Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkiniz de hem birbirinizden ayrıyken, hem de birlikteyken iyi vakit geçirmesini biliyorsunuz. Birbirinizi sıkmamanız ve baskı yapmamanız ilişkinizi canlı tutuyor.

Artık bazı insanlarla aynı ortamda çalışmanın zor olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınızı reddediyor. Siz de pes etmek üzeresiniz.

Küçük harcamalarınız büyük açıklara neden oluyor. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alabilirsiniz.

Bazı çabaları göstermekten kaçınmamalısınız. Yaşadığınız hoşlukların devamı için sizden biraz da çaba göstermeniz beklenebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda, kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli bulduğunuz ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri, bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor.

6 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, çevremizde huzuru, güvenliği, kaliteyi ön planda tutmamızı, hayatın güzel yanlarının keyfini çıkarmaya dönük düşündüğümüzü işaret ediyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, tabii ki önemli konularda karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Maddi gücümüz nispetinde hareket edeceğiz. Yeniayın görünümleri bize, yolumuzu gösteren ışık olabilir. Ay-Venüs kavuşumu kardeşlerimizi önemseme, çevremizle olumlu ilişkiler kurma, uzun ömürlü olanı tercih etme, işlerimize odaklanma anlamında kıymetlidir. Geçtiğimiz Nisan ayı başında verilen kararlarımızın doğru ve eksik yanlarını görmemizi sağlar. Son duruma bir bakarız. Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Hayata olan inancımız artar. Ay-Jüpiter görünümü, eşimizle, sevdiklerimizle anlaşmak adına gönüllü olduğumuzun göstergesidir. Sağlam düşünürüz ve ilişkimizde iletişimi, karşılıklı dayanışmayı, sorunları çözmeyi önemseriz. Ay-Pluto görünümü size derinlikli düşünmenizde ve doğru kararlar almanızda yardımcıdır. Güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket döneminde daha dikkatli olacağız ve geleceğimizi bu ilke çerçevesinde ele alacağız. Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

6 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinize rest çekseniz bile, aşktan kopmanız kolay olmayacak. Bu dönem; çok fazla efor sarf etmeden, cesaretinizi ve yeteneklerinizi zekanızla birleştirerek hedefe ulaşacaksınız. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz, onları mutlu edecek. Bu karizmatik dostlarınızın size iyilik yapma şansını onlara vermelisiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, iletişim, pazarlama, halkla ilişkiler, kısa seyahatler, ziyaretler, bilişim alanlarında olumlu günler. Destek toplamanız veya istediğiniz alanlarda ilerlemeniz zor olmayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Boğa burcunda meydana gelecek Yeni Ay(+/- 15 gün), kısıtlandığımız veya köşeye sıkıştığımız konuların üstesinden gelmemizi sağlayacak olanakları önümüze taşıyabilir veya görmemizi sağlayabilir. Bu sayede maddi, manevi, kişisel veya ruhsal anlamda ilerlememiz kolaylaşabilir. Yeni Ay'ın Boğa'da olması, parasal konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, toprağa, istikrara, güvenliğe veya gayrimenkul başlıklı konulara yönelik yeniliklerin ön plana çıkacağı bir süreci akla getiriyor. Kişisel zevkler, sahip olduğumuz değerler, sanat, doğa, toprakla ilgili konular veya sevdiklerimizle ilgili başlıklarda somut ve kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz, ama bu kadar çok gezegenin geri harekette olduğunu düşünürsek yeni başlangıçlar yapmak için Haziran sonunu beklemek daha doğru olacaktır. Mayıs doğumlu Boğa'lar başta olmak üzere, Ocak doğumlu Oğlak ve Eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık, olumlu ve keyifli günler. Ancak, her burç olumlu gelişmelerden nasibini alıyor olacak merak etmeyin. İyi değerlendirmemiz gereken bir süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularla ilgili eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu bakabilirsiniz. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırın.

6 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hoş görü ilkesini en iyi yorumlayanlarsınız. Çükü sizde öylesiniz. Bugün size sıkıntı veren ve küsen dostlarınızı afetmeye hazırlanıyorsunuz. Çevrenizden baskı görmeden böyle bir şeye kalkışmanız taktir konusu.

6 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, yakın çevre ve iletişim alanlarınızdaki her türlü kararı karşınıza getirebilir. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirin. Satış, reklam ve pazarlama alanlarınız aktif olacak.

6 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri maddi kaynaklarınızın gidişatı ile ilgili beyin fırtınaları ve stratejiler geliştirebilirsiniz.Akşam saatlerinden sonra ise öncelikle keyfiniz ve huzurunuz için sosyal ortamlara girmek, sanatsal etkinliklere katılmak ve keyifli bir akşam yemeğine vakit ayırmak için planlar yapabileceksiniz. Keyifli olmayı seçmek bir tercih nedeni olacaktır.Genel olarak ise; bugün Ay 06:18'de boşlukta kalacak ve 19:11'de Boğa burcuna geçiş yapacak. Hareketli, dinamik,bitirici, enerjik olabileceğiniz bir gün. Bugün aklınıza esen spontane kararlar alabilirsiniz. Hızlı ve aceleci davranabilirsiniz. Ay Koç burcundayken beklemekten hoşlanmayız.Ay sabah saatlerinde Uranüs ile kavuşum yapacak. Sabırsızlık gösterebilir, kolay öfkelenebilir, trafikte huzursuzlanabilir, acele ve yetişme telaşı nedeniyle sakarlıklar yapabilirsiniz. Çok zamanınız olmadığını düşünerek pratik kestirme yollardan işleri halletmek isteyebilirsiniz. Çabuk bir şeyler atıştırarak güne başlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten yoğun olan duygularınız iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 14" R
Ay
Boğa
12° 00' 31" R
Merkür
Başak
20° 28' 24" R
Venüs
Terazi
27° 39' 33" R
Mars
Yengeç
09° 31' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 51"
Satürn
Balık
15° 02' 47"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 37"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 09"
Lilith
Terazi
09° 16' 53"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>