Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karşılık Buluyorsunuz Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Enerjinizi doğru kullanmanız sizi mutluluğa ulaştırabilir. Hata yapmamanız gerekiyor.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir gün.

Etkin adımlar atma şansınız bir hayli fazla. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Yararlanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza sorumluluk almaktan çekinebilirsiniz. Birinin desteğine ve ilgisine duyduğunuz ihtiyaç, karşılık göremediğinizde kendinizden şüphe etmenize neden olabilir. Hiçbir şeyi, kendinizle karşı karşıya gelecek kadar öncelikli ve zorunlu hale getirmeyin. Bugün işle ilgili konularda bunu göz önünde bulundurmanız gerekebilir.

5 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir dengeye sahip olmak için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. İçsel huzurunuzu ve dengeyi sağlamak için meditasyon veya yogaya zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı olmak ve başkalarının duygularını önemsemek, daha sakin bir ortam yaratmanıza yardımcı olacaktır. İş hayatınızda ise, sabırlı ve odaklanmış olmanız gereken bir gün olabilir. İş arkadaşlarınızla işbirliği içinde çalışmak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek önemlidir. Daha sağlıklı bir yaşam tarzı için beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim!

5 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysanız,hayatınızda vermiş olduğunuz mücadelenin meyvelerini toplamak, büyük bir sevinç yaşamanızı sağlayacak. Fikirlerinizi eyleme dökmekte kararlısınız. Sizden borç para isteyen bir yakınınıza karşı bonkör davranabilirsiniz ancak ekonomik bir planlama yapmayı ihmal etmemelisiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi eve kapatmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olumsuz tecrübeler bir sınır koymanızı gerektirebilir. Ama bu sınırı kendinize bu şekilde koymak yerine, evinize ve özel alanlarınıza kimi dahil edeceğinizi belirleyerek koymalısınız. 

5 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Gün içindeki değişim içinde olduğunuz konular sizi duygusal olarak etkileyebilir. Çocuklarınızla ilgili mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda yardım almak isteyebilirsiniz. Ticari konularda esnek davranmakta zorlanabilirsiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Stresinizi arttıracak olaylarla baş etmeniz gerekebilir. Sakinliğinizi koruyamadığınız durumlarda orta tempolu egzersiz ya da kardiyo size iyi gelecektir.

5 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tembellikten sakınmak bugün senin için özellikle önemli olacak. Yaptığın programları hayata geçirmek için gereken gücü bulmak daha fazla efor gerektirebilir. Ama işe bir kere başlamak devamını getirmeni sağlayabilir. İstikrar konusunda daha ısrarcı olmakta yarar var o yüzden.

5 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün duygularınızı ifade etmenin daha doğrudan yollarını bulabilirsiniz. Sosyal veya romantik yaşamınızda daha fazla heyecan veya çeşitlilik arayabilirsiniz. Öğrenmek ve zihninizi genişletmek de çekicidir. Size yeni ve ilginç bir bakış açısı kazandıran insanlara ve durumlara yönelirsiniz. Öğrenmeye veya çevrimiçi etkinliklere bağlı heyecan, motivasyon ve hatta muhtemelen sevgi bile olabilir. Boş zamanınızın çoğunu öğrenerek ve fikir paylaşarak geçirebilirsiniz. Bugün iletişimlerinize, işinize, rutinlerinize veya sorumluluklarınıza bir pozitiflik katıyorsunuz.

5 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuzlanıyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

5 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

5 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kontrolsüz enerjiler etrafını sardıysa, sessizlikte kalmak senin için en iyisi olabilir. Sevgide kalarak, her zorluğu yenebilirsin. Asla pes etme; kişilerden, olaylardan ve durumlardan gelen tüm sıkıntıları kolaylıkla ve zararsız bir şekilde atlatabilirsin. Zihinsel ve ruhsal rahatlama için derin derin nefes al ver. Bu sana iyi gelecek. Eğer tam rahatlama istiyorsan da doğada vakit geçirmende fayda var.

5 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize hayallerinizi süsleyen planlarınızdan ve ilişkinizle ilgili beklentilerinizden söz etmenin zamanı geldi. Sevgilinizin olumlu ve sıcak yaklaşımı ile desteğini alacak ve heyecan duyacaksınız. Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. Çalışma anlayışınız böyle şeylere uygun düşmediği için gerginlik yaşıyorsunuz. Atacağınız yanlış bir adım, bir miktar para kaybınıza neden olabilir. Şeker tüketiminiz had safhada. Şeker ihtiyacınızı meyvelerle karşılayın.

5 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 50" R
Ay
Boğa
03° 35' 49" R
Merkür
Başak
19° 24' 55" R
Venüs
Terazi
26° 57' 54" R
Mars
Yengeç
09° 12' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 49"
Satürn
Balık
15° 05' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 32"
Lilith
Terazi
09° 13' 06"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>