Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Emir Almaktan Hoşlanmıyorsunuz Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Daha agresif tavırlar ortaya koyabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız.

Mesleğinizle ilgili konularda daha temkinli olmaya çalışmalısınız. Hızlı hareket etmek, sandığınızdan daha fazla zorlukla karşılaşabileceğiniz anlamına geliyor. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için gerekli olan her şeye sahipsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi yoğunluk içerisinde bulacağınız için genel olarak çok da iyi hissetmeyeceksiniz. Kafanızın içinde yer eden tüm olumsuzluklardan da kurtulmanız gerekiyor. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce kurtulmanız gereken bir gün.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizin yüksek olduğunu hissedebilirsiniz. Kendinizi fiziksel olarak aktif hissedecek ve birçok görevi başarmak için enerjinizi kullanabileceksiniz. İş yerinde odaklanmanız gereken görevler olabilir, bu yüzden disiplinli olmak önemlidir. Aynı zamanda yeni projeler veya hedefler belirleme zamanı da olabilir. İletişim yetenekleriniz de güçlü olacak, bu yüzden düşüncelerinizi ve fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Kişisel ilişkilerde ise anlayışlı ve empatik olmanız önemlidir. Sevdiklerinizle zaman geçirmeye ve onlarla duygusal bağlarınızı güçlendirmeye özen göstermelisiniz. Sağlık açısında ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya dikkat etmek önemlidir. Unutmayın ki sizin için fiziksel ve zihinsel sağlık birbirini tamamlayan önemli unsurlardır. Kendinize iyi bakmanız gereken bir gün olabilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır işinizi değiştirmek istiyor olabilirsiniz. Bu fikriniz artık netlik kazanacak. Ailenizden alacağınız bir haber karşısında duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin size bir şeyleri dikte etmesinden hoşlanmıyorsunuz. Tavrınızı keskin çizgilerle belli edeceksiniz.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçimlerinizin öylesine olmadığını görebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlarda ilerlemekten başka şansınızın olmadığını fark ettiğinizde hem arayışlarınız son bulacak hem de bunu kazanca çevirebileceksiniz. Resmiyete binen her şey güvence verebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Fikirlerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat ilerleyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Detaylara fazla takılmamanızda fayda var.

3 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle resmi daireler ya da tarihi mekanlarda göstereceğiniz derin saygı ve ifadelerinizdeki seçicilik etrafınızdaki kişilerin de taktirini toplayacak.

3 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğin konusunda endişelendiğini görebilirsin. Kendini güvende hissetmek için daha dikkatli davranmaya başlamalısın. Hem maddi hem de fiziksel olarak iyi durumda olmak için şartları zorlamak seni gün boyunca meşgul edebilir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, gün dikkatiniz hayatınızda çok fazla şey yaptığınız alanlara yöneltiyor. Bu yıl aşırılıklar zihinsel uğraşlar ve projelerle ilgili olabilir; parlamak istiyorsunuz, bu da sizi çok fazla şey üstlenmeye veya çok fazla söz vermeye yöneltmiş olabilir. Aşırı çalışmak mümkündür ve işleri yumuşatmak zor olabilir çünkü üstün olma arzunuz çok güçlüdür. Çok fazla zorlandığınız yer artık özellikle belirgin ve hatta külfetli. Düzenleyerek dengeyi yeniden sağlamanın her yönden size fayda sağlayacağını düşünün çünkü çok fazla şeyle uğraşmak tükenmişlik hissine yol açabilir. Aşırıya kaçma baskısını ortadan kaldırmaya çalışın. Bu, işleri bitirmekle ilgili değil; mesele, işleri yoluna koymak için yeterince yavaşlamakla ilgili.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni oluşturacağınız planlar için kişisel desteklere ihtiyacınız olabilir. Yapmayı planladığınız işler konusunda ince detaylar çok önemli. Konuyla ilgili tecrübesi olan eski ve güçlü dostlarınızın fikrini almadan adım atmayın.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

4 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün duygusal olarak içe çekilebilirsiniz. Yalnız kalmamaya çalışın ama iletişim ve seyahatlerde de dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Güzel bir gün sizi bekliyor!

4 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkinize de çok yakın olan arkadaşlarınız sevgilinizle yaşadığınız problemlerde sizi suçlu buluyorlar. Değişmek gibi bir niyetiniz yok. İlişkinizde, sevgiliniz size mecburmuş gibi bir tavrınız var. Satış-pazarlama, iletişim, ortaklık kurma gibi faaliyetlerin yoğunluk kazanacağı bugün, dikkatli ve mükemmeliyetçi yapınızla her şeyin üstesinden geleceksiniz. Kenara köşeye para koyma alışkanlığınızın olmaması sizi zorluyor. Rahatsızlığınızın tedavisini yarıda bırakmayın.

4 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>