Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, ufak tefek problemler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Biraz olsun toparlamaya çalışın. İlişkinize odaklanmanız gereken bir gün.

Daha kontrollü olmalı, elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Şartlara uygun hareket etmeniz gerekmekte.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve ilham verici bir gün olabilir;ve kişisel gelişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Dikkatli ve planlı hareket ederek olumlu sonuçlar elde etme potansiyelinizin yüksek olduğunu unutmayın. Ekonomik kararlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak biraz karmaşık hissedebilirsiniz. İçsel düşüncelerinizi anlamak ve netleştirmek için zaman ayırmak faydalı olabilir. İlişkilerde karşılıklı anlayış ve empati önemli olacak. Duygusal dengeyi korumak için kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek de bugün size iyi gelebilir. Enerjinizi pozitif şekilde yönlendirebilmek için spor veya meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gireceğin ortamlarda tarzınla, stilinle ve konuşmanla dikkatleri üzerine çekeceksin. Farklı kişilerle etkileşimin artıyor, çevren genişliyor. Bu durumun pozitif yanlarını önümüzdeki günlerde hissetmeye başlayacaksın. Evinde aniden bozulan bir eşya, maddi planlamanı sekteye uğratabilir. Hukuk sektöründe yer alan bir Balık burcuysanız,yoğunluğun artacak.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde durmanın gerek olmadığını düşündüğünüz konular bir anda sizi ele geçirebilir. Bu yüzden olayları halının altına atmak yerine onları zamanında görmeli ve çözmelisiniz. Stres ve sinir hali, aile içinde birbirinizi doğru anlamanızı engelleyebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili sorumluluklar daha fazla gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran durumlarla başa çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak çaba gerektirebilir. Gün içinde keyif aldığınız uğraşılarınızla ilgilenebilirsiniz. Değişen durumları iyi yönetebilirseniz, durumları kendi tarafınıza çevirebilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda partneriniz kendisini sizin hayatınızda önemsiz gibi hissedebilir. Mesleki konularda da gücünüzü yansıtma fırsatı yakalayabileceksiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini iyi ifade etmek istiyorsan yazılı iletişim seçeneklerine özen göstermen gerekecek. Kendini yazılı olarak daha iyi ifade edeceğin bir gündesin. O yüzdenyazışmalarını bugün halletmek sana daha iyi getiriler sunabilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünve sağlık konularınıza odaklanıyor. Hayatınızın birçok meselesini daha fazla anlayış ve daha güçlü sezgiyle görmeniz için önemli bir dönem. Bugünün enerjisi kişisel çekicilik, romantizm, hayal gücü ve yaratıcılık için mükemmel. Bu enerjiyi kullanmanın en iyi yolu, en nazik özelliklerinizi kullanmak ve bunları özür dilemeden ifade etmektir. Bu zamanı hayatınıza iyi şeyleri, insanları, ilgiyi ve durumları çekmek için kullanabilirsiniz. İnsanlar sizin yansıttığınız doğal niteliklere çekilir. Belki de en önemlisi, içsel ve ruhsal değerleri tam olarak tanıma zamanıdır. Sizinle diğerleri arasındaki sınırlar yumuşama eğilimindedir ve bağlar güçlenebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili balıklar, siz düşünmek istemeseniz de sorumluluklar gözünüzün içine bakıyor. Plansız programsız davranmanız her şeyi gözünüzde büyütmenize sebep oluyor. Kararsızlığı bırakın. Kafa karışıklığınız sağlığınızı da etkiyor. Küçük te olsa bir yerden başlayın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde üstlendiğiniz her şeyde başarılısınız. Aldığınız önemli kararlar hep doğru çıkıyor. Ancak projeler üzerinde çalışırken ihtiyaç duyacağınız süreyi de mutlaka ayarlamalısınız. Enerji dolusunuz! Keyfinize bakın – dışarı çıkın, yeni yerler keşfedin. Arkadaşlarınızdan size katılmalarını isteyin – moraliniz yükselecektir. Sonuçta, kendinize oldukça güveniyor ve sakin hissediyorsunuz. Bu avantajı, mükemmel durumdaki zindeliğinizi sürdürmekte kullanın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün partner, ortaklık, mahkeme konularında beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün. Bugün elde edeceğiniz haklarınızla karşı tarafın size sunacağı şartlar arasında yanlış dengeler söz konusu olacak. Siz kendi düşüncelerinizden yola çıkarak, etrafınıza kapalı bir duvar örebilirsiniz. İlgilendiğiniz konuların farklı yorumlanması canınızın sıkılmasına neden olacaktır. İlişkilerinizi gözden geçirmelisiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 27' 08" R
Ay
Koç
23° 12' 40" R
Merkür
Başak
18° 07' 37" R
Venüs
Terazi
26° 07' 06" R
Mars
Yengeç
08° 49' 19" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 15"
Satürn
Balık
15° 08' 22"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 14"
Lilith
Terazi
09° 08' 29"
True Node
Koç
06° 37' 07"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>