Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Taşıdığınız kaygılar sizi daha da sevimli yapıyor. Sevgilinizin kişisel çevresindeki izleniminizi biraz aşırı önemsiyorsunuz. Akşam saatlerinde sürprizlere hazırlıklı olun.

Mesleki donanımınızı arttırma niyetleriniz, sizi birtakım eğitim çalışmaları içine sokabilir. Yaratıcı ortamlarda yeni bilgilenmelere açıksınız. Verimli düşünceler içindesiniz.

Şansınıza duyduğunuz güven, para konularında bazı riskler barındırıyor. Uzun vadeli projeleriniz daha gerçekçi. Zamanlama işinde engelleme yaratabilecek iyimserlikleriniz var.

Önyargıların, yanıltıcı önsezilerin etkili olabileceği bir dönemdesiniz. Bu sıralar önemli konularla ayrıntılar arasında hatalı tespitler yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşamınızla ilgili bazı muhasebelere yönelebilirsiniz. Ev yaşamına yönelik özlemler taşıyorsunuz. Son günlerdeki dağılmışlığınızın yanı sıra, bedensel yorgunluğunuz da etkili oluyor. En sağlam tercihlere oynamanız gerekecek, profesyonel anlamda bir atılım içine gireceksiniz. Bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz saat 15:05 itibariyle  Terazi burcunda oluşacak Tam  Ay Tutulması etkisi altında başlayacak. Ortaklaşa kazanç elde etmek amaçlı kurulmuş veya kurulacak işbirlikleri yönünde önem taşıyor. Siz bir yandan eşit hak ve bölüşüm için mücadele veriyorsunuz. Sözgelimi bir mirasın paylaşımı, hukuksal anlamdaki işlerin yerli yerine konulması, ekip halinde bir hedefe ulaşılması gibi. Ancak diğer yandan özgür olmak, tek başınıza hareket etmek, ihtiyaçlarınızı elde etmek ve mevcut mali krizlerin üstesinden gelmekten yanasınız. Şartlar gereği yalnız başınıza bu sıkışıklıktan kurtulmak zor gibi görünüyor. Bu da sizi bir hayli yoruyor. Tutulmanın yöneticileri Venüs ve Mars Boğa burcunda ilerliyor. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki altı aylık süreç içinde arzu ettiğiniz işler, fırsatlar, istikrar, olumlu yönde geri dönüşler, gelişmeler yaşanabilir. Bu Tutulma gösteriyor ki, mali konularınızı yerli yerine koymanız gerekmekte. Kazanç elde etmek istediğiniz konuların, bütçelerin, mirasın veya başkalarıyla ilişkili konuların adil olarak düzenlenmesini gerektiren bir dönemde olacaksınız.Belirsizlikler ortadan kalkacak ve yeni bir sayfa açabileceksiniz. Bu Tutulmanın dengeli, adil, paylaşıma dönük ilişkilere vesile olması dileğimle,  

4 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi enerjik fakat bir o kadar huzursuz hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak fikirler üretecek ve kendinizi olumlu motive edecek çalışmalar yapacaksınız. Güçlü sezgilerinizin size destek verdiği ve çevrenizin düşüncelerini önceden kavramanıza yardımcı olmaktadır Bugün Ay ilişki konularında size özgürlük veriyor.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, yakın ilişkileriniz başta olmak üzere, önceki aylarda verdiğiniz kararları sorgulayabilir, hatta değiştirebilirsiniz. Bazı ilişkilerde ya dabirliklerinde bağlayıcı sözler verilmesi veya ilişkinin sonlandırılması gereği doğabilir. Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz. Hukuki konularda ise, olumlu sonuçlar alınabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugü meydana gelecek ay tutulması önümüzdeki 1,5 ay içinde,birlikleri, ikili ilişkiler, ortaklıklar,birlikleri, adalet, hukuk, güvenlik başlıklı veya otorite konumundaki kişilerle ilgili konularda ani gelişmeleri gündeme taşıyabilir. Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir. Değişiminin şart olduğunu düşünmemize neden olacak olaylar yaşayabiliriz. Ani olaylar, haberler, yangınlar, saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler, patlamalar, gaz sıkışmaları, toplu eylemler, havayla veya elektrik ya da elektronik sistemlerle ilgili sıkıntılar, çöküşler, kazalar, dünya genelinde doğal afetler v.b türünde gelişmeler gündeme gelebilir. Ne olursa olsun ani kararlar almamalı ve sakinliğimizi korumalıyız. Olaylar yatıştıktan sonra adım atmak daha kolay olacaktır. Aslında 6, 10, 15 ve 21 Mart tarihli yazılarımda asıl önemli olasılıkları detaylı şekilde ele almıştım (geçen hafta yaşadığımız olaylar da malum) o nedenle tekrar etmek istemiyorum. Bu tutulma esnasında Terazi, Oğlak, Koç ve Yengeç burcunun ikinci ondalığında doğanlar veya yükselen burçları bu burçlarda olan okuyucularımız daha stresli olabilirler veya gergin ortamlara girebilirler. Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcunda ilerleyen Güneş bu dönemde ortaklaşa yatırımlara ve sizi duygusal açıdan bağlayıcı koşullara işaret etmekte. Tek başına hareket etmeniz pek de kolay değil. Neyse ki Yengeç burcuna ilerleyen Mars duygularınızı daha etkileyici biçimde ortaya koyabileceğinizi ve hayata daha pozitif bakabileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar üzerinizde daha fazla baskı getiriyor olabilir. Özellikle geçmişten kaynaklanan hatalar yüzünden kendinizi daha fazla eleştirebilirsiniz.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öyle cesrusunuz ki sanki dünyayı fethedeceksiniz. Enerjinizin tavan yaptığı bu dönemde doğru işlere, projelere yönelerek kârlı çıkmaya bakmalısınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevre, kardeşler, ikili ilişkiler ve finansal konularla ilgili kayıplara açık olduğunuz bir gün olacağı için eğer olası ayrılık kararı alırsanız bunu uygulamak için kendinize en az iki gün süre tanımanız önemli olacaktır. İlişkilerde yaptırım uygulamak yerine süreci gözlemlemek ve akışa uymak bugün faydalı olacaktır.

4 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

4 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>