Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Senin için değişiklik zamanı! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

İşteki sorumluluklarınız yüzünden bugün sevgilinizi biraz ihmal etmeniz gerekebilir. Bu üzücü ve oldukça sinir bozucu bir durum ancak direnmek, işinizi bitirip sevgilinizle tekrar ilgilenebilmeniz için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde çalışmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Ve sevgilinizi de bu durumdan mutlaka haberdar edin, daha fazla üzülmek istemezsiniz.

Bugün çok fazla fiziksel enerjiniz olmalı. Fazla mesai yapmak ve fazladan bazı şeyler yapmak isteyebilirsiniz veya bu ekstra dayanıklılık halinizi gün içinde daha fazla kendinizi göstermek için kullanabilirsiniz. Sosyal bir etkinlikte bazı nüfuzlu insanlarla iletişim kurarak heyecan verici yeni olasılıkları gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Olumlu bir ruh halinde olacaksınız ve her durumda nasıl başarılı olacağınızı keşfedeceksiniz.

İşinizle ilgili oldukça rahatsız edici bir söylenti kulağınıza gelebilir. Bu dedikodu, şirketin satılacağı ya da süregelen hiyerarşilerin oluşacağı yönünde olabilir. Bu nedenle işinize devam edip etmeyeceğiniz konusunda endişeye kapılabilirsiniz. Bir sonuca varmadan önce, size doğruyu söyleyecek birini arayın. Belki de duyduklarınız dedikodudan öte değildir.

Ekstra sabır gerektiren bir gün. Hayatının bir alanıyla ilgili ilerleme kaydetmek konusundan fazla isteklisin. Belki yeni birarıyorsun. Yeni maceralara hazırsın ama biraz daha beklemen gerekiyor. Pozitif eylemlerde bulunarak kendini oyala. İyi arkadaşlarınla bir araya gel. Sağlığını geliştirmeye odaklan. İyi beslen. Bütün bu çabanın karşılığı kendini gösterecektir.Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, uzun zamandır ulaşmaya çalıştığınız bir hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tuhaftır ki, aileniz, arkadaşlarınız ve partneriniz bile sizin için beklediğiniz kadar sevinçli görünmeyebilir. Muhtemelen son zamanlarda zor bir dönemden geçiyorlar ve sizin başarınız da onlara bunu hatırlattı. Onlara biraz zaman tanıyın, kendilerini toparladıktan sonra sizi tebrik edeceklerdir. En nihayetinde onlar da insan.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bütün gün Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Sabah saatlerinde oluşan Ay-Jüpiter arasındaki güzel görünümle beraber bugün geçmişe dair yaşadıklarınızı unutturacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saatler 19:02'yi gösterdiğinde ise Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Sonrasında oluşan Merkür'ün Kiron ile karşıtlığı nedeniyle öğrendiğiniz bazı şeyler psikolojik olarak sizi aşağıya çekebilir. Duyduklarınıza hemen inanmayın.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için değişiklik zamanı!Gün senin için değişiklik zamanı diyor. Özellikle yaşam alanını değiştirmek, ailesinin yanından taşınmak isteyen bir Boğa burcuysan bugün detaylı araştırmalar yapabilir, konu ile ilgili yakın arkadaşlarınla iletişime geçebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle güzel havanın tadını çıkaracağınız, kısa mesafeli bir yere gidebilirsiniz. Bu fikrin senden çıkması eşini oldukça mutlu edecek.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi geçmişe götüren ya da geçmişi ayağınıza getiren dostluklarınız ve ilişkileriniz bugün gündeminiz olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Bu sizi kabullenme içine sokabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerle ilgili tamamlanma gerçekleşebilir. Olası kazalara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Sosyal konulara yönelmek isteyebilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları hayatınızın önceliği haline getirdikçe paranın elinizden kaçtığını görebiliriniz. Formül haline getirilmiş bir hayat sizi bir tatmin etmeyebilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli haberler alabileceğiniz bir gündesiniz, gelen telefonlara cevap vermeniz size avantaj sağlayacak. Bir plan veya kişisel dikkatiniz olmadan, bazı yanlış adımlar atabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bazı haberlerden ve olaylardan etkilenseniz bile bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Olayların gelişmesini bekleyebilir veya düşünceleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evde kalmayı tercih etmiş veya evinizle ilgili planlar yapmış olabilirsiniz. Boğa burçları evlerine ait bazı konuları düzenleme fırsatı yakalayacaklar. İkili ilişkiler sınavlardan geçiyor. Fikirsel problemler ve monotonluk ilişkileri yıpratabilir. Sağlık problemi yaşayan Boğa burçları sağlıklarına kavuşuyorlar. 

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kadersel gelişmeler seni biraz zorlayabilir, finansal konularla ilgili risk alman gerektiğinden huzursuz olabilirsin. Kredi, vergi, sigorta gibi işlerini halletmek için karşına çıkan fırsatları kullanmak istesen de aklına yatmayan konular olabilir. Mücadele etmen gereken konularda geri çekilebilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 42' 51" R
Ay
Boğa
12° 24' 58" R
Merkür
Başak
20° 31' 29" R
Venüs
Terazi
27° 41' 35" R
Mars
Yengeç
09° 32' 45" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 57"
Satürn
Balık
15° 02' 40"
Uranüs
Boğa
27° 05' 52"
Neptün
Balık
28° 30' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 37"
Chiron
Koç
22° 15' 05"
Lilith
Terazi
09° 17' 04"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>