Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duygusalsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınız değişiklik gösterecek ve bu değişiklik altında daha fazla sorumluluk yüklenmeye hazır olacaksınız. Aslında bu yaklaşımınızın nedeni tamamen daha sağlıklı ve sağlam temeller üzerine kurulmuş aşk hayatına sahip olmanızdan kaynaklanıyor. Ciddiyet içeren yaklaşımlarınız birlikte olduğunuz kişiyi mutlu edecektir.

Biraz kuralcı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yaklaşımlarınız farklılık göstereceği için birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sorunlar meydana gelebilir. Aldığınız kararların,ve kariyer hayatınızdaki yönlendirmeler açısından önemli olacağını aklınızda bulundurun.

Finansal konularda yapacak olduğunuz girişimler dikkat çekmeye başlıyor. Elinizden geleni yapacak, fırsatları değerlendirmeye çalışacaksınız. Başarıya ulaşma ihtimaliniz oldukça yüksek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlarınızı kimsenin etkisi altında kalmadan verdiğinizde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu kulağını kapatmak değil, kalbini de dinlemektir. Bugün kalbinizin sesini dinleyin, sevdiklerinizle de paylaşın ve hayatınızda üzüntüye, burukluğa ayırdığınız yeri onlara verin.

2 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal ilişkilerinizde derin bir bağ kurma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygusal konularda daha derin ve daha açık iletişim kurmaya çalışmalısınız. Ayrıca bugün, içsel huzurunuza odaklanmak ve ruhunuzu besleyici aktivitelere zaman ayırmak da size iyi gelebilir. Kendinize vakit ayırın ve iç sesinizi dinlemeyi unutmayın.

2 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin ve aranın kötü olduğu bir akrabanla tekrar yakın ilişkiler kurabilirsin. Bu durum uzun zamandır seni rahatsız eden bir konudan kurtulmanı sağlıyor. İlişkisi olan bir Balık duyguları açıkça dile getirmekte zorlanabilirsin. Bu yüzden karşındaki kişi ona karşı olan sevgini bir türlü anlayamıyor olabilir. Bu konuda kendini törpülemek isteyeceksin.

2 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız bugün biraz dalgalı olabilir. Sezgilerinize güvenin ve iç sesinizi dinleyin. Ev ve ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Bugünlerde parasal konularda yeni fikirler ve cesaret göstermeniz gereken adımlar gündeme gelebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi kararınızı alma aksiyonuna ve hakkına sahip olduğunuzu hatırlatın.

2 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün önceliği sevdiklerine vermen daha iyi olabilir. Maddi konularda yaşanan gerilimleri bir kenara bırakmak ve keyifli bir vakit geçirmek için sevdiklerinle plan yapmak senin için daha iyi olacak.

2 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün aile deneyimlerinizi genişletmek, bağlarınızı güçlendirmek ve geçmişinizle barışmak için iyi fırsatlara sahipsiniz. Şimdi, ilerlemek istediğiniz için fırsatları fark etmenizi normalden daha çok kolaylaştırır. Süreçte bazı yoğun duygular olsa da sonuç büyümedir ve bu çok tatmin edicidir. Birçok şeyi daha kolay kabul etme eğilimindesiniz ve bu doğru hissettiriyor. Evinizdeki konforu artırmak veya daha sağlıklı rutinler ve alışkanlıklar geliştirmek için yararlı fikir ve yöntemlere rastlayabilirsiniz. Daha da önemlisi, yakın bir ilişkiyi onarmak, iyileştirmek ve beslemek için size umut ve iyimserlik getirecek önemli fırsatlar da olabilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınıza çok fazla güveniyorsunuz. Çevresel faktörlerin baskısının, sizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz. Bugün yapmak istediğiniz birçok işin listesini hazırlayın. Taviz konusunda temkinli davranıyorsunuz.

2 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hareketli bir gün olabilir sevgili balıklar. Hedeflerinizle alakalı kendinizi cesaretli hissediyorsunuz. Para girişiniz olabilir. Sağlığınızla alakalı detaylı araştırmalar yapmalısınız, sağlığınıza özen gösterdiğinizde daha huzurlu hissedeceksiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün para, kazançlar ve aile, ev konularında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, bağımsız hareket etmek isteyeceksiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bilinçaltınız oldukça yoğun ve kişisel egolarınız yüzünden zor anlar geçirebilirsiniz. Başarıya ulaşmak için göstereceğiniz çalışmalar sayesinde, bazı engelleri kısa sürede aşacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin sizden beklentileri gündeme gelebilir.

2 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
12° 40' 15" R
Ay
Akrep
11° 21' 39" R
Merkür
Terazi
16° 07' 14" R
Venüs
Akrep
14° 59' 35" R
Mars
Yengeç
17° 08' 06" R
Jüpiter
İkizler
21° 18' 46" R
Satürn
Balık
14° 04' 25"
Uranüs
Boğa
26° 47' 41"
Neptün
Balık
28° 07' 16"
Plüton
Oğlak
29° 39' 09"
Chiron
Koç
21° 38' 09"
Lilith
Terazi
10° 51' 31"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 05/10/2024 13:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>