Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Planlarınızı Rafa Kaldırıyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızı yakından ilgilendiren konularda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırları lehinize çevirmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Harcamalar konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canınız yandığında konuşmamalısınız. Sözlerinizin nereye varacağını bilmeden hareket ettiğinizde, doğru ifade etmek ve anlaşılmak sizin için zor olabilir. Bugünü daha sakin geçirmek için evinizde kalmanızda, bu süre zarfında da yorucu olmayan işlerinizi tamamlamanızda fayda var.

24 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz karmaşık hissedebilirsiniz, Balık. İçsel dünyanızda çelişkili duygularla karşılaşabilirsiniz ve bu size bazen karar vermede zorluklar yaşatabilir. Ancak, bu süreçte kendinizi anlamaya ve duygusal dengeyi sağlamaya odaklanmanız önemlidir. İç sesinizi dinleyin ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeyin. Ayrıca, ilişkilerde ve iletişimde dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Karşı tarafa empatiyle yaklaşmak ve anlayışlı olmak, sorunları çözmede size yardımcı olabilir. Unutmayın, duygusal açıdan zorluklar zaman zaman hepimizin yaşadığı normal bir durumdur. Siz kendinize zaman tanıyın ve kendinizi sevgiyle destekleyin. Kendinizi dikkate alarak ve olumlu düşüncelerle ilerlerseniz, günün geri kalanında daha iyi hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve hobi gibi kendinizi iyi hissettiren aktivitelerle uğraşmak da size iyi gelecektir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

24 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlara kendinizi kapatmayacaksınız. Ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz. Uzun zamandır ertelediğiniz ev değişikliğini biraz daha erteleme kararı alabilirsiniz. Maddi olarak kendinizi zorlamak istemiyorsunuz. Bugün gireceğiniz ortamlarda cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. Neşeli tavırlarınız göz dolduruyor.

24 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi doğru kullanmakta zorluk yaşamayacaksınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Doğru olanı yapmanız gerekiyor.

24 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve yönelik birve sorumluluk nedeniyle kendinizi biraz sınırlanmış hissedebilirsiniz. Duygularınızı çözümlemenin pek kolay olmayabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bugüne kadar cesaret edemediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilir, kendinizde fark yaratabilirsiniz

24 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli bir konu haline gelebilir bu aralar. Onlarla bir arada olmak günü daha verimli değerlendirmeni sağlayabilir senin için. Hafta sonunu daha iyi geçirmek adına sosyalleşmen gerekebilir.

24 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hedeflerinizi veya önceki çalışmalarınızı gözden geçirmek odak noktası olabilir. Neyle veya nasıl iletişim kurduğunuz konusunda farkında olmadan kendinizi yanlış tanıtıp tanıtmadığınıza dikkat edebilirsiniz. Sonuçlara varmadan önce bildiklerinizi bir kez daha kontrol edin. Bu net yanıtlar için en iyi dönem olmasa da inceleme ve yeniden değerlendirme için iyi bir zamandır. Aynı zamanda kalıpların biraz dışında ama uygulanabilir olanfikirleri için de harika bir dönem. Bir şeyleri ileriye taşımak için ihtiyaç duyduğunuz bilgilerle daha iyi donatılmış olduğunuzu hissedeceksiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızla hareket ediyor ve takıntılarınız yüzünden bazı işlerinizin gecikmesine neden oluyorsunuz. İşlerinizde belirleyici davranmakla,potansiyelinizi daha da arttırabilirsiniz. Bugün net olmayı denemelisiniz.

24 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

24 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün ev, aile konuları ön planda ancak sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

24 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yoğunluğunuzun artacağı bir gün. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı zannediyorsunuz. Fakat arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında, aradığınız bazı yanıtlar var. Bugün kıvrak zekanız ve iletişim kurma konusundaki yeterliliğinizle,arkadaşlarınızla uyum içinde çalışabilir ve başarı elde edebilirsiniz. Maddi anlamda sıkıntılı bir dönem. Büyük ödemeleriniz var. Onları ileri tarihlere ertelemeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor

24 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 47" R
Ay
Koç
29° 46' 08" R
Merkür
Başak
18° 56' 18" R
Venüs
Terazi
26° 39' 06" R
Mars
Yengeç
09° 04' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 52"
Satürn
Balık
15° 06' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 10"
Lilith
Terazi
09° 11' 24"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>