Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ürkekliğini Yeniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiye ona karşı olan hislerini ifade etmen gerekebilir. Ona hediyeler almak ve jestler yapmak, kelimelerden daha etkili olacak. O yüzden ince düşünmen gerekebilir bugün.

İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor.

Bugün kendi isteklerine ve sana ait olan harcamalara öncelik vermen gerekecek. Kendin için para harcaman sana daha iyi gelebilir. Etrafındakileri düşünmeden önce kendin için bir şeyler yapmalısın.

Sağlığını korumak için detaylara bakman gerekecek bugün. Vücudunu gereksiz yere yormamalı ve yediklerine dikkat etmelisin. Evde kendin için yemek hazırlamak, dışarıda yemekten daha sağlıklı olacak senin için.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Almak istediğin kararlar ve atmak istediğin adımlar sende gerginlik yaratabilir. Ancak kendine güvenerek hareket etmek sana daha güzel şeyler katacak bugün. Bazı korkuların ile yüzleşmen gerekebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda umutsuzluğa yer yok! Umutsuzluk her ne kadar soyut olsa da hepimizin hayatında somut sonuçlara neden olabiliyor. Eğer yakın zamanda sizi mutlu edecek bir gelişme yaşanmadıysa, buna odaklanmak yerine yeniden bir hayat kurmak, mutluluk inşa etmek daha kolay olabilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitime yönelik her türlü faaliyette bulunman seni geliştirecek. Bugün uzaklardan alacağın haberler, uzaktan gelen kişiler gündeminde olacak. İnançlı, kültürel değerlere önem veren Balık burçları, aile bağlarına önem verecekler. Başkalarının yapması gereken işlerin üzerine kalması seni öfkelendirebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı planlamak için bu haftayı nasıl geçirdiğinize odaklanabilirsiniz. En iyiyi bulmak çabası hiçbir zaman boşa çıkmayacaktır ancak günün sonunda bunu nasıl sağladığınızda da önemli olacaktır. Haklı ve doğru bir sistem kurmak konusunda çevrenizden, çalışma ortaklarınızdan önemli geri dönüşler alabilirsiniz.

5 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde farklı konulara ilginiz kayabilir. Kendinizi geliştirmek için planlar yapabilirsiniz. Kişisel konularda mücadelenizi ortaya koyabileceksiniz. Yabancılarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Gün içindeki karışıklıklar nedeniyle zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatinizi toplamalısınız.

5 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı içinizden geldiği gibi davranın ve ilk etapta kulağa zorlayıcı gelse de eğer sevginizi göstermek istiyorsanız gösterin, mutluluğunuz artacak.

5 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal açıdan mutlu olacağın bir gün olabilir. Elindekilerin kıymetini bilerek ve bol bol şükrederek gününe odaklanman sana çok daha iyi gelebilir o yüzden. Parasal açıdan kendi elini kuvvetlendirmen olası.

5 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük sohbetler bugün beklenmedik bir şekilde derinleşebilir. Bugün oldukça duygusal bir havada olduğunuz için normalde derinlemesine konuşmadığınız birine kalbinizi dökmeyi kolay bulabilirsiniz. Bu kesinlikle büyük bir risk ancak düşündüğünüz kadar büyük bir felaket olmak zorunda değil. Karşınızdaki kişinin verdiğiniz bilgiler karşısında ne kadar rahat ettiğine dikkat ederseniz konuşmanın gidişatını en olumluya çevirebilirsiniz. Tam olarak sizin aklınızdan geçen gibi olmasalar bile, onların gerçek tepkilerini onurlandırın. Endişelerin karşısında durabilecek tek şey, katıksız gerçektir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevreniz için, zor bir kişi olarak tanınabilirsiniz. Aklınıza ve yeteneğinize güveniyorsunuz. Sosyal hayatınız oldukça renkli seyrederken, eğlenceli ortamlardan sıkılabilirsiniz. Birlikte hareket edeceğiniz kişilere dikkat.

5 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, finans, hukuk konularında belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Şok olabilirsiniz, ani kararlar ve değişimler gerçekleşebilir. Yer değişikliği, şehir değişikliği gerçekleşebilir.

5 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızda güven duygusunun önemli olması, maddesel bağlarınızla ilintili ilerliyor. Bugün satın alma konusunda aşırı istekleriniz gözleniyor. Başarınızı ve veriminizi kişisel yeteneklerinizle sınırlamak istemediğiniz için, geniş çapta yaptığınız araştırmalar sizin için çok önemli. Duygularınızı ortaya çıkarmaktan yanasınız.

5 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 09' 60" R
Ay
İkizler
17° 56' 28" R
Merkür
Başak
25° 10' 46" R
Venüs
Akrep
00° 44' 53" R
Mars
Yengeç
10° 56' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 56' 12"
Satürn
Balık
14° 51' 45"
Uranüs
Boğa
27° 03' 19"
Neptün
Balık
28° 26' 24"
Plüton
Oğlak
29° 43' 16"
Chiron
Koç
22° 08' 51"
Lilith
Terazi
09° 33' 44"
True Node
Koç
06° 39' 14"
Son Güncelleme : 23/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>