Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Yeteneklerine Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygularınızı ifade ederken daha anlaşılabilir olmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceğiniz bir süreçtesiniz. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun da üstesinden gelebileceksiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olabilirsiniz. Baskı altındasınız ve bu da yanlış kararlar almanıza neden olabilir. Daha dikkatli olmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bazı kararlar alma ihtimaliniz var. Gelir ve gider arasındaki dengesizlik, zorlanmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrol etmeye çalıştığınız her şey, sizi ele geçirebilir. Bundan sakınmak için sınırınızı bilmeniz gerektiği kadar neyi kontrol edip etmeyeceğinizi seçmeniz de önemlidir. Bugün hayatınıza etki eden konuların başlangıç ve gidişatını düşünebilir, bir elemeye gidebilirsiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birtakım belirsiz ve şaibeli konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz sevgili aslanlar. Kafa karışıklığınız sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. Zihninizi fazla zorlamayın, akışına bırakın. Biraz sabır gösterirseniz problemler kendiliğinden çözülecek.

7 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, değişken ruh hâlin ilişkini olumsuz etkilemeye başlıyor. Partnerinle yollarınızı ayırma derecesine gelebilirsiniz. Bu konuda yakın bir arkadaşından yardım istemen gerekebilir. Yeteneklerin konusunda somut adımlar atmaya karar veriyorsun. Çevrendekilerin seni desteklemesi özgüvenini arttırıyor.

7 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz/eşiniz üzerinden size sağlanan imkanları nasıl kullanacağınızı düşünebilirsiniz. Bazı süreçlerin netleşmesiyle beraber bu düşünceler yoğunlaşabilir. Kendinizi çaresiz ya da seçeneksiz hissetmek yerine ayağınıza taş olabilecek durumların farkına varmaya çalışmalısınız. 

7 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün koşullar çok kolay olmayabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerinizde tartışmalar ve ardından kopmalar yaşanabilir. Daha kabullenir davranmalısınız.

7 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hesapta olmayan atışmalar ve küskünlükler gündeme gelse de aslında çıkarcı insanları hayatınızdan temizleyerek potansiyelinizi ortaya çıkartacak hayrınıza durumlar olabilir.

7 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline güzel paralar geçebilir. Beklenmedik kazançlar ve güzel bir akış söz konusu olacak. Ancak harcamalar konusunda dikkatli olman gerekebilir. Etrafındaki insanlarla parasal mevzuları konuşurken dikkatli olmanda fayda var.

7 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yeni bir başlangıç ​​ihtiyacını beraberinde getiriyor sevgili Aslan. Uğrunda çalışılacak yeni fikirler ve hedefler için ilham aramanın zamanı geldi. Gün, yeni başlangıçlar ve kişisel değişimler için hayati önem taşıyor. Son zamanlarda yeni girişimler ve fikirlerdenemeye daha çok odaklandınız. Bugün, size ekstra bir cesaret artışı veya bu planlardan bazılarını hayata geçirme, hayallerinizi gerçekleştirme ve hamle yapma yönünde itici bir güç sağlıyor. Yavaş ama emin adımlarla enerjinizi yeniden kazanıyorsunuz. Geçmişteki hatalara veya sıkıntılara odaklanmak yerine yolunuza bakmayı başarıyorsunuz.

7 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklediğiniz konuların sizi olumsuz etkilemesine izin vermediğiniz müddetçe, her şeyi bir çırpıda halledeceksiniz. Kısa sürede olayların sizin lehinize dönüşeceği kesin. Yazılı anlaşmaların gündeme geleceği bir dönemdesiniz.

7 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

7 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili bazı sağlık sorunları veya finansal konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkilerinizde çok derin düşündüğünüz için; olayları istemediğiniz boyutlara taşıyor, sonra da zor dönüşler yaşıyorsunuz. Hataları geride bırakmanın buruk fakat gizli pişmanlıklarını yaşıyorsunuz. Bugün attığınız her adımda yeni heyecanlar ve gelişimler yaşamak istiyorsunuz.

7 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>