Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Değişiyorsun! Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi toparlamanız gereken bir gün. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Mesleki açıdan daha net adımlar atmalısınız. Adım adım ilerlemenin bu süreçte daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi manipüle eden insanların farkına varabilirsiniz. Aslında düşünmediğiniz, o histe bulunmadığınız durumların hayatınızda yer edinmesinden duyduğunuz rahatsızlığı gözardı etmeyin. Emeğiniz ve zamanınızı sağlığınıza, kontrollerinize veplanlarınıza ayırın.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizde hırslı ve kararlı olacak, kendinize olan güveniniz artacak. Ancak, ilişkilerinizde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Sabırlı ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz takdirde, önemli adımlar atabilir ve başarılı olabilirsiniz. Aydınlanma ve farkındalık için bugünü iyi değerlendirebilirsiniz. Hayata olumlu bakın ve pozitif enerjinizi yüksek tutun.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorsun. Eğitim hayatı devam eden Aslan burcuysan, stresli birkaç gün geçirebilirsin ama günün sonunda kendini üzmemen gerektiğini anlayacaksın. Stilinde ufak çaplı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Kıyafetlerinde kullandığın renkleri değiştirmekle işe başlıyorsun. Artık daha renkli kıyafetleri tercih edeceksin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamlanmamış işlerin tekrar gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Öfke, pişmanlık gibi hisler sizi bu durumdan kurtarmayacağı gibi daha kötü hissettirmesi de mümkündür. Zamanında alamadığınız kararları değerlendirmek ve bugüne uyarlamak için iyi bir gündesiniz;ve yer değişiklikleri konusuna kafa yormanız gerekebilir.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan meşgul eden durumlar ya da hassasiyetler öne çıkıyor olabilir. Kimi zaman gizlide kalmış koşullarla da ilgilenebilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sürdürülebilir bir ilişki için mantıklı olmanız gerekmekte. Bu sebepten sürdürülemez olan her ilişkinizle bağınızı koparmaya cesaretli olun.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni konulara odaklanmak önceliğin olabilir. Farklı bir tarz, yeni konular ve dikkat isteyen konular zamanını alacak bugün. Bir adım atmadan önce o konu hakkında bilmen gereken her şeyi bildiğinden emin olmalısın.

8 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, güne başlarken çeşitlilik veya bağlantı arayışı içinde olabilirsiniz. Bu, yoğun programınıza ara verip kişisel bakımınıza odaklanmanız için iyi bir zaman olabilir. Duygusal olarak iyileşme, sindirme ve üzerinizdeki baskıyı azaltma dönemidir. Nitekim günün ilerleyen saatlerinde halletmeniz gereken yarım kalmış birvarsa biraz gerginlik hissedebilirsiniz. Bu iniş çıkışları ciddiye almamaya çalışın. Kaldırabileceğinizden daha fazlasını üstlenme eğilimine dikkat edin, biraz dinlenmeye ihtiyacınız var!

8 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinse, istemeseniz de kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygusal olarak bunalmış hissedebilirsiniz. Ancak sağlık, finansal alanda ve manevi konularda şifalanma gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Atılımlar için doğru bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Taleplerinizin istediğiniz gibi gelişmesi için yeni formüllere ihtiyacınız var. Olayların doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>