Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Keskin Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gereğinden fazla hızlı hareket etmeniz hata yapmanıza ve doğal olarak yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Mesleki olarak biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için daha net adımlar atmaya çalışın. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişmeyecek konulanı gereksiz bir şekilde zorladığınızı fark edebilirsiniz. İnsanların düşünceleri ve bakış açıları bunların başında geliyor olabilir. Sizin dışınızda gelişen ama sizden kaynaklanmayan durumlara olan ilginizi daha pozitif, verimli ve kazançlı konulara yönlendirmelisiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Başak burcunun insanları için detaycı ve çalışkan bir gün olabilir. Bugün, hedeflerinize odaklanmak ve planlarınızı uygulamak için harika bir zaman olabilir. Aynı zamanda, detaylara fazla takılmadan esnek olmayı öğrenmeye çalışabilirsiniz. İletişim konusunda hassas olabilir ve duygularınızı açık bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Bugün, kendinize zaman ayırarak ve ruhunuzu dinlendirerek dengeyi korumayı unutmayın.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa zaman önce arkadaş olduğun bir kişinin hoş olmayan hareketlerine şahit olabilirsin. Bu kişiyle hemen arkadaşlığını sonlandırmak isteyeceksin. Ekonomini dengede tutmak için harcamalarını kontrol altına almak isteyebilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, ofisinde tadilat işleri gündeme gelebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için cesaretiniz artabilir. Korkularınızın ve aşırı duygularınızın farkına varın ve bunlardan kurtulun.Sağlığınıza, kazalara ve parasal konulara dikkat edin, düşünceli ve ölçülü olun.

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maneviyat ve buna bağlı değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Ruhsal dünyanızın değerlerini gözden geçirebilir, algınızı derinleştirmek isteyebilirsiniz. Bu konularda size örnek olabilecek kişilerle buluşup konuşmaya veya kitaplarını okumaya çalışabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi anlama, olaylara daha yukarıdan bakma konusunda gayretli ve istekli olacaksınız.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerini önemseyeceğiniz ve kendinizi sevdiklerinizle mutlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak daha verici ve sosyal olabilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla ilgilenmen gerekebilir. Yardıma ihtiyacı olan sevdiklerinin işlerine yardım etmen ve onlara destek olman aranızda daha güzel bir bağın oluşmasını sağlayacak. O yüzden etrafında olan bitene dikkat etmelisin bugün.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün özellikle durumların, insanların ve içsel çalışmalarınızın "neden" ve "nasıl"larıyla ilgileniyorsunuz. Önemsiz konular veya yüzeysellikler şu anda ilginizii çekmiyor! Kendi işlerinizle uğraşırken bile ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınıza özel ilgi göstermenizi teşvik ediyor. Faaliyetlerinizden ve ilişkilerinizden biraz daha fazlasını istiyorsunuz! Bu günlerde, özellikle bir partnerle ilgili olarak farklı değerler veya yaklaşımlar nedeniyle bazı gerginlikler yaşanabilir ve bu, bugünün ilerleyen saatlerinde gündemde olabilir. Haklı olma arzusundan vazgeçerek huzurun daha kolay elde edildiğini bilseniz bile, inatçılık artık gerçek bir sorun olabilir. Sorunlar daha derinlere inebilir ve gerginliklerin artmasının nedeni bu olabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili başaklar, bugün eğitim hayatınız, seyahatler veya ticari gündemde olabilir.. İlişkilerinizi sağlam temele oturtabileceğiniz günlerdesiniz. Kararlarınızı uygulamaya rahatlıkla geçebilirsiniz. Parasal anlamda beklediğiniz pozitif gelişmeler bugün gündeminizde olabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 06" R
Ay
Koç
10° 17' 59" R
Merkür
Başak
16° 32' 48" R
Venüs
Terazi
25° 04' 36" R
Mars
Yengeç
08° 20' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 58"
Satürn
Balık
15° 12' 09"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 17"
Lilith
Terazi
09° 02' 49"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>