Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Düzenlemeler Yapabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Annenizin etkisi bugün aklınızda olabilir. Annenizin geçmişte ve günümüzde nasıl düşündüğünüz, hareket ettiğiniz ve hissettiğiniz üzerinde muazzam bir etkiye sahip olması muhtemeldir. Her burç için, karşıt bir burç vardır. Sizin için Başak, karşıt burcunuz Başak. Eğer anneniz karşıt burcunuza mensup ise, çatışma ve yanlış anlaşılma daha kolay meydana gelebilir. Onu ve ilişkilerini anlamanıza yardımcı olmak için bugün onun burcu hakkında bilgi edinmek için zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

6 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında plan dışı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizde yenilemeler ve tadilatlar ile meşgul olabilirsiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizde daha hassas olma zamanı. Düşünmeden hareket etmeyin.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük aksilikler ile meşgul olabilirsin. Ev içerisindeki düzeni değiştirmek için araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşinle birlikte alışverişe çıkmak isteyebilirsin. Harcadığın paraya dikkat etmelisin. Sosyal medyada harcadığın vakti farklı bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsin.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız bazı hatalar üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin karşınıza çıkabilir. O hatanın altında yatan mesajı almaya direnmeyin. Güzel etkiler almak istiyorsanız onlara yakışır şekilde güzel tepkiler vermelisiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde çok hareketli olabilirsiniz. Zaman alan işler olsa bile, hızlı şekilde tamamlayabilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde değişimin her türlüsü ile alakalı atacağınız adımlar olumlu olacak. En nihayetinde her şey tecrübeniz ve iyiliğiniz içindir.

6 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aynı anda birden çok plan yapmamaya dikkat edin. Yaparsanız partnerinizle çatışmalara girebilir ve birbirinizi hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. Önceden yaptığınız planlarınıza bağlı kalın.

6 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Yollarla ilgili planlarınızı gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri sağlayacaksınız.

6 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sahip olduğunuz maddi varlıklarda sayıca veya değer olarak artış söz konusu olabilir. Karşılaşacağınız olumlu gelişmeleri iyi değerlendirebilmek için atacağınız adımlar, gelecekteki maddi zenginliğinizi artırma potansiyeline sahip olabilir.

6 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evinizle ilgili yapmanız gereken fazlacave uğraş olabilir. Kendinizi ait olduğunuz yerde ve yuvanızda daha iyi hissedebilirsiniz. Duygusal yönünüz daha çok ortaya çıkabilir. Aile içi ilişkiler ise sabır gerektiriyor.

6 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı dedikoduları fazla ciddiye almanız, aşk hayatınızı altüst edebilir. Bu dedikodulara inanan ve sizin aleyhinizde olan yok, siz de kimse ile aranızı bozmayın. Bugün ortak olduğunuz bir işle ilgili alacağınız bazı haberler yüzünden gerilim içine girmeniz mümkün. Ancak, bunları fazla büyütmeyecek ve dikkatinizi yönelttiğiniz konularda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Size üzüntü veren sağlık sorunu yakında yüzünüzü güldürecek.

6 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 27" R
Ay
Boğa
15° 03' 30" R
Merkür
Başak
20° 51' 37" R
Venüs
Terazi
27° 54' 47" R
Mars
Yengeç
09° 38' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 35"
Satürn
Balık
15° 01' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 16"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 38"
Lilith
Terazi
09° 18' 16"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>