Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Birikim Yapıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da var. Özellikle birlikteliği olmayanlar için güzel gelişmeler olabileceğini söylemek çok da zor olmayacaktır.

Mesleki sorunlarınızı ortadan kaldırmak için harekete geçmeniz gerekiyor. Hoşunuza gidebilecek bazı gelişmeler de gündeme gelebilir. Kişisel sınırlarınızı tamamen çözümlemeye çalışmalısınız.

Maddiyatla ilgili beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. İhmalkar davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konuları konuşmak için uygun bir gün olmayabilir. Ne hissedeceğinizi, ne ifade edeceğinizi bilemediğinizde bu karşı tarafta bir güvensizlik oluşturabilir. Dikkatinizi toplamak adına yalnız kalmayı ya da düşüncelerinizi kağıda dökmeyi deneyebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün iletişim becerilerinizin ön plana çıkacağı bir gün olabilir. İş hayatında sunumlar yapabilir, müşterilerle iletişim kurabilir veya takım çalışmalarına katılabilirsiniz. Finansal konularda ise dikkatli ve hesaplı olmanız gerekebilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Başak burcuysanız, geleceğiniz için birikim yapmaya karar veriyorsunuz. Partnerinizle aldığınız bu karar ilerleyen zamanlarda rahat bir nefes almanızı sağlayacak. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınızla görüntülü konuşabilirsiniz. Arkadaşınızla ettiğiniz sohbetten sonra onu ne kadar özlediğinizi fark ediyorsunuz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mutlu olmayı bir koşula bağlamamalısınız. Bu sizi yorucu ve sert kurallardan koruyacağı gibi ilişkilerinizi de etkilemeyecektir. Fikirlerinize başvurulabilir, evinizle ilgili bazı kararları sizin belirlemeniz gerekebilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle, ortağınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde sizi olgunlaştırıcı koşullar oluşabilir. Bazı konuları daha net görebilmeniz söz konusu. Risk alacağınız durumlar olabilir. Akşam saatlerinde kararlar almanız gerekebilir. Hareketli bir gündesiniz, dikkatli olmanızda fayda var.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda devam eden iniş ve çıkışlar dengeye oturabilir. Kendinizi kanıtlayacağınız ve partnerinizle dengeyi bulabileceğiniz bir dönemdesiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moralini yüksek tuttukça yakın çevrenin de bu durumdan etkilendiğini göreceksin. Olumlu enerjinin etrafındaki insanları da etkilediğini görmek seni daha mutlu edecek ve gününün daha güzel geçmesini sağlayacak.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, daha sonra yerine getirebileceğinden daha fazlasını vaat etme isteği bugün çok güçlü, başkalarını yanıltmak istediğiniz için değil, resmin tamamını göremeyebileceğiniz için. Ayrıca sağlam bir sonuca varmadan önce birkaç engeli aşmanız ve bazı iyileştirmeler yapmanız gerekebilir. İstediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz şeyleri kendinize çekmede, tutumunuzun gücünü küçümsemeyin. Bugün sizi bazı açılardan öne çıkarabilecek olsa da aynı zamanda kendinizden de şüphe duyuyorsunuz. Doğru zamanda doğru yerde olmak ve başka birinin gündeminin öncelikli olmasına izin vermek iyi olabilir. Bu, her zaman lider olmaya kısa bir ara vereceğiniz ve bu süreçte başka birini güçlendireceğiniz anlamına gelir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacak. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yakın arkadaş, partner, ortaklık konularına yoğunlaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız size fazla gelebilir ancak korkularınızın üstüne gitmeniz gereken bir gündesiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında şanslı birisiniz. Fakat aşırı seçicilik gibi kötü bir huyunuz da var. Deneyimlerinizi doğru değerlendirmeniz ve doğru önseziler geliştirmeniz gerekiyor. İş dünyanızda yoğun bir değişim isteği içindesiniz ancak buna gerçekten hazır olup olmadığınıza karar vermelisiniz. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirmeniz gerekecek. Ödemelerinizin sıkıntısını fazla erken yaşamaya başlıyor, gereğinden fazla abartıyorsunuz

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 04' 02" R
Ay
Boğa
17° 41' 19" R
Merkür
Başak
21° 11' 45" R
Venüs
Terazi
28° 07' 59" R
Mars
Yengeç
09° 44' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 12"
Satürn
Balık
15° 01' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 58"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 11"
Lilith
Terazi
09° 19' 28"
True Node
Koç
06° 38' 09"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>