Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kimseyi Yargılamıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda kontrollü olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Karmaşadan uzak durmanız çok daha iyi olacaktır. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacak. Hata yapmamaya çalışın.

Finansal olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmanız gerekiyor. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterliliğiniz ya da ilginiz olmayan konularda çalışmalar yapmak, insanlara destek vermek sizi zorlayabilir. Mecbur kaldığınız bir durum yaşadığınızda bunu muhataplarınızla konuşmak gerekebilir. Kaybetmek düşüncesini aklınızdan çıkardığınızda kazanacağınız başka şeyler olduğunu görebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Balık burcundakiler için duygusal anlamda derin bağlantılar kurabilir, iç dünyanızı keşfetmek ve ruhsal gelişiminize odaklanmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek ve duygularınızı samimi bir şekilde paylaşmak da bugün size iyi gelebilir. İçgüdülerinize ve sezgilerinize güvenerek hareket etmekte fayda var. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak içinizdeki huzuru bulabilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bütün gününü evini temizlemeye ayırıyorsun. Evinde yaptığın bahar temizliği modunu yerine getiriyor. Yorgunluğunu atmak için kendine güzel bir kahve yapabilirsin. Ergenlik çağında kardeşi olan Balık burcuysan, kardeşinin hâl ve hareketlerine anlam vermekte zorlanabilirsin. Kardeşini yargılamak yerine anlamayı tercih edeceksin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size neyin adım attırmadığını görebilirsiniz. Yakın geçmişe dönerek hangi yanlışları yaptığınıza veya size kimin yanlış yaptığına bakarak bugünkü düğümleri çözebilirsiniz. Maddi bağımsızlığınızı elde edebilirsiniz.  

1 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hemhem de sosyal açıdan güzel bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli sohbetler yapmanın yanı sıra yardım amaçlı bazı projelerde çalışmanız da mümkün gözüküyor. İşe dair destekler ve paralar konularında olumlu haberler alabilirsiniz. İşe dair uzun vadeli planlarınızı hayata geçirmek için uygun enerjiler var.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı işlerin aksaması enerjini düşürebilir. Ancak bazı şeyleri oluruna bırakmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Bugün planlarını esnek tutmalısın. Böylece ufak tefek aksaklıklar yüzünden kendini sıkmayabilirsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün içinizde daha yükseklere ulaşma dürtüsünü hissedebilirsiniz. Her zamankinden daha fazla göz üzerinizde olacak ve bu da sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya veya yaptığınız işe daha fazla çaba göstermeye motive edebilir. Sorumluluklarınız ve performansınız endişe listenizde üst sıralarda yer alıyor. Hedeflerinizi kontrol etme ve sonraki adımlarınızı planlama eğilimindesiniz. Enerjinizi belirli bir şeye harcamadan önce çeşitli kaynaklardan bilgi toplamak oldukça değerlidir.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları çok daha başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün iş, kariyer hayatınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz ancak sorumluluklarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Gerçekleri görmezden gelebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yapacağı sıcak itiraflar, ilişkinizi yeni boyutlara taşıyarak, yeniden düşünmenize neden olabilir. Onu kaybetmek istemiyorsanız, sabırlı ve anlayışlı davranarak, onu anlamaya çalışmalısınız. İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli rekabet halinde olmanız olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili ihtar alabilirsiniz. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sizi zarara uğratıyor. Formunuzu korumak için artık bir şeyler yapmanız şart gibi görünüyor

1 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 21' 16" R
Ay
Boğa
06° 21' 34" R
Merkür
Akrep
07° 01' 26" R
Venüs
Yay
00° 32' 02" R
Mars
Yengeç
23° 16' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 11" R
Satürn
Balık
13° 22' 27"
Uranüs
Boğa
26° 24' 25"
Neptün
Balık
27° 47' 49"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 03"
Lilith
Terazi
12° 16' 43"
True Node
Koç
06° 35' 50"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:04

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>