Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Detaylara Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, ruhsal olarak duyarlılık içerisinde olduğunuz için bu da doğrudan ilişkinize olumlu anlamda yansıyacaktır. Kendinizle ilgili konulara önem verebileceğiniz gibi birlikte olduğunuz kişinin de duygu ve düşüncelerini önemseyeceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için çabalayacağınız bir gün.

Mesleki konulara hiç olmadığı kadar ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi iyi hissettiğiniz bugün içerisinde şartların istediğiniz gibi olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Yaklaşımlarınız, üstünüz olan kişilerin dikkatinden kaçmayacaktır. Takdir edilebileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz. Çevrenizde bulunan insanların desteğine açık olabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Söz konusu finansal durumuz olduğunda fazlasıyla sahiplenici davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir rutinin içinde kalmakta zorlanabilirsiniz. Diyetinizi sürdürmek, yürüyüşünüzü düzenli yapmak, her gün kitap okumak gibi hayatınızda yer eden ama soruna dönüşen noktalara fazla anlam yüklememelisiniz. Kısıtlama ve yasaklarla değil, iradenizi hem istekleriniz hem de sorumluluklarınızla barıştırarak istediğiniz forma ulaşabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Balık burcu olarak duygusal ilişkilerinizde derinlemesine iletişim kurmak ve bağlılık hissiyatını arttırmak için iyi bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur ve net olabilirsiniz. Ayrıca, duygu ve düşüncelerinizi en doğru şekilde ifade ederek karşılıklı anlayış vebirliği geliştirebilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş projelerinde detaylara takılarak vakit kaybedebilirsin. Çalışma arkadaşlarından yardım istemende fayda var gibi görünüyor. Eğitim hayatı devam eden bir Balık burcuysan, üst üste gelen sorumluluklar canını sıkabilir. Biraz rahatlamaya ihtiyacın var. Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından haber alabilirsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizi iyi yapmanın birçok yolu olduğunu öğrenebilirsiniz. Bu yollar herkes için farklı çalıştığı gibi herkesin çalıştırma şekli de farklıdır. Kendinizi kıyaslamak ya da bir yarışa sokmak yerine kişisel yeteneklerinizi kullanmanın, size bunun açtığı kapıların farkında olmanın önemine odaklanın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha sert bir tutum izleyebilirsiniz. Kendinizi karşı tarafa ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınızda değişimler meydana gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda çevrenizdeki eleştirinin dozunun kaçmasına ve sizin gerilmenize neden olabilir yine de geçici bir süreç olduğunu unutmayın.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bir tartışmaya girersen sonuna kadar direnmen gerekecek. Bugün kendi haklarını korumak ve kendi kararlarının arkasında durmak senin için daha önemli olabilir. Ayaklarının yere daha sağlam basması çevrendekilerin saygısını da kazanmanı sağlayacak.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ne hissettiğinizi saklamak pek de kolay değil sevgili Balık. Belli etmemeye çalışsanız bile duygularınız yüzünüze yansır! Bu, yepyeni projelere başlamaktan ziyade düşünmek ve gözlem yapmak için güzel bir gün. Şu anda gerçekleşen değişimlerle birlikte, bazı korkular, endişeler veya hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Emin olun, bu olaylar kısa sürede düzelecektir. Özellikle bu olumsuz duyguların kökenini incelediğinizde, sorunları çözmek çok daha kolay olacaktır. Kendinizi analiz etmek için iyi bir zaman!

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızda bir şeylerin köklü şekilde değiştiği zamanlardasınız sevgili balıklar. Yeni başlangıçlar olabilir. Finansal açıdan doğru kararlar almak için öncelikle hedeflerinizi netleştirmeli, ne istediğinize karar vermelisiniz. Şanslı olduğunuzu artık farkedin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün çevrenizle duygusal iletişiminiz artabilir ve yakınlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel zevklerinizin gündem kazanmasıyla, bütçenizin kapasitesi de önem kazanacak. Partnerinizin sizden yoğun beklentileri olacaktır. Onunla ortak çalışmalarınız için para harcayabilir ve koşullarınızı gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kişisel aktivitelerinizi için birleştirebilirsiniz.Yaşam kalitenizi yükseltmek istemeniz en doğal hakkınız.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>