Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sezgilerini Dinliyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişkiler konusunda bugün duygusal bağlarınızı güçlendirme şansı yakalayabilirsiniz. Partnerinizle aranızdaki iletişimi derinleştirmek için uygun bir gün. Bekar Balıklar için ise yeni ve ilgi çekici bir tanışma olası. Ancak ilişkilerde fazla hızlı ilerlememek ve gerçekçi beklentiler içinde olmak önemli. Duygularınızı ifade ederken açık ve net olun; bu yaklaşım yanlış anlaşılmaları önleyecek.

İş ve kariyer alanında bugün yenilikçi fikirlerinizi ön plana çıkarma fırsatı bulabilirsiniz. Yaratıcı çözümler üretmek konusunda başarılı olacaksınız. Ancak bazı projelerde kararsızlıklar yaşamanız olası. Bu durumda acele kararlar vermek yerine, kendinize biraz zaman tanıyın ve düşünmek için kendinize fırsat verin.

Maddi konularda bugün dikkatli olmanız ve ani harcamalardan kaçınmanız önemli. Bütçenizi gözden geçirmek ve gereksiz harcamaları kısmak için uygun bir gün. Uzun vadeli finansal planlarınızı yeniden değerlendirmek ise faydalı olacak. Beklenmedik bir gelir elde etme olasılığınız olsa da bu durumda bile temkinli davranmayı ihmal etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir gün, özellikle resim yapmak ya da yazmak gibi sanatsal projelere yönelmek isteyebilirsiniz. Ancak kendinizi fazla yıpratmamak için dengeyi bulmaya çalışın; günün bir kısmını doğada geçirerek ruhunuzu dinlendirmek iyi gelebilir.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün kendinizi duygusal anlamda daha hassas hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Kendinizi yalnız hissetmemek için çevrenizdeki insanlarla iletişimi güçlendirmeye özen gösterin. Özellikle aile ilişkilerinizde daha fazla destek bulabilirsiniz. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmenizi dilerim.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerine kulak vereceğin bir gün. Geride bıraktığımız günlerde aldığın kararların ne kadar doğru olup olmadığını sorgulayacağın olaylar yaşayacaksın. Günlük programını değiştirmekten yana değilsin. Günün ilerleyen saatlerinde kariyer yaşamına dair kaygılarını çözmek isteyeceksin.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlham bulamıyorsanız ilhamın kendisi olmalısınız. Birilerini izleyerek bir şeyler yapma halinden çıkın. Kalbinizin sesini takip etmekten çekinmeyin. Ekonomik konularda daha iyi noktalara gelmenizi sağlayacak işbirliklerine açık olduğunuz bir gündesiniz. 

14 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal konularda keyifli hissedebilirsiniz. İşlerinizde fazla müdahaleci davranabilirsiniz. Fikir dünyanızdaki konuları çevrenizdekilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Gün içinde eşinizle birlikte keyif aldığınız şeylerle ilgilenebilirsiniz. Parasal konularda gelişmeler olabilir. Sanatsal işlerinizle ilgilenecek fırsat yaratabilirsiniz.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırsatlarınız mesleki alanlarda artacak, hepsini yakalamakta zorlanabilirsiniz ancak yine de belirgin olanları fark edip, analiz edip ayırmanız oldukça önemli olacak.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. İçsel huzursuzlukların tamamen son bulmasını sağlamaya çalışmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları da gözünüzde büyütmemeye çalışın.

14 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugünün Güneş-Chiron karşıt açısı, geliriniz, yetenekleriniz veya sunabileceğiniz şeylerle ilgili güvensizlikler veya belirsizlikler ortaya çıkarabilir. Bu durum, değerler, para, samimiyet ve sahiplik etrafındaki bu savunmasız alanlarda çalışmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, bugün etkili olan Güneş-Jüpiter geçişi, sizi iyi hissettirebilir. Aile veya samimi bir ilişki ile özellikle bağlantıda olabilirsiniz ve hoş anılar veya kişisel gözlemler paylaşmak önemli bir yer tutabilir. Geleceği düşünerek iyileştirmeler yapmaya odaklanmış durumdasınız, ancak geçmişten size fayda sağlayacak bir şey keşfedebilirsiniz. Alternatif olarak, daha önce gizli kalmış bir kaynak gibi, şu anda kendinize bir şekilde fayda sağlayacak bir şey açığa çıkabilir. Duygusal düzeyde alışıldık sınırlarınızı aşmak istiyorsunuz. Yeniden canlanmış veya artmış bir inanç ve iyimserlik hissi olabilir ve duygusal hayatınızdaki önemli kişilerle veya kendinizle genel bir uyum duygusu yaşayabilirsiniz!

14 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Işine yaramayan ne varsa onlardan lütfen kurtul. Tarafsız kararlar vermelisin. Ciddi baktığın bir konuda gülmen ve esprili davranman gerekiyor. Hayatının her alanında dengeli ve ılımlı olmanda fayda var. Doğru zamandabirliği ve sadakat ile mükemmel zamanlamayı bekleyebilir, bu sayede sürüncemede kalmış birçok işini bitirebilirsin.  Aynı zamanda para konusunda da lütfen endişe etme. Seni seven birileri sana illaki yardım edecektir. Unutma ki senin en büyük destekçin olan evren, sana cömert davranacaktır.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

14 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık, kişisel gelişim ve bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Aileyle ilgili konularda da kararlar alabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

14 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde, soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

14 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 30" R
Ay
Yengeç
12° 22' 31" R
Merkür
Akrep
14° 05' 53" R
Venüs
Yay
06° 06' 29" R
Mars
Yengeç
25° 16' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 47" R
Satürn
Balık
13° 10' 33"
Uranüs
Boğa
26° 14' 45"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 12"
Chiron
Koç
20° 50' 29"
Lilith
Terazi
12° 47' 24"
True Node
Koç
06° 24' 17"
Son Güncelleme : 22/10/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>