Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dengeli Besleniyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Etkin adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler de gündeme gelebilir. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızdaki değişiklikleri planlarken, etkili iletişim ve güvenilirortakları önemli olacak. Yeni adımlar atarken, nitelikli ve işbirlikçi kişilerle çalışmayı tercih edebilirsiniz. Sorunlarla karşılaşsanız bile, odaklanmanız gereken noktaları belirleyip ilerlemeye devam etmelisiniz.

6 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Başak burcu insanlarının detaylara dikkat etmeleri ve planlı bir şekilde hareket etmeleri önemli olabilir. Özellikleveya projelerinizde kararlılıkla ilerlemek ve hedeflerinize odaklanmak size başarı getirebilir. Aynı zamanda sağlığınıza ve beslenmenize daha fazla önem vermek gerekebilir. Sevdiklerinizle paylaşacağınız zamanlar keyifli olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Başak burcuysan; evde yapacağın değişiklileri eşin hoş karşılamayabilir. Konuşarak bir ortak yol bulmaya çalışacaksınız. Küçük olaylar yüzünden huzurunuzun kaçmasını istemiyorsun. Midendeki rahatsızlık yüzünden beslenme tarzını değiştirmen gerekebilir. Daha düzenli ve sağlıklı besinler tüketmeye özen göstereceksin.

6 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı eski ilişkilerinizi düşünebilir, nerede hata yaptığınızı sorgulayabilir. Bu, eskiye dönmek için değil bugüne ve yarına daha iyi iz bırakabilmek içindir. Analiz gücünüzü kullanarak sadece işinizde değil bireysel ve duygusal yaşantınızda da yeni sayfalar açabilirsiniz; kendinize sırtınızı çevirmeyin. 

6 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele gerektiren koşullar oluşabilir. Üstlerinizle ilişkinizi sıkı tutmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Mücadele etmeniz gereken konularda daha çalışkan olabilirsiniz. Alacağınız kararları uygulamaya başlayabilirsiniz. Beklediğiniz maddi kazanımlar gelmeye başlayabilir.

6 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün olanlar şüphesiz sizi şaşırtacak, ancak geçmişteki olayları düşünürseniz bunun bir neden-sonuç sürecinin sonucu olduğunu fark edeceksiniz.

6 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı şeyleri abartmaman gerekecek. Verdiğin tepkiler, söylediğin sözler ve hareketlerin ölçülü olmalı. Sevincini de üzüntünü de sakin bir şekilde yaşamalı ve kendini çok fazla yormamalısın bugün.

6 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, şimdi hayatınızın bir alanını güvence altına almak veya düzenlemek için uygun bir konumdasınız. Yeni başlangıçlara hazırlanırken derinlemesine düşünmeyi hedeflemek, yarım kalmış işleri halletmek ve artık ihtiyacınız olmayan veya istemediğiniz şeyleri hayatınızdan çıkarmak en iyisidir. Bugün vaktinden önce konuşmak konusunda dikkatli olun vehayatınızda olası bir değişime hazırlıklı olun. Ayrıca bugün yapacağınız gözlemler çok değerli olabilir. Canlı ve teşvik edici iletişimler kurarsınız ve sorunları oldukça tatmin edici şekillerde çözümleyebilirsiniz.

6 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimden hoşlandığınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir planladığınız seyahatlerinizi yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Karşı cins üzerinde elektriğiniz çok yüksek. Şansınızın oldukça açık.

6 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

6 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak burcu, acil karar vermen gerekiyor. Kararsızlık para şanslarını ve belki de aşka olan şansını kaybetmene sebep olabilir. Kararlarını bir an önce vererek bilinçli bir şekilde neşe ve mutlulukla ilerleyeceksin.

6 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz. Bazen susmak daha iyidir.

6 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>