Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Kendini Halsiz Hissediyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Daha çoşkun hissedeceksiniz. Şartlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceği bir süreçtesiniz. Koşullar değişim gösterecek olsa da ayak uyudrmaya çalışın.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemenizin daha kolay olabileceği bir gündesiniz. Mesleki konularda daha sabırlı olmanız gerekiyor.

Maddi durumunuz sizi memnun edecek düzeyde olmayacak. Harcamalar konusunda istediğiniz gibi hareket etmenizin çok da mümkün olmayacağını bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir konumda olmak isteyebilirsiniz. Fakat bu önemin değerini ve seviyesini kimin, neyin belirlediğinin de farkında olmalısınız. Popüler kültüre, herkesin birbirini aynı noktaya itmesine değil yeteneklerinize ve bireysel gündemlerinize odaklanmaksınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde derin duygular hissedebilir, sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili içsel keşifler yapabilir ve duygularınızı daha iyi anlamlandırabilirsiniz. Bugün yaratıcı ve sanatsal aktivitelerle ilgilenmek size iyi gelebilir. İletişimde dikkatli olmak ve yanlış anlaşılmaları önlemek önemli olacaktır.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutin işlerini yerine getirmek zorlanabilirsin. Bütün gün evde kalıp dinlenmek isteyebilirsin. Yoğun çalışma temposu olan bir Aslan burcuysan, ailen bu durumdan şikayetçi olabilir. Ailenin söylediklerini dikkate alıp bir ailenle vakit geçiriyorsun. Öğle yemeğinde mideni rahatsız edecek yemekler yememeye özen göstermelisin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda ve kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.Uzun vadeli kazanımlar, mutluluk ve yeni fırsatlar sizi bekliyor. Esnek olun, koşulları değerlendirin ve çevrenizin ilgisini çekmeye hazır olun.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya dolu dolu bir başlangıç yapma niyetindesiniz. Özellikle de aşk konusunda. Hobiler ve çocuklar konusunda da aynı enerjiyi ve isteği taşımanız da mümkün. Bu konularla ilgili haberler alabilir ve güçlü adımlar atmak isteyebilirsiniz. Yalnız sabırsız davranma eğiliminde olabilirsiniz. Olayların sizin istediğiniz hızda gelişmeyeceğini unutmamalısınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işlerin taktir edilmesi sizi ileriye yönelik daha da motive edecek. Verdiğiniz kararların arkasında durabilme gücünü kendinizde bulabileceksiniz.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evin ile uğraşmak ve ev işlerine odaklanmak sana daha iyi gelebilir. Evde daha fazla vakit geçirmek ve ihtiyaçlarını gidermek için uğraşmak kendini daha rahat ve güvende hissetmeni sağlayacak.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılacaklar listenizde bir değişiklik yapmak ve üretkenlik açısından harika bir formdasınız sevgili Aslan. Önceliklerinizi görmek için doğru bir zaman ve hayatınızda biraz havailiğe ihtiyacınız olsa da, hayatınızı iyileştirecekse bazı şeylerden vazgeçmeye karar verebilirsiniz. Ayrıca bir şeye çok fazla enerji harcamak yerine stratejik yaklaşmanın şu anda en başarılı yaklaşım olduğunu da keşfedebilirsiniz. Bugün sahip olduklarınızı en iyi şekilde değerlendirmek çok tatmin edici olabilir. Aynı zamanda, biraz öz disiplin, hedeflerinize ulaşmada büyük bir ilerleme sağlamanıza yol açabilir. Gelecekteki başarılara zemin hazırlıyorsunuz ve bu harika bir duygu.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün uzun zamandır beklediğiniz onayı almanız mümkün. Yaratıcılığınız, özgüveniniz takdir edilesi.. Yeni başlangıçlar yapmak için gayet uygun bir gün. Pozitif ve enerjik hissediyorsunuz. Bugünü iyi değerlendirin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslanlar, bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizle yeni konuları tartışabilir veya planlar yapabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı kullanmak için fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Yakın ilişkilerinizde pozitif davrandığınız zaman kendinizi huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. Bugün, iletişim konusunda oldukça şanlısınız.

6 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>