Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Mücadele Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Duygu ve düşünceleriniz arasında sıkışıp kalmış olsanız da üstesinden gelebilirsiniz.

Ne istediğinizi bilir şekilde hareket edeceksiniz. Etrafınızdaki insanların beğenisini kazanmakta zorlanmayacağınız bir gün.

Finansal durumunuzla ilgili her şeyin istediğiniz gibi gelişim gösterme ihtimali var. Amaçlarınızın dışında harcama yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha iyi hissetmek ve yaşamak adına evinizle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. İyi ve kaliteli'den kastınız daha maddi değer değil, manevi değer de olduğunda hayatınızı güzelleştirmek kaçınılmazdır. Bugün yaptığınız işlerin rutin ev işleri, hayat telaşı olmaktan fazlası olduğunu fark edebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu bekleyen büyük bir tutku ve kararlılık duygusu var. İş ve kariyer alanında yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve tutumlu olmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda ise romantik bir gün geçirebilir, ilişkinizi daha da güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi korumayı unutmayın. ?

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yaşanan karışıklıklar seni de zor duruma sokabilir. İnsanların birbirleriyle doğru iletişim kuramaması seni de etkileyecek. Kendini mantığın ve duyguların arasında sıkışmış hissedebilirsin. Bu karmaşıklığın içinden tek başına çıkmak yerine yakın bir arkadaşından destek isteyebilirsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel olarak güçlü ve zinde hissedebilirsiniz. İşlerinizi tamamladıktan sonraki süreci kendinize ayırabilir, eksiklerinizi tamamlayabilir ya da sizi dinlendireceğine inandığınız bir konuya zaman ayırabilirsiniz. Öz bakım sadece kozmetik ürünleriyle yapılmaz; bunu kendinize ve çevrenize hatırlatacağınız bir gündesiniz.  

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Toprak ve emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Güçlü kişiler sizi destekleyebilirler. İşlerinizi düzenleme fırsatı bulabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. İşleriniz için mücadele edebilirsiniz. Sizi daha fazla sorumluluk almaya iten koşullar oluşabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kontrolü biraz kaybedebilir pasif agresif durumun bir miktar dışına çıkarak kendinizi biraz sert bir dille ifade edebilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken birçok işin olacak. Ancak işine odaklanmanı engelleyecek farklı konularla da cebelleşebilirsin. Evinde bazı işler yapmak isterken çat kapı gelen misafirler gibi… İnsanlarla aranda güzel bir sınır olması gerekecek bugün.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, gün heyecanlı ya da öngörülemeyen bir enerjiyle başlayabilir. Gün ilerledikçe hayatınızdaki basit şeylerin kıymetini bilmek daha doğal hale gelir. Bir amaç ve netlik duygusu sizi motive edebilir. Pratik destek veya yardım yoluyla biriyle bağınızı güçlendirebilirsiniz. İnsanlar size normalden daha fazla değer verme eğilimindedir. Bir gruba katkıda bulunmak veya bir arkadaşınıza yardım etmek ve bunu yaparken kendinizi harika hissetmek için iyi bir zaman. Bu özellikle spontane bir zaman olmayabilir ancak oldukça fazla şey başarabilir veya hayatınızda daha yumuşak bir temponun tadını çıkarabilirsiniz, bu da rahatlatıcı olabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiçbir şekilde dengelerinizi bozmak istemediğiniz için, çevrenizdeki kişiler tavırlarınızdan etkilenebilirler. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olayların olumsuz yönlerini çok daha çabuk görebiliyorsunuz.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; ev, aile hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde derin dostluklara önem vermeniz, bugün yakın dostlarınızla yapacağınız işbirliklerini gündeme getirecek. Kendinizi ispat etme konusunda işlek zekanızdan faydalanmalısınız. Bugün, belli bir disiplin anlayışı içinde hareket ediyor ve araştırmanızı derinleştiriyorsunuz.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>