Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Sorumluluklarını Aksatıyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Biraz daha sakin kalmalısınız. Ani kararlar almaya müsaitsiniz ve bu durum beklenmedik durumlarla karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Birlikteliğinize zarar verebilecek düşünceleri bir kenara bırakmanın zamanı geldi. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda fikir bakımından uyuşmadığınız anlar elbette olacaktır. Birlikte olmanız, her konuda uyumlu olacağınız anlamına gelmiyor.

Yoğun gündeme hazırlıklı olmalısınız. Gündeliktemponuz, alışık olduğunuz düzeyin çok üzerinde olabilir. Aldığınız etkiler sonucunda kimi zaman olumlu, kimi zaman da olumsuz düşünceler içerisine girebilirsiniz. Davranışlarınızı ve düşüncelerinizi yeniden ayarlamanız gerekiyor. Hassasiyet göstereceksiniz.

Maddi konularda destek görmeden kendi ayaklarınız üzerinde nasıl duracağınız konusunda araştırmalara yöneleceksiniz. Kişisel ihtiyaçlarınızı çok zorlanmadan karşılamayı başarıyorsanız devamı zaten kendiliğinden gelecektir. Fikirleriniz sayesinde gelir seviyenizi daha üst seviyelere çıkartabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tamamlanmamış işlerin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Öfke, pişmanlık gibi hisler sizi bu durumdan kurtarmayacağı gibi daha kötü hissettirmesi de mümkündür. Zamanında alamadığınız kararları değerlendirmek ve bugüne uyarlamak için iyi bir gündesiniz;ve yer değişiklikleri konusuna kafa yormanız gerekebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Aslan burcu için duygusal ilişkiler ön planda olabilir. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir. İletişim becerilerinizin güçlü olduğu bir gün olacak, bu sayede isteklerinizi karşınızdakine net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Ayrıca,hayatınızda başarılı olmak için içinde bulunduğunuz projelere odaklanmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Özgüveninizi koruyun ve hedeflerinize emin adımlarla ilerleyin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde sorumluluklarını aksatman ailenin gözünden kaçmıyor. Ailen bu konu hakkında seninle konuşmak isteyebilir. Hatanı anlaman uzun sürmeyecek. Yakın bir arkadaşının arkadançevirdiğini öğrenebilirsin. Bu kişiyi ne kadar çok affetmek istesen de eski günlerdeki kadar samimi olmamız çokta kolay olmayacak!

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu ettiği için hayatınızda tutmak istediğiniz konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Bu durum sizi "bugün buldun, bugün ye" mantığından da koruyacağı için, hangi konularda ilerlemek ve yaşamak gerektiğini de daha iyi anlayabilirsiniz. Yeni hafta öncesi sorumluluklarınızı sıralamak, bir zaman çizelgesi oluşturmak gerekebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha fazla inandığınız ve düşüncelerinizi yaymak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Ancak önyargılı olmamaya bakın.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir kitaba başlamak, hobi edinmek, geleceğinizin hayallerini kurmak için uygun bir gün. Öğleden sonra dinlenmek için zaman ayırabilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün normalden daha fazla yorulabilirsin. Halletmen gereken meseleler normalden daha fazla emek gerektirebilir. Günün bir kısmında kendine vakit ayırmak ve keyifli konulara odaklanmak enerjini yenilemene yarayacak.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün düşünceli bir zihin çerçevesindesiniz. Hayatınızı küçük de olsa dönüştürmek için daha fazla anlam, derinlik veya güce sahip deneyimlere yöneliyorsunuz. Özellikle işle ilgili faydalı konuşmalar için mükemmel enerji yanınızda. Bu aynı zamanda bir işi büyütmek bilgi edinmek ve iletişim kurmak için de güçlü bir gün olabilir. Bir sorunun temeline inmek, araştırmak ya da ilgi çekici bir projeye veya etkinliğe katılmak için tüm araçlara sahipsiniz. Yine de güne ciddi bir yaklaşımla başlayabilir ve günü daha çok sezgilerinize güvenerek bitirebilirsiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün seyahat, eğitim, uzak çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimse sizin fikrinizi değiştiremez. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Ailenizin de katılacağı bir toplantıda, yeni kararlar almanız mümkün. Onların size destek vermesini bekliyorsunuz. Bugün, duygusal konularda hata yapmaktan çekiniyorsunuz

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 33' 26" R
Ay
Koç
09° 21' 05" R
Merkür
Başak
16° 25' 52" R
Venüs
Terazi
25° 00' 02" R
Mars
Yengeç
08° 18' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 44"
Satürn
Balık
15° 12' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 52"
Neptün
Balık
28° 34' 14"
Plüton
Oğlak
29° 45' 57"
Chiron
Koç
22° 20' 26"
Lilith
Terazi
09° 02' 24"
True Node
Koç
06° 36' 50"
Son Güncelleme : 19/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>