Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şansını iyi değerlendirmelisin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, büyük bir adım atabilir ve kalbinizde aşkı hissedebilirsiniz. Sevgilinize olan aşkınız çok fazla. Ona güzel bir sanat eseri veya mücevher gibi bir hediye alabilirsiniz. Ya da ikiniz için romantik bir kaçamak yapmaya karar verebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi kutlamak ya da yeni ilişkilere yelken açmak isteyeceksiniz. Aşk yaşamınızda atılımlar yaşayacağınız bir gün olacak.

Sanki bir büyü gibi, bir anda ortaya çıkan gerilim sonunda azalıyor. Ancak, ilk etapta strese neden olan sorunlar tam olarak çözülmemiş, hala yapılacak çokvar. Ancak bugün, çevrenizdeki insanlarla daha fazla uyum içinde olacaksınız ve enerjinizi arkadaşlarınızla tartışarak tüketmeyeceksiniz. Kendinize inanca, her şey mümkündür.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

İnsanların içindeki hevesi canlandırmak için uygun bir gün değil. Günün temkinli, tutucu yanının yaşam enerjinden çaldığını fark edeceksin. Ama bu durumun da şeylerin doğal döngüsü olduğunu unutma. Her zaman ümitli ve güçlü olmayı bekleme. Bir mola ver ve enerjini içine yönelt. Sinirlerini yatıştırdıktan sonra tekrar işe koyul.Diğer insanlarla birlikte yaşamanın kolay olduğunu kim söyledi? Her zaman her istediğinizi yapamazsınız. Elbette, deneyebilirsiniz fakat kendinizi aniden bir başınıza bulma ihtimaliniz yüksek. Çok uzun zamandır kendi geminizin dümeni sizde. Neden diğerlerini de aynı gemiye davet edip bir süre dümeni idare etmelerine izin vermeyesiniz ki? Artık başkalarıyla yakın ilişkiler kurmanın zamanı geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir ay döngüsü başlıyor. Önümüzdeki yirmi sekiz gün boyunca yeni meseleler filizlenecek. Önümüzdeki dört hafta boyunca şimdiye dek ilişkilerinizde izlediğiniz bazı prensipleri gözden geçireceksiniz. Biraz düşündükten sonra, bu prensiplerin artık size hitap etmediğini fark edeceksiniz. Toplumsal beklentiler sırtınızda bir yük haline gelmiş durumda.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, sizlerin burcundaki seyrine devam ediyor. Sabah saatlerinde Merkür ve Neptün'ün güzel açısıyla pozitif bir zamanda olacaksınız. İlişkinizle, evliliğinizle ilgili hayalleriniz, umutlarınız gerçek olabilir. Her konuda hedefinize ulaşacağınız bir gündesiniz. Ay, saat 11:37'de boşluğa giriyor. Yarına kadar dış görünüşünüzde yapacağınız değişikliklerde beklemenizde yarar var.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjini toplaman gerekecek! Ay, bugün 11:37'den itibaren boşlukta hareket ediyor. Sağlıkla ilgili konular ön planda… Eğer gün içinde koşuşturmalı işlerin varsa, sabah saatlerinde enerjini toplaman gerekecek. Öğle saatlerinden itibaren dikkatini yaptığın işe vermen de fayda var. Duygularınla hareket etmek senin için bir vazgeçilmez.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır üzerinizde taşımış olduğunuz finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için bazı adımlar atıyor olacaksınız. Bu soruna sosyal çevreniz de dâhil olabilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar içinde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kesin kararlar vermekten kaçınmalısınız. Deneysel tutumlar içinde olabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermenizde fayda var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz şeyler için zaman harcamak size iyi gelebilir. Ufak tefek işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olabilir.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu gelişmelerin hayatınızda olması için öncesinde korku hissedebilirsiniz. Sorumlulukların da size fazla geldiğini hissetseniz de içinizdeki başarı inancı enerjinizi yükseltecek.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından Ay burcunuzda ilerlerken gücünüzü ortaya koyabileceğiniz bir gündesiniz ancak başkaları üzerinde baskı ve hakimiyet kurmamaya dikkat etmelisiniz. Dengeleri gözettiğinizden emin olmalısınız. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan biri bazı ilişki sorunları yaşıyor ve bu durum sizin dostluğunuzu biraz fazla etkiliyor. Yanınızdayken dikkatleri dağınık ve sadece kendilerinden bahsetmek istiyorlar.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili konular ön planda… Eğer gün içinde koşuşturmalı işlerin varsa, sabah enerjini toplaman gerekecek.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamdayoğunluğunuz artıyor. Daha önce gündeme gelmiş ancak gerçekleştiremediğiniz bazı projeleri gerçekleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Bu kadar uzun süredir farkında olmadığınız konuları duyduğunuzda şaşkına dönebilirsiniz.

16 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kalıcı ve uzun vadeli planlar yapabilir, sağduyulu, akılcı tavırlar sergileyebilirsin. Ay boşlukta olduğundan önemli bir karar almadan kişisel bakımınla ve gelişiminle ilgilenebilir, sağlığına önem verebilirsin. İlişkilerde mutlu ve huzurlu bir gün geçirebilir, keyif aldığın alanlarda çalışabilirsin.

16 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>