Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Maneviyat Dolusun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

İlişkisi olan Balık burçları bugün, sevgilinizle romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Birbirinize destek olmak ve şefkat göstermek ilişkinizi güçlendirebilir. Ancak, hayal kırıklığına uğramamak için bugün gerçekçi beklentiler içinde olmanızda fayda var.

Bekar Balık burçları için bugün, yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir zaman olmayabilir. İç dünyanıza odaklanmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak için kendinize zaman ayırın.

İş hayatınızda bugün, yaratıcılığınızı ve sezgisel becerilerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. Sanat, müzik, sağlık veya sosyal hizmetler alanlarında başarılı bir gün geçirebilir,arkadaşlarınızla empati kurarak uyumlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çocuk sahibi olma arzunuz artabilir ya da hayatınıza çocukları dahil edecek yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendi hayallerinizin peşinden koşarken, başkalarının hayallerine de destek olmak size mutluluk getirebilir. Farklı görüşlere saygı gösterirken, kendinizi koruma altına almayı unutmayın.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün için, duygusal ilişkilerinizde tutkulu ve romantik bir gün geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz ön planda olacak ve çevrenizdeki insanlarla daha kolay anlaşabileceksiniz. İş hayatınızda ise yoğun bir gün geçirebilirsiniz ancak kararlılığınız sayesinde hedeflerinize ulaşacaksınız. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi yüksek tutmak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmen manevi olarak seni rahatlatıyor. İlişkisi olan ya da evli bir Balık burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Karşılaşacağın insanlarla mesafeni koruman senin için daha yararlı olacak. Peş peşe yaşanan bazı tatsızlıklar ve hareketli günler kendini halsiz hissetmene neden olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tamamen kendinize odaklanın. Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmak, kişisel bakım daha iyi ve hafiflemiş hissetmenize yardımcı olabilir. Yaşamın koşturmacasında ihmal edilen duygular ve insanlar, bugün sizin için önemli gündemler oluşturabilir.    

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fedakar davranabilirsiniz. Kişisel önem verdiğiniz konularda çatışmalara açıksınız. Aşk hayatınızda zorlanmalar olabilir. İlerleyen saatlerde kendinizi etrafınızdaki insanlara daha rahat ifade edebileceksiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde iç huzurunuzu sağlamak daha kolay olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Onun ilgisini kendi bünyenizde hissettiğiniz taktirde daha mutlu olacaksınız bu yüzden de bugün uyumlu bir tutum sergilemeyi tercih edebilirsiniz.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimle ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da sizin açınızdan önemli.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün erken saatlerde net bir plan oluşturmak zorlayıcı olabilir, ancak gün, pratik taraflara odaklanmak için mükemmel bir şekilde şekilleniyor. Gerçekçi ve uygulanabilir olan şeylere odaklanıyorsun ama aynı zamanda öğrendiklerinin arkasındaki amacı da araştırıyorsun. Konuşmalar faydalı olabilir ve normalden daha fazla etki veya güvenilirliğe sahip olduğun için bir mülakat yapmak, bir fikri sunmak veya bir konuyu savunmak için iyi bir zaman. Ayrıca, çalışmalarında ciddi ilerlemeler kaydetmek için de olumlu bir enerji var. İşini gözden geçirmek ve detayları tazelemek şu an oldukça önemli olabilir. İletişim veya bir kitap aracılığıyla yeni bir proje, fikir veya plana yönelme motivasyonu kazanabilirsin.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şey zamandır, onu lütfen boşa harcama. İşine, ailene, aşkına ve kendine vakit ayırmalısın. Tüm yaraların ilacı zamandır bunu unutma. Sana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullanmalısın, bunun için zaman yönetimi yap. Bu sayede sağlık, para ve aşk olanaklarını da kaçırmamış olursun. Çünkü yakın zamanda bir ruh eşi kapını çalabilir.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, eğlence, çocuk konularında şans sizinle ancak sorumluluklarınız ön planda olacak. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden ne kadar isteseniz de kurtulamıyorsunuz. Memnun değilsiniz, sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik bu. Bu durum sizi oldukça rahatsız ediyor. Maalesef mutlu günler geride kalmış. Yapacağınız en akıllıcabu ilişkiyi bir an önce bitirmek olacak. İş hayatınızla aranızda bir uzaklık, bir soğukluk gözleniyor. Bu isteksizliğin nedenlerini, keşfettiğinizden daha gerçekçi temellere oturtmalısınız. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 37" R
Ay
Yengeç
10° 37' 07" R
Merkür
Akrep
13° 53' 56" R
Venüs
Yay
05° 56' 56" R
Mars
Yengeç
25° 13' 14" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 09" R
Satürn
Balık
13° 10' 51"
Uranüs
Boğa
26° 15' 02"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 50"
Lilith
Terazi
12° 46' 31"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>