Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duygusalsın! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Kendinizi daha doğru ifade ettiğinizden emin olmalısınız. İstediklerinize ulaşma şansınız sandığınız kadar kolay olmayacaktır. Birlikte olduğunuz kişiyle birbirinizi iyi anladığınızdan emin olmanız gerekiyor. Üzerinde yoğunlaştığınız konuları kısa zaman içerisinde çözümleme şansına sahip olacaksınız ancak biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var.

Mutlaka kısa kısa molalar vermeniz gerekiyor. Aksi halde tadınızı kaçıracak gelişmeler yaşanabilir. Biraz daha dürüst davranmak zorundasınız. Çalışmalarınıza gereken önemi vermediğiniz sürece her türlü sorun ve sıkıntı ile karşılaşmanız da sizin açınızdan normal olacaktır. Korkularınızı ve kuşkularınızı bir kenara bırakmalısınız.

Finansal durumunuz söz konusu olduğunda biraz daha dürüst davranmak zorundasınız. Harcamalar konusunda kendinize engel olmanız gerekiyor. Aksi halde tadınızın kaçma durumu var. Kendinizi engelleyemediğiniz sürece tadınız kaçabilir. Fırsatlar mutlaka olacaktır ancak bunlar sıkıntılı sürecin son bulması için yeterli olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kalp kırıklıklarını hatırlayabilir, hakkınızı almak isteyebilirsiniz. Aynı karşılığı vermenin size bir getirisinin olmayacağı gibi zamanınızdan da çalacağını unutmayın. Sosyal sorumluluklar, organizasyonlar konusuna ağırlık vererek kırılmış başka kalplere şifa olmak daha iyi bir seçenek olacaktır.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Başak burcunu etkileyen enerjiler ile ilgili genel bir yorum yapabilirim. Bugün, detaylara ve düzenlemelere odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Acele kararlar vermekten kaçının ve planlarınızı dikkatlice gözden geçirin. Mantıklı düşünmeye ve duygularınızı dengelemeye özen gösterin. İyi bir iletişim kurarak karşılıklı anlayışı güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve iç huzurunuzu sağlamak için kendinizi dinlendirici aktivitelere yönlendirin. Hayatınıza denge ve uyumu getirmenin önemli olduğu bir gündesiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenin davetiyle birçok organizasyona katılıyorsun. Buralarda tanışacağın kişilerle yakın dostluklar kuruyorsun. Sevgilisiyle farklı şehirlerde yaşayan Başak burcuysan, partnerini özlüyor olabilirsin. Duygusal anlar yaşıyorsun. Bulduğun uygun bir fırsatta onların yanına gitmek istiyorsun.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde aktif ve yoğun bir dönemde olabilirsiniz, beklentilerinizi karşılamak için çaba harcamalısınız. Planlı ve etkili bir şekilde ilerleyerek, işverenlerinize nitelikli işler sunabilirsiniz. Detaylara odaklanarak yeteneklerinizi sergileyin ve hedeflerinize odaklanın.  

10 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. İlişkilerinizdeki gelişmeler sizi tatmin etmeyebilir. Ani değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Gündeminizdeki konularla ilgili acele karar almayın. Bazı durumlar sizi zorlayabilir. Öngöremediğiniz durumları çözmeye çalışmakla uğraşmayın.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlardan beklentilerinizi minimum düzeyde tuttuğunuz taktirde kimse sizinle ilişkisinde hadsizlik yapamayacaktır.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üstünde emek verdiğin bir konunun ileride nasıl bir sonuca bağlanacağı hakkında kafanda bazı soru işaretleri olabilir. Bu konunun nasıl sonuçlanacağı ve başarılı olup olmayacağın hakkında düşünebilirsin. Ancak kafanı farklı konulara vermek sana daha yapıcı etkiler sağlayacak.

10 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün erken saatlerde kendinizi biraz yorgun hissetseniz de şu anda meydana gelen herhangi bir yavaşlamanın, sabır gerektiren bir büyüme fırsatı olduğunu düşünün. Size külfet gibi gelen bu yükümlülükler aslında kişisel gelişiminiz için basamaklardır. Gün ilerledikçe size avantaj sağlayacak yeni bilgilerle karşılaşabilirsiniz. İçinizde sizi hedeflerinizi daha tutkuyla takip etmeye iten bir motivasyon dalgası olabilir. Şimdi harekete geçmeye hazırsınız ve özellikle isteklisiniz. Bu süreçte arzularınızı ortaya koymanız ve hedeflerinizin peşinden doğrudan ve kendiliğinden gitmeniz doğaldır.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Yollarla ilgili fırsatların söz konusu olması, yeni olayları da beraberinde getirecek. Bazı İsteklerinizden vazgeçmemelisiniz.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Kendinize geriye çekerek, bazı isteklerinizi yaşama geçirmeniz mümkün değil. Kişisel başarınızı bireysellikle sınırlayamazsınız. Bugün daha esnek davranmalısınız.

10 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>