Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Cesur Adımlar Atıyorsun! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Karmaşık durumların üstesinden gelmek için uygun zamandasınız. Bu doğrultuda adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Elinizden gelenin en iyisini yapmanın yollarını aramalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları yakın zaman içerisinde çözüme kavuşturma şansınız var. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş becerilerinizi geliştirmek için iletişim kurun, çevrenizden destek alın ve güvenilir rol modeller belirleyin. Yeni fırsatlara açık olun, konfor alanınızdan çıkmaktan çekinmeyin ve size engel koyan insanlardan uzak durun. Ticari konularda şanslısınız, seyahatler, gayrimenkul ve yatırımlar bu şansı katlayabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi daha hassas hissedebilir ve başkalarının duygularına karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabilir, sevdiklerinizle aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Fikirlerinizde net olmaya özen gösterin ve gereksiz endişelere kapılmamaya çalışın. Yaratıcılığınızı arşa çıkaracak projelere odaklanabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yaptığın değişiklikler enerjini yükseltiyor. Yakın bir zaman farklı bir ülkeye yerleşmiş Balık burcuysan, süreç beklediğinden daha zor geçebilir. Ama yine de eve kapanıp depresyona girmeye hiç niyetin yok. Uzun zamandır ilişkisi olan Balık burcuysan, geleceğiniz ile ilgili cesur kararlar alabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararlarınızı kimsenin etkisi altında kalmadan verdiğinizde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bu kulağını kapatmak değil, kalbini de dinlemektir. Bugün kalbinizin sesini dinleyin, sevdiklerinizle de paylaşın ve hayatınızda üzüntüye, burukluğa ayırdığınız yeri onlara verin.

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırabileceğiniz ve yaratıcı çalışmalara yönetebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda olayları kendi akışında da bırakabilirsiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

48 saat içinde bunu nasıl görüyorsanız öyle adlandırın ve sosyal ve profesyonel düzeyde üst düzey kişilerin sizi sessiz kalmanız konusunda korkutmasına izin vermeyin.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan bitene yetişmek için kendini zorlaman gerekebilir. Bazı yeni gelişmeler ile başa çıkmak için kafanı toparlaman gerekecek. O yüzden adımlarını dikkatli atmalı ve acele kararlar vermemelisin bugün.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün daha güçlü bir yapı, düzen ve öz disiplin duygusu yaratıyor. İster maddi ister manevi olsun anında getirisi olmayan uzun vadeli projeler üzerinde çalışmak artık mantıklı geliyor. Kuralların, kısıtlamaların ve sınırlamaların son derece farkındasınız ve ilerlemek adına bir planı daha iyi düzenlemenin zamanı geldi. Biraz huzurun tadını çıkarmadan önce sizi rahatsız eden sorunları ortadan kaldırmanız gerekebilir. Geçici olarak başkalarından kopmuş hissetmeniz veya onların sizi görmezden gelmesi ya da küçümsemesi mümkündür. Eğer öyleyse, insanların devreye girip yardım etmesini beklemek yerine ihtiyaçlarınız konusunda daha açık olmayı hedefleyin.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce işinizi yapmaktan hoşlandığınız için, bu dönemde rahatsız edilmek istemeyebilirsiniz. Her konuda yoğun duygular içindesiniz. İşinizle ilgili odaklaşmak isteyeceksiniz. Her türlü konuda akıllıca kararlar vereceksiniz.

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün tatil, eğlence, aşk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili bir takım köklü değişimler içindesiniz. Duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ebeveynlerinizle bir takım sürtüşmeler söz konusu olabilir. Enerjinizi dışarıya yöneltmediğiniz müddetçe, olaylar karşısında bocalamanız kaçınılmaz olacaktır. Karşı tarafı suçlamadan önce düşünmelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Yengeç
15° 05' 58" R
Ay
Yengeç
24° 04' 14" R
Merkür
Aslan
06° 53' 52" R
Venüs
Yengeç
23° 52' 55" R
Mars
Boğa
20° 02' 46"
Jüpiter
İkizler
09° 26' 15"
Satürn
Balık
19° 23' 19"
Uranüs
Boğa
25° 58' 15"
Neptün
Balık
29° 55' 37"
Plüton
Kova
01° 15' 19"
Chiron
Koç
23° 21' 45"
Lilith
Terazi
00° 48' 37"
True Node
Koç
10° 37' 18"
Son Güncelleme : 06/07/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>