Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Adilsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Balıklar için bugün, partnerinizle romantik ve duygusal bir bağ kurabilir, birbirinize karşı anlayışlı ve şefkatli olabilirsiniz. İlişkinizde derinleşmek ve duygusal olarak paylaşımda bulunmak için ideal bir gün.

Bekar Balıklar bugün, yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Öncelikle kendi duygularınızı anlamaya çalışın ve ne istediğinize karar verin. Doğru kişi, doğru zamanda karşınıza çıkacak.

İş hayatınızda bugün, yaratıcılığınızı ve sezgisel yeteneklerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Sanatsal ve yardımsever yönünüzü öne çıkarabileceğiniz işlerde daha verimli çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınıza destek olabilir ve ekip ruhunu güçlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde huzurlu hissediyorsanız, dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu durumu sürekli hale getirmek, sizi hayattan koparabilir. Ailenizle hislerinizi paylaşarak, bu hislerin nedenini anlamaya çalışmalısınız.

20 Ekim 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi ifade etme ihtiyacı içinde olabilirsiniz bugün. İletişim becerilerinizi kullanarak ortaklıklarınızı güçlendirebilir, karşınızdaki insanları etkilemeyi başarabilirsiniz. Duygusal anlamda hareketli bir gün geçirebilir, yakın çevrenizle duygusal konularda derin sohbetler yapabilirsiniz. Keyifli vakit geçirebileceğiniz etkinliklere katılmanız olumlu enerjinizi yükseltebilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Balık burcuysan stresini yakınlarından çıkarmamaya dikkat et! İsteklerinin gerçekleşmesi için bazen kimseyi gözün görmüyor. Olayları yönlendirebilirsin ama insanların duygularını yönlendiremezsin. Kırılma ihtimallerini hesaplamalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeri ile ilgili bazı pürüzler yaşanabilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bilgiler öğrenmek ve seyahat planları yapmak için fırsatlar bulacaksınız. Zihinsel gelişiminiz ve bilgi birikiminiz, sizi ileriye taşıyacak, hukuksal konularda stratejik adımlar atma şansı verecek. Bu süreçte hazırlık sürecinizi gizli tutarak sınırlarınızı korumanız büyük önem taşıyor.

20 Ekim 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düzen gerektiren konular ve zaman alan işler söz konusu olabilir. Öğleden sonra eşinizle ya da karşılıklı konular içinde düşünmeniz gereken durumlar var.

20 Ekim 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün dileklerinizin ve hayattan beklentilerinizin gerçekleşmesi için olumlu yönde adımlar atmaya başlayabilirsiniz.

20 Ekim 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevresel koşullara uygunluk göstermek isterken ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilecek olmanız da sizin açınızdan oldukça önemli. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

20 Ekim 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, yaşamını güncelleme ve iyileştirme konusunda özellikle kararlı olabilirsin; bu, özellikle ilişkilerin, ev hayatın, çalışmaların ve projelerin için geçerli. İş birliği, şu an senin için iyi işliyor. Bir ortaklık, daha fazla adanmışlık ve bağlılık ile iyileşebilir. Venüs, kısa süre önce güneş onuncu evine, kariyer ve itibar alanına geçiş yaptı ve 11 Kasım'a kadar bu transit, işinde veya sorumluluklarında daha fazla keyif bulma şansı veriyor. Hedeflerini yeniden şekillendirmek veya hizalamak için harika bir konumdasın ve itibarını yumuşatabilir veya artırabilirsin. Etrafında genel bir uyum vebirliği havası var; bu da en azından huzur içinde çalışmanı sağlıyor. Profesyonel ilişkiler aracılığıyla, sosyal fırsatlar ortaya çıkabilir.

20 Ekim 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük hızla gerçekleşen olaylar var çevrende. Seçeneklerini dikkatlice yeniden değerlendirmek için zaman ayır kendine. Yaratıcı çözümler var aklında çünkü sen akıllı, kararlı, idealist, yorulmak bilmez bir savaşçısın. Lütfen dengede kal, Olaylar hızla ilerliyorsa artık gecikmeler bitti demektir. Her şey bir anda oluyorsa bu senin için daha iyidir. Daha iyi bir enerji akışı sana doru geliyor, işte şimdi her şey çok daha güzel olacak senin için.

20 Ekim 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

20 Ekim 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev ve aile konularında sorunlar olabilir. Gününüz harika geçsin.

20 Ekim 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sorunlu bir ikili ilişki içindesiniz. Bu ilişkinin, diğer ilişkileriniz açısından da bir an evvel çözüme kavuşması gerekiyor. Bu problemde inatçılık ve kıskançlık temel sorun gibi. Kararlı tavrınız size genellikle kazandırıyor. Ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürükleyebilecek gibi. Kararlılık ve ısrarcılığı ayrıştırabilmeniz gerekiyor. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

20 Ekim 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 49' 27" R
Ay
Yengeç
10° 48' 14" R
Merkür
Akrep
13° 55' 11" R
Venüs
Yay
05° 57' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 35" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 06" R
Satürn
Balık
13° 10' 49"
Uranüs
Boğa
26° 15' 00"
Neptün
Balık
27° 41' 36"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Terazi
12° 46' 37"
True Node
Koç
06° 24' 28"
Son Güncelleme : 22/10/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>