Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İletişimini İyileştirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tercihleriniz konusunda daha dengeli ve dikkatli olmalısınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinizden yana yüzünüz gülmeye başlayacaktır.

Mesleğinizle ilgili problemleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Çabalarınızın karşılığını almak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

Maddi fırsatlar konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlarla aranızda sorun yaşanmasına neden olabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Kendinizi ifade etme noktasında ufak tefek sorunlar da gündeme gelebilir. Anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Aktif olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

19 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir. İç dünyanızda meydana gelen yoğun duygusal dalgalanmalar, başkalarıyla ilişkilerinizi etkileyebilir. Bu nedenle, kendinizi ifade etmek ve duygusal dengeyi sağlamak için zaman ayırmanız önemlidir. Aynı zamanda, büyük planlar ve projeler üzerinde çalışmak yerine, daha küçük adımlar ve rutin işlere yoğunlaşmanız sizin için daha faydalı olabilir. Kendinizi huzurlu hissetmeniz için müzik dinlemek, meditasyon yapmak veya doğaya çıkmak gibi aktivitelere zaman ayırmak iyi gelebilir. Kendinizi sakin ve dengeli tutmaya çalışın ve olaylara olumlu bir perspektiften bakmayı unutmayın.

19 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle arkadaş çevrendeki gelişmeler hakkında daha çok bilgi sahibi olmak yararına olabilir. Yanındaki insanlarla ilişkini iyileştirmeye özen göstermek istiyorsun lakin bunun tek taraflı bir süreç olmadığını bilmelisin. Kendi işini kurma planları yapan bir Balık burcuysan, ailenden borç istemen gereken durumlar söz konusu olabilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Etrafınızda dönen olaylar karşısındaki tutumlarınızı gözden geçirmelisiniz. Olaylar sizin dışınızda gibi görünse de sizin müsaade ettiğiniz kadarıyla hayatınıza etki eder. Bugün alacağınız haberler bazı insanlarla aranıza mesafe koymanızı, çevrenizi ve paylaşımlarınızı değiştirmenizi gerektirebilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size iyimserlik getiren pek çok yeni gelişme var. Eğitim çalışmalarına yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda duygu ve düşüncelerinizi paylaşacağınız ortamlar, keyifli kısa yolculuklar dikkat çekecek. Sakin ve dingin konuşmalar sizde dinlendirici etkiler yaratabilir. Aynı zamanda zihinsel becerilerin, sunumların önemi artıyor.

19 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda limitlerinizi oldukça zorlayacağınız ve gelişeceğiniz bir gündesiniz. Bugün dostlarınız arasında aranan kişi de olabilmeniz çok mümkün.

19 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini durduk yere kötü hissedebilirsin. Bunun sebebini bulmak için kendini yıpratma. Bazen sadece bir süreliğine de olsa enerjimiz düşer. Ayrıca bu konuda rüyaların sana gereken mesajları da verebilir. O yüzden rüyalarını bir kenara yazmayı deneyebilirsin.

19 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde kendinizi veya başkalarını yanıltmak anlamına geliyorsa bir şeyleri görmezden gelmekten kaçının. Bazı şeyleri ertelemek size daha pahalıya mal olabilir. Gün, arkadaşlarınızla yaşadığınız zorlukları veya sosyal yaşamınızla ilgili karmaşık duyguları aydınlatabilirken, bu süreçten ortaya çıkanlar sizi bağlantılar kurmaya, yeni bir başlangıç ​​yapmaya veya onarımlar yapmaya motive edebilir. Sorunlu alanlara samimi bir bakış elde edersiniz ve bu enerjiyi sabitlemek için mi yoksa düzeltmek için mi kullanacağınız size bağlıdır! Bu etki, dikkatinizi dağıtan şeyleri veya daha az anlamlı projeleri hayatınızdan çıkarma ihtiyacını doğurabilir.

19 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yoğunluk yaşamanıza neden olan gizemli olaylara ilgi duyacaksınız. Birtakım şeylerin sizden saklandığını hissedecek fakat sakinliğinizi koruyacaksınız. Yollarla ilgili ilginç gelişmeler söz konusu olacak

19 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

19 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün seyahat, eğitim, kardeşlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

19 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. İşinizde aceleci davranmaktan, ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gün. Gün içerisindearkadaşlarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız

19 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>