Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Uzlaşmacısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2021, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Bugün hayatınızın belli bir yönüyle ilgili derhal kalkıp harekete geçmenizi gerektirecek can sıkıcı bir gelişme olabilir. Bir konuyla ilgili aşırı duygusal davranıyor olabilirsiniz ve neler olup bittiğine dair acımasız gerçekleri gözden geçirmeniz gerekebilir. Kendinizi duygusal dramınıza çok kaptırdığınız için bariz olan bir şeyi göremiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

2 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda riskler almak, yüklü harcamalar ve yüklü kazançlar gündeminizde olabilir. Kendinize bakışınızı, kendinize yaklaşımınızı değiştirme zamanı. İç dünyanızı keşfe çıkın. Kibirden kaçının.

2 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yaşanan tartışmalar karşısında çözümü sağlayan kişi sen olabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Başak burcuysan, farklı projelerin içerisinde yer alabilirsin. Yakın çevrenden birisi yaşadığı problemleri sana anlatmak isteyebilir. Akşam saatlerinde dişlerinde hassasiyet problemi kendisini hissettirebilir.

2 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ani değişiklikler yüzünden sonrasında pişman olacağınız konuşmalar yapmamalı ama bazı şeyleri de artık sineye de çekmemelisiniz. Tepkinizi uygun bir şekilde dile getirin.

2 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi işinizi sağlamlaştırmak için kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak için daha rahat koşullar söz konusu. Ailevi olaylarda kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz. Duygusal olaylara karşı temkinli davranabilirsiniz.

2 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanarda kalbinizin isteklerine karşın cesur adımlar atmanız gerekmekte. Aşk hayatınızda hareketlenme söz konusu olacak.

2 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bağ kurmak bugünün anahtar kelimesidir. Yakın arkadaşlarla ilişkilerinizi belki de yeni fikirler ve heyecan verici dünya olayları hakkında bazı büyüleyici sohbetler yoluyla geliştirebilirsiniz. Bu yeni entelektüel ilişki sizi eskisinden daha da yakınlaştırabilir. 

2 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi, motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Randevularınız çok önemli. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

2 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir hayal dünyasına dalıp, gerçek hayattan kopabileceğiniz bir gündesiniz. Odaklanma güçlüğü çekebilir, detaylara yeterince dikkat etmeyebilir, sabır gösteremeyebilirsiniz. Bu nedenle, önemli kararları ve planlamaları başka bir güne bırakmalısınız.

2 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile daha çok ilgilenmeye çalışın, çünkü zorlu bir dönemden geçiyor olabilir. Bugün yakın bir arkadaşınız, sizden borç para isteyebilir. Günlük rutininizden sıkılmaya başladıysanız, hayatınıza eğlenceli bir şeyler ekleyin.  

2 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların çalışmalarınızı olumsuz etkilememesi için duygusal ilişkinizi dengelemeye çalışın. İşteki başarısızlıklarınızdan ders çıkarmayı biliyorsunuz. Ama bu hataların altında ezilmeyin, herkes yapabilir. Olayları akışına bırakmak ve fazla zorlamamak en iyisi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz . Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

2 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>