Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tesadüfler Karşına Çıkıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şey daha iyiye gitmeye başlayacak. Hata yapmadığınız sürece duygusal olarak yoğunluk içerisine girebilirsiniz. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Her şey daha iyiye gitmeye başlayacak. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşmanızın da çok zor olmayacağı bir gündesiniz.

Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmayı başarabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelirinizi arttırmak, işinizi ve hayatınızı yüksek standartlara çıkarmak için başkalarından beklenti içinde olmayı bırakabilirsiniz. Bugün kendi çabanızla neler yapabileceğinizi düşünerek bazı girişimlerde bulunabilir, görüşmeler başlatabilirsiniz. Özgüveninizin yükselmesi, bunun altını doldurabilecek gündemlerinizin olması size uzun vadeli çevre ve nakit desteği sağlayabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir denge sağlamak için zaman ayırmanız gerekebilir. İçsel dünyanızda bazı karmaşalar yaşayabilir ve hislerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bir konuda kararsızlık yaşıyorsanız, mantığınızı da dinleyerek objektif bir değerlendirme yapmanız faydalı olacaktır. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimde hassas davranmanız önemlidir, çünkü bazı sözleri yanlış anlayabilir veya abartabilirsiniz. Bugün dikkatli olmanız, duygusal tepkilerinizi dengelemek için kendinize zaman tanımanız önemlidir. Kendinizi rahatlatıcı aktiviteler yaparak ya da hobilerinizle uğraşarak iç huzuru bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve onlara destek olmak da size iyi gelecektir. Unutmayın, dengeleri korumak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan, gelişim ve ilerleme konusunda sağlam adımlar atabilirsin. Bilginle fark yarattığın ve kendini geliştirerekyaşamında değişimin fitilini yaktığın bir gün olabilir. Kariyerinde ciddi değişiklikler yapacaksın. Öte yandan bugün geçmiş ile yüzleşmen gerekebilir. Bilinçaltının derinlerinde kalan önemli hatıralar zihnini meşgul edebilir ve nahoş tesadüfler yaşanabilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle aranıza koyduğunuz dağları kaldırmalısınız. Hedef yerine bu engellere, ulaşılmaz hissine ağırlık verdiğinizde işleri zorlaştırabilirsiniz. Gelecekten bir beklentinizin olması değil o beklentinin gereklerine göre hareket etmeniz bunları gerçekleştirebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklediğiniz destekler için daha fazla çaba göstermelisiniz. İş birliği gerektiren konular, finansal anlaşmalarda daha fazla mücadele gerekebilir. Çalışma kapasitenizde yaşanan yükselişle olumlu adımlar atabilirsiniz. Yeni arayışlar, özgür hareket etmenin getireceği avantajlar kazançlarınızı etkileyecektir. Aşk hayatınızı biraz erteleyeceğiniz günler yaşıyorsunuz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için başkalarına gerek duymadığınızı fark edebilirsiniz. Kendinizi iyi hissettirecek uğraşılar bulmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmen gereken bir gün. Gördüğün rüyaları hatırlamaya çalış. Senin için önemli anlamlar içeriyor olabilirler. Hayatında yaşanacak büyük değişimleri rüyanda görmen olası.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, günün ilk yarısında çok yaratıcı düşünüyorsunuz ve başkalarına nasıl davrandığınızla öne çıkıp sessizce liderliği ele geçirebilirsiniz. Oldukça kişisel bir çekiciliğiniz var. Özellikle bir durumu yönetmekten veya önemli bir projeye veya tutkuya özel sevgi harcamaktan keyif alabilirsiniz. Gün ilerledikçe plan ve programlardaki değişiklikler sizi geçici olarak planlarınızdan uzaklaştırabilir. Zamanlamayı doğru yapmaya çalışmak, bugünün ilerleyen saatlerinde hayal kırıklığı yaşamanıza neden olacak bir derstir ve hızlı tepki verebilirsiniz. Pratik ve fiziksel ihtiyaçlarınızı keşfetmeye yönelirken, dikkatinizi dağıtacak pek çok şey vardır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek idealleriniz olan bir kişi olmanıza rağmen, bugün kendi içinizde çelişkiler içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda ilgilendiğiniz konulara odaklaşmalısınız. Değer yargılarınızın tartışılmasından hoşlanmıyorsunuz..

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Huzura ihtiyacın var. Çevrendeki negatif olay ve kişileri hayatından çıkar. Hayatına bir temizlik operasyonu yap. Yüreğinde yeni sevgilere ve enerjilere yer aç. “Hayatımın her alanında doyumla bir şekilde ilerliyorum, huzurlu ve sakinim; ayrıca sağduyulu ve güvendeyim” diyebilirsin. Grup çalışmaları senin için çok faydalı oluyor. Kendini yalnızlığa mahkûm etme.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda soğuk rüzgarlar esiyor. Sevgilinizin barış girişimlerine tepkisiz kalışınızın duyguların bitmesi olarak değerlendirilmesi, daha anlamlı bulunabilir. İş yerinde disiplin ve organizasyon gerektiren islerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat, yine de rahatlığınızı ön planda tutmanız mümkün. İşinizle ilgili olumlu ve ilerde çok isinize yarayacak değişimler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Diyetinize özen gösterin

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>