Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemcisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Herhangi bir sorun yaşanmayacak. Kendinizi zaman zaman boşlukta hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gitmekten kaçınmayacaksınız.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Dengeeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Maddi anlamda daha temkinli olmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha da karmaşık olmaya başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik yaşantınızda çok fazla sorumluluğunuzun olması yorucu hissettirebilir. Bugünü dinlenmeye, aynı ortamı ve yaşamı paylaştığınız kişilerle görüşmeye ayırabilirsiniz. İyileştiren ve herkesin mutluluğuna katkı sağlayan konuları, bir şeylerin bozulmasını beklemeden gündeme getirmek ve tedbirli olmak önemli olacaktır.

19 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcununuz için sosyal ilişkileriniz ön planda olabilir. İletişiminiz güçlü olacak ve çevrenizle daha sık etkileşimde bulunabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca, üzerinde çalıştığınız projelerde destek alabilir veya işbirliği yapabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın bir kişi tahmin ettiğin gibi biri çıkmayabilir. Herkese bu kadar hızlı güvenmemen gerektiğini bir kez daha anlayacaksın. Henüz yeni evlenen bir Boğa burcuysan, eşinin ailesi tarafından bazı konularda suistimal edildiğini fark edebilirsin. Eşini nazik bir dille uyarmak isteyeceksin.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıdığınız bazı kişilerle farklı gündemler oluşturabilir,ya da eğitimle alakalı bir program yapabilirsiniz. İletişiminizi ve fikirlerinizi bir adım ötesine taşımak, kendiliğinden gelişen bir durum değildir. Herkesin bu farkındalığa ulaştığı bir anda maddi ve manevi donanıma ulaşmak, bunları kullanıma sunmak daha kolay olabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi meşgul eden ya da zaman zaman yıpratan durumlara karşı daha dikkatli olmalısınız. Gündeminizde hizmet düzen ve sağlıkla ilgili konular daha fazla uğraştırabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmeler ve zihinsel anlamda sizi tatmin edebilecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz pozitif haberleri bugün alabilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı eğitim alanında yeri kararlar almanızı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir.

19 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve başarılar söz konusu olduğunda yeni şeyler görebilir ve daha önceden fark etmediğin mevzulara daha dikkatli bir şekilde odaklanabilirsin. Daha güzel sonuçlara gitmek için yeni yollar keşfetmek senin için biraz yorucu olacak.

19 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sınırlamalara ve kısıtlamalara tolerans göstermeyeceksiniz. Gün, sizi yaşamınızı iyileştirmeye motive ediyor. Kendinize ve yeteneklerinize daha fazla güvenerek kendi fırsatlarınızı yaratmanın zamanıdır. Kendinizi çok daha iyimser hissediyorsunuz ve planlarınız için başkalarını da kolaylıkla yanınıza çekebilirsiniz. Bugün aklınıza gelen fikirler altın değerinde olabilir bu yüzden dikkatli olun. Geleceğe dair güzel hislerinin tadını çıkarmayı hedefleyin. Geçiciliği kabul etmek ve akışına bırakmak bugün önemli süreçler olabilir. Hayatınızı iyileştirmek isteyeceğiniz bir gün.

19 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissediyorsunuz; bunun tek sorumlu ise, sizsiniz. Girişimci ruhunuzu ortaya çıkaracak işler yapmak istiyorsunuz ve bu konuda engel tanımadığınızın farkındasınız.

19 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğalar, aşkın, tatilin, çocuklarınızın veya hobilerinizin dünyasında yeni fırsatlar ve maceralar sizi bekliyor olabilir. Gün, size iç huzur ve mutluluk getirecek anların habercisi olabilir. Şahane bir gün geçirmeniz dileğiyle.

19 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınız kişilerin size destek vermesini bekliyor ve onları idare ederken, ustaca taktikler kullanıyorsunuz. Bugün partnerinizin fikirleri karşısında güç kaybedebilirsiniz. Fakat sabırlı davranışlarınızla aranızdaki engelleri kaldıracak ve düşüncelerinizle onu etkileyeceksiniz.

19 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>