Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Karar Vermekte Zorlanıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız.

Belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için zamana ihtiyacınız var.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz ve bu da canınızı sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kadar uğraşsanız da istediğiniz etkiyi vermediğini düşündüğünüz konulardan rahatsız olabilirsiniz. Bunu bir hırsa dönüştürmek sizi mental ve fiziksel açıdan yorabilir. Baskıcı tutumunuzu bırakmak adına bugün bir adım atabilir,bitirici yönünüzle zamanı daha iyi kullanabileceğiniz planlar yapabilirsiniz. “Aldım Kabul Ettim” der misin?

7 Kasım 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağduyulu ve pratik bir yaklaşım sergilemek önemli olacak. Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanacak ve kendinizi göstereceksiniz. Özellikleortamında, kararlarınızı mantıklı bir şekilde almalı ve detaylara dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sağlığınıza da özen göstermelisiniz, dengeli bir beslenme ve düzenli egzersiz yapmak sizin için iyi olacaktır. Soğukkanlılığınızı koruyun ve sakin kalmaya özen gösterin. Sevdiklerinizle keyifli anlar geçirmek için fırsat yaratın. Başak burcu, bugün kendine olan güvenini sağlamlaştırabilir ve başarılar elde edebilir. Kendinize inanın ve hedefleriniz için çalışmaktan vazgeçmeyin. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatınızda hayalleriniz ile ailenizin beklentilerinin farklı olması kararsız kalmanıza neden oluyor. Sizi en mutlu edecek alanı bulmak için derin muhakemelere dalıyorsunuz. Yeni ilişkiye başlayan Başak burcuysanız, aranızdaki uyum sizi birbirinize daha da yakınlaştıracak. Daha sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde yaşadıklarınızı işe ya da farklı bir ortama taşımamalısınız. Bu durumu düzeltmek için hemen harekete geçin ve tepkilerinizi kontrol altına alın. Kendinizi nötrleyerek işinize odaklanın, çalışmak sizi besleyecektir.

7 Kasım 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetinizin fazla olduğu konularda çevresel değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Hareketli bir gündeminiz var. İmaj değişikliği yapmak için cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde ilerleme kaydetmek isteyeceğiniz zamanlar var. Enerjinizi olumlu yönde kullanın.

7 Kasım 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortamlarda dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Doğal olarak sizden yansıyan ışık çevrenizi pozitif yönde etkileyebilir. Sağlığınız da oldukça iyi.

7 Kasım 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleri için ailenden yardım istemek iyi olacak. Onlarla beraber hareket etmek üstündeki yükün azalmasını sağlayacak. İşleri erken bitirerek sevdiğin şeylere daha çok zaman ayırmak mümkün olabilir. Yardım istemekten çekinmemek iyi olacak.

7 Kasım 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey hakkında oldukça tutkulu hissediyorsunuz, adeta dünyayı ele geçirmeye hazırsınız. Gün ilerledikçe farklı şekillerde ödüllendirici olabilir. Ayrıca kendinizi daha yaratıcı ve çekici bir şekilde ifade ediyorsunuz. Anlaşmalar ve tartışmalar olumludur; stres ve olumsuz duygulardan kurtulmanız için sizi iyi bir konuma getirir. Bugün başkalarına yardım etmek için ilham alıyorsunuz ve özellikle sözlerinizle ve sorunlara olası çözümlerinizle insanlara rehberlik etmekten, öğretmekten veya onları sakinleştirmekten keyif alabilirsiniz. Sorunları görmezden gelecek kadar rahatsınız ve hatta şu anda kusurlardaki güzelliği görüyor olabilirsiniz.

7 Kasım 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gerçekleri görmek istememen ya da kabullenişe geçmek istememen seni daha da üzüyor. Olaylara objektif bakan birine danışabilirsin. Zihnindeki yanılgının da fazla yayılmasına engel ol. Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor. Ruhsal bir dönüşüme ihtiyacın olabilir. Hayatına kaldığın yerden devam et. Bir şeyleri bırakabilirsin artık, bu sana iyi bir enerji getiriyor.

7 Kasım 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

7 Kasım 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün enerjik, atak hissedeceksiniz. Aşk, çocuk, hobilerinizle ilgili güçlendiğiniz bir dönemdesiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

7 Kasım 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi duygularınızla hareket etmek yerine, başkalarının etkisi altında kalıyorsunuz. Sevgi alışverişlerinde bencilsiniz. Bu tutumunuz karşınızdaki kişinin duygularıyla oynamanıza neden oluyor. Dikkatli olun, onu kazanayım derken kaybedebilirsiniz. Özellikle bugünyerinde kızgınlık ve saldırganlık içinde bulunmamaya özen gösterin. Bazı şeylerden hem nefret edip, hem çok sevebilirsiniz. Çalışma hevesinizi görmezlikten gelmeyin. Para durumunuz yavaş yavaş yoluna girecek

7 Kasım 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 24' 08" R
Ay
Boğa
07° 42' 48" R
Merkür
Başak
19° 55' 53" R
Venüs
Terazi
27° 18' 13" R
Mars
Yengeç
09° 22' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 49"
Satürn
Balık
15° 04' 04"
Uranüs
Boğa
27° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 31' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 48"
Chiron
Koç
22° 15' 52"
Lilith
Terazi
09° 14' 57"
True Node
Koç
06° 37' 41"
Son Güncelleme : 21/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>