Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Korumaya Alıyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, sevgilinizle aranızda daha fazla anlayış ve sabır ön plana çıkabilir. İletişimde açık ve net olmaya özen gösterin, yanlış anlaşılmalardan kaçının. Birlikte keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak ve romantik anlar paylaşmak ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Bekar Başaklar, yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmemeliler.

Bugün,hayatınızda detaylara önem vermeniz ve titizlikle çalışmanız gereken bir gün. Planlarınızı gözden geçirin ve işlerinizi organize etmek için zaman ayırın. İş arkadaşlarınızla veya üstlerinizle iletişimde daha sabırlı ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Önemli kararlar almadan önce bugün tüm detayları gözden geçirmenizde fayda var.

Bugün, finansal konularda dikkatli olmanız ve bütçenizi kontrol altında tutmanız gereken bir gün. Gereksiz harcamalardan kaçının ve tasarruf etmeye özen gösterin. Yatırım gibi önemli finansal kararlar almak için daha uygun bir zamanı beklemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde empati ve derin bir anlayışla hareket etmek size fayda sağlayabilir. Partnerinizle uzun süredir konuşmadığınız konuları ele alabilir, duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Bekarsanız, romantik bir randevu organize etmek ya da bir arkadaşınızla ilişkiler üzerine derin bir sohbet yapmak bugünkü motivasyonunuzu yükseltebilir.

15 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. İş veya ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir ancak sakin kalarak çözüm yolları bulabilirsiniz. İletişim konusunda daha dikkatli olmanız gerekebilir. Sağlık açısından dengeli beslenmeye önem vermelisiniz.

15 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar insanların ne düşündüğüne takılamadığın veya kendini koruma altına aldığın sürece her şeyin üstesinden gelebilirsin. Sanatla uğraşan bir Başak burcuysan, yarım bıraktığın bir çalışmaya tekrar başlayabilirsin. Aileni, huzursuzluk yaratan akrabalarından uzak durmaları konusunda uyarabilirsin.

15 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal projelerde yer alarak topluma katkıda bulunmak isteyebilirsiniz. Bugün, bir arkadaşınıza yardım ederek ya da gönüllü bir etkinliğe katılarak karşılıklı olarak duygusal tatmin sağlayabilirsiniz. İnsanın kendini ve geleceğini düşünerek iyi bir şeyler yapmasının verdiği motivasyon, kendinize olan bakış açınızı olumlu yönde değiştirecektir. 

15 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eğitim konularında başarılı olabilirsiniz. Güçlü kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

15 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları kötü veya iyi diye ayırmak yerine bütünsel olarak görmeye çalışın. Böyle yaptığınızda karşınızdaki kişiye de hak verme fırsatı yakalayacaksınız.

15 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel olarak kendinizi daha bilinçli hissedeceksiniz. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelme şansınız var. Etkin adımlar için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Sınırlarınızın bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz.

15 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugünün geçişleri, gerilimleri ve tatmin edilmemiş arzuları vurgulayabilir. Eğer kendini çalışmalarında ve ilişkilerinde kapana kısılmış, fazla şımartılmış ya da durağan hissediyorsan, şimdi bunu değiştirmek isteyebilirsin. Bu alanlarda tazelik sağlamak veya yaratıcılığı serbest bırakmak için, mini bir yeniden doğuş yaşaman gerekebilir. Bu seni bir çıkmazdan kurtarabilir, ancak işleri aşırıya kaçırmamak en iyisidir. Başkalarının senin işlerine fazla karıştığını hissedebilir ya da pratik meselelere odaklanmakta zorlanabilirsin. Değiştiremeyeceğin bir şeyi zorlamaktan kaçın ve son dakika değişikliklerine açık ol. Sıkıntı yaratan konularla ilgili çatışmalar yaşama eğilimi olabilir. Kendini savunmada ya da bir projeyi ilerletme konusunda aşırı istekli hissedebilirsin, ancak ihtiyacın olan desteği istediğin hızda bulmak zor olabilir. İdealde, biraz rekabet elinden gelenin en iyisini yapmaya ya da işlerini halletmeye teşvik edebilir. Bugünün geçişleri aciliyet hissi yaratırken, kendini yavaşlatmak zor olabilir, ancak bu önemlidir.

15 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sessizce meditasyon yaparak zaman geçirebilirsin bugün. Ruhsal öğretiler ile kendini keşfetmen mümkün. Bu sırada büyük bir üzüntü yaşayabilirsin. Sakın kendini bırakma, iyileşmek için zaman harcamalısın. Kendini ve başkalarını affetme ihtiyacın doğabilir. İyi ekilmiş tohumlar var hayatında, bunlar sayesinde harekette geçici bir duraklama yaşasan bile her şey senin için güzel olabilir.

15 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

15 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, sorumluluklarınızla ve hedeflerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Planlama yapmak, organize olmak ve işlerinizi düzenlemek için uygun bir gün. Hemhayatınızda hem de özel hayatınızda bugün daha dengeli ve uyumlu bir tavır sergilemeye çalışın. Karşılaşabileceğiniz küçük sorunlar karşısında ise sakinliğinizi koruyun.

15 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönden yeni maceralara açıksınız ve yeni ilişkiler kurma yönünde aldığınız kararlar da çevrenizden destek görecek. Mesleğinizle ilgili kararlar alacağınız bir dönem. Yeni imkanlar ve fırsatlar doğabilir. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularla ilgili isteklerinizi gerçekleştirebilmek için kaygılardan uzaklaşın ve aceleci davranmayın. Mevcut bir rahatsızlığınız varsa iyileşme dönemine girmek sizi sevindirecek.

15 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 56' 55" R
Ay
Yengeç
12° 28' 03" R
Merkür
Akrep
14° 06' 31" R
Venüs
Yay
06° 06' 59" R
Mars
Yengeç
25° 16' 45" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 46" R
Satürn
Balık
13° 10' 32"
Uranüs
Boğa
26° 14' 44"
Neptün
Balık
27° 41' 26"
Plüton
Oğlak
29° 40' 13"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Terazi
12° 47' 27"
True Node
Koç
06° 24' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 00:00

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>