Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Pratiklik İşlerini Kolaylaştırıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün yapmanız gereken şey kontrolü tamamen bırakmanız. Kalp ile ilgili konular söz konusu olduğunda, insanlar büyük bir kargaşa içindeler. Ruh hallerini anlamaya çalışmak neredeyse imkansız olacak, denemenize bile gerek yok. Akışına bırakın ve büyük bir hamle yapmadan önce yarın neler olacağını görmek isteyebilirsiniz.

Belki deyerinizde olmayı hak ettiğiniz konumda olmadığınızı fark etmişsinizdir. Bugün bu konuda bir şeyler yapma konusuna bel bağlamış olsaydınız, çok büyük bir gerilim olabilirdi. Yetkili, üretken bir insansınız ve insanlar sizi daha yeni farketmeye başladılar. Görünüşe göre hiçbir şey sizi durduramaz, ancak başarınızı kıskanabilecek kişilere çok dikkat edin. Hızlı bir plana ihtiyacınız var!

Eğer bir avukatsanız, bugün sizin için harika bir gün. Özellikle de para konularında başkalarının çıkarlarını savunmak için daha iyi bir gün olamazdı. İnsanlar sizi görüşmelere davet edecek çünkü en zorlu anlaşmazlıklarda bile bir ara yol bulabiliyorsunuz. Kendi kendini savunan insan aptal görünür, bu doğru fakat bugün kendi hayatınızda ara buluculuk becerilerinizi kullanmak için harika bir gün!

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Bugün bir barıştırma görevi üstlenmeniz gerekebilir. Arabuluculuk yapılması gereken bir durumun ortasında kalabilirsiniz. Her iki tarafın da meseleleri sakin ve mantıklı bir şekilde masaya yatırmasını sağlayın. Grupları saldırgan bir tavır takınmak yerine müşterek noktalar bulmaya teşvik edin. Renkli kişiliğiniz ve cesur ifade tarzınız bu noktada galip gelmenizi kolaylaştırabilir. Bu yüzden devreye girip politikacı rolünü oynayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

11 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışın. Yeni planlar ve yeni başlangıçlardan ziyade elinizdekive konuları kapatıp sonuçlandırmaya bakın. Günlük işlerinizde ve çalışma ortamında aksaklıklar olabilir.

11 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde katılacağın toplantıda, hazırlıklarının boşa gitmediğini hissedeceksin. Pratik yönünün kuvvetli olması seni güçlendiriyor. Günün yorgunluğunu üzerinden atmak için akşam saatlerinde alışverişe çıkabilirsin. Aile içerisinde aldığın haberler seni endişelendirebilir.

11 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile aranızda gergin anlar yaşanabilir. Gerçekleri göremiyor olabilirsiniz. Bakış açınızı genişletmeli ve bazı olayları ört bas etmemeyi öğrenmelisiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

11 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılı süreci partnerinizlee samimi olarak değerlendirin ve kendinizi herhangi bir şeye zorunlu hissetmeyin. Heyecanlı bir dönemdesiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

11 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayatınızın şu anki gidişatından oldukça sıkılmış, huzursuz ve hayal kırıklığına uğramış hissedeceksiniz. Kendinizi çevrenizdekilere karşı biraz sabırsız hissedebilirsiniz. Hayal kırıklıklarınızı başkalarından çıkarmayın! Unutmayın, "Bu da geçecek!"

11 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size fazladan sorumluluk getirecek. Elinizdeki işlerin gelişmesiyle ilgili duraklamalar yaşayabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz yeni bir boyuta giriyor.

11 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün güçsüz hissedebilirsiniz; sanki tüm enerjiniz çekilmiş gibi gelebilir. Eğer mümkünse, bugünü kendinize ayırın. İşlerinizi erteleyin ve dinlenmeye bakın. Bu sırada, zihninizi de önümüzdeki günlerin hareketliliğine hazırlayabilirsiniz.

11 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı her zaman dürüst ve açık olun. Yeni birarayışındaysanız, müjdeli haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirmek kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır.

11 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel ilişkinizde çalkantılı bir gün olabilir. Sevgiliniz ya da eşinizle aranızdaki uyumu artırmak için çabalamanız gerekiyor. Çünkü, aşktan mutluluk duyacaksınız. Bunları yaparken özgürlüğünüzden vazgeçmeyin. İş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yeni yaşadığınız bir olay sizi epeyce sarsmış görünüyor. Bugün yapacağınız bir ziyaret bu anlamda çok yapıcı olabilir. Farkında olmadan yaptığınız günlük harcamalar belinizi büküyor.

11 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 09" R
Ay
Boğa
13° 44' 19" R
Merkür
Başak
20° 41' 33" R
Venüs
Terazi
27° 48' 11" R
Mars
Yengeç
09° 35' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 16"
Satürn
Balık
15° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 30' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 51"
Lilith
Terazi
09° 17' 40"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>