Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesursun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Duygularınız ve düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Çabalamaya devam etmeniz gerekmekte.

Daha sabırlı olmalısınız. Hızlı çözümler için hızlı adımlar atmanız gerekebilir ve bu da hata yapmanıza neden olacaktır. Kontrollü olmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı ifade etmek için yeni yollar arayabilirsiniz. İlgi ve yeteneklerinize göre hobiler edinmek, çocuklarınız ya da sevdiklerinizle konuşmak ya da onlardan ilham almak adına iyi bir gündesiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde bazı aksaklıklar yaşanabilir, ancak sabırlı olursanız, sorunları çözmek mümkün olacaktır. İş hayatınızda ise dikkatinizi dağıtan şeylere dikkat etmeniz gerekebilir. Bugün, daha fazla odaklanarak işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız. Sağlık konusunda ise enerjinizin dalgalı olabileceğini unutmayın, dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya özen gösterin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Platonik olarak hissettiğin duyguları artık dile getirmek isteyebilirsin. Arkadaşının desteğiyle cesaretini toplayıp bu kişiye açılıyorsun. İş arayan Balık burcuysan, uzun zamandır haber beklediğin kurumsal bir şirketten olumlu geri dönüş alabilirsin. Emeklerinin karşılığını aldığını hissedeceksin. Bu haber karşısında ailen seninle gurur duyuyor.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğiniz imkanlara sahip olmadığınız için kendinizi değersiz hissedebilirsiniz. Bu hissi taşımak dışında bu duruma nasıl tepkiler verdiğinizi, bunu değiştirmek için neler yaptığınızı düşünmelisiniz. Eğer bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız, bugün hamle yapmak ve maddi-manevi yeni kaynaklar bulmak adına araştırmalar, girişimlerde bulunmak için iyi bir gündesiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha yaratıcı şekilde ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Eğlenceli konulara açıksınız. Aşkta daha mutlu olabilirsiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya meslektaşınızla üzerinde çalıştığınız şeyin doğru yolda gitmediğine dair herhangi bir şüpheniz varsa bunu açıkça dile getirmelisiniz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda kendin için yapacağın harcamalar sana gereksiz masraf olarak gelebilir. Ancak kendine öncelik vermeli ve ihtiyaçların için daha dikkatli olmalısın. Masraflar ve harcamalar konusunda kendine biraz şans tanıman gerekecek.

8 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, güne başlarken sessiz veya perde arkası aktiviteler ilgi çekicidir ancak gün ilerledikçe kendinizi dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya hazırsınız. Her zamankinden daha fazla duygularınıza bağlısınız. Yine de bugün ilerleyen saatlerde sorumluluklar üzerinize ağır gelebilir. İnsanların sizi nasıl gördüğüne dair daha duyarlı olabilirsiniz. Aşk hayatı karmaşıktır, özellikle de kendinizi beslemeye ihtiyacınız olduğu için. Mutluluk için başkalarından ziyade kendi içinize bakmaya çalışın.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli biranlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

8 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

En hareketli günlerinizden birini yaşıyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz paylaşacak bazı dostlarınızla bir arada olacaksınız. Sözlerinizin ataklığı ve kıvraklığı nedeniyle, istemeden kalp kırabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Yaşam zevkiniz çok yüksek ve duygusal ilişkilerinizde coşkularınız mükemmel. Ani aşklardan uzak kalmalısınız.

8 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 34' 05" R
Ay
Akrep
10° 07' 13" R
Merkür
Terazi
15° 56' 32" R
Venüs
Akrep
14° 51' 59" R
Mars
Yengeç
17° 04' 56" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 41" R
Satürn
Balık
14° 04' 48"
Uranüs
Boğa
26° 47' 51"
Neptün
Balık
28° 07' 26"
Plüton
Oğlak
29° 39' 10"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Terazi
10° 50' 49"
True Node
Koç
06° 38' 00"
Son Güncelleme : 05/10/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>