konularda almak istediğin tedbirleri hayata geçiremiyor olabilirsin. Ancak aklıselim düşündüğüne inandığın bir yakının, aklındaki tüm soruları cevaplamanı sağlayacak. Gösterişli ruhunu iyice açığa çıkarmak adına, beğendiğin kıyafeti alabilirsin.

31 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz kişiler için önünü arkasını düşünmeden elinizden geleni yapabilirsiniz. Bir karşılık beklemiyor olabilirsiniz ancak birilerinin de sizin elinizden tutmasını istemek sizin de ihtiyacınızdır, doğaldır. Bugün size bu isteği bir suç veya manipülasyon gibi aktaran insanlar olduğunu fark edebilirsiniz; tavırlarınız değişebilir.

31 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın güzel yönlerini fazla zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi mutlu edecek.

31 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki bazı sırlar açığa çıkabilir, sizden saklanan ya da bir şekilde söylenmesi unutulmuş şeyleri öğrenebilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni bir arkadaş edineceksin. Çevrende yeni bir insanın etkisini fark edebilirsin bugün. Bu kişi ile birçok ortak yönünüzün olması ve birlikte keyifli anlar geçirmeniz hızlıca bir dostluk kurmanıza vesile olabilir.

31 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün fikirlerinize büyük bir inancınız var ve heyecan verici, ilgi çekici yerler veya ilgi alanları odak noktasında olabilir. Ayrıca doğru şeyi yaptığınız duygusuyla da motive olursunuz. Değerlerinizi veya yol gösterici ilkelerinizi takip etmek iyi hissettirir ve işinizde veya sorumluluklarınız aracılığıyla parlamak artık güzel bir odak noktası olabilir. Bunun yerine, işinizle ilgilenmenin ve hedeflerinizi takip etmenin tadını çıkarabilirsiniz. Adanmışlığınız bugün parlıyor ve insanlar sizi bağlılığınız veya dürüstlüğünüzle tanıyor gibi görünüyor.

31 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız ve başlangıçlar için yeterli cesarete sahipsiniz. Maddi konularla ilgili güzel fırsatlar gündeme gelecek. Yaşam kalitenizi artıracak, projeler peşindesiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

31 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ayrıca seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

31 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kıskançlığınız yüzünden onu kırdığınızın farkında bile değilsiniz. Özür dileyin, her şey eskisi gibi olacak. Bir çiçek veya sürpriz bir yemek her şeye iyi gelebilir. Bugün işinizle biraz fazla ilgilenmenizde yarar var. Önemsiz gördüğünüz biraksaması büyüyecek gibi. Yakın çevrenizden işinizle ilgili iyi bir haber alıp rahatlayacaksınız. Son günlerde yaşadığınız para sıkıntısı geçici, yakında maddi rahatlama var. Yediğiniz her şeye dikkat etmenize rağmen kilo veremiyorsunuz. Uzmana başvurun.

31 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 60" R
Ay
Balık
06° 07' 35" R
Merkür
Başak
12° 24' 58" R
Venüs
Terazi
22° 19' 24" R
Mars
Yengeç
07° 03' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 42" R
Satürn
Balık
15° 22' 16"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 38"
Lilith
Terazi
08° 47' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>