Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Gözlemcisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

İlişkisi olan Boğalar bugün, partnerinizle duygusal bağınızı güçlendirebilir, birbirinize karşı anlayışlı ve destekleyici olabilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği planlayarak, ilişkinize renk katmayı da ihmal etmeyin.

Bekar Boğalar bugün, yeni bir ilişkiye başlamak için acele etmeyin. Öncelikle kendinizi ve ne istediğinizi iyi anlayın. Doğru kişi, doğru zamanda karşınıza çıkacak.

İş hayatınızda bugün, pratik ve gerçekçi bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Detaylara odaklanarak, işlerinizi düzenli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Finansal konularda ise olumlu gelişmeler yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatındaki baskılara dikkat edin. Hedeflerinize ulaşmak için esnek olmalısınız. Gereksiz çatışmalardan kaçınarak işbirliğine odaklanmak, başarıya ulaşmanızı kolaylaştırır. Bir ekip arkadaşıyla birlikte çalışarak ondan faydalanabilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu duygusal anlamda derin düşüncelere yönlendirebilir. İlişkilerinizde daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırmak, içsel dengeyi sağlamak için önemli olacaktır. Kendinize olan güveninizin artacağı bir gün olabilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve kararlı adımlar atmaya devam etmelisiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerindeki disiplinden sıkıldığın için serzenişlerde bulunurken ölçüyü kaçırmamaya çalışmalısın. Maddi sorunlarını kesin bir şekilde ortadan kaldırmadan, yeni birarayışına girmek bugünlerde seni daha da zor duruma sokabilir. Çevrende seni şaşırtacak olaylar yaşanabilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ev işleri veya günlük planlar konusunda küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Birlikte yemek yaparken farklı tarif önerileri yüzünden tartışmak yerine, bu konuşmalardan birbirinizin ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Daha anlayışlı olmak ve görevleri bölüşmek huzuru getirecektir.  

21 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Karşınızdakine kendinizi ifade etmeniz önem kazanabilir. Çocuklarınızla ilgili işlerde fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız harcamalarınızda abartıya kaçabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla hırslı olabilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız eylemlerle kararlarınızı yüceltebilir, hatta gerçekleşirken yolda size destek olacak dostlar da edinebilirsiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerde ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Bilinçli olduğunuz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

21 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, Ay bugün güneş haritanızın ikinci evinde, bu da bedenin ihtiyaçlarına ve bulunduğun ana bağlanmanı sağlayacak sakinleştirici aktiviteler aramayı teşvik ediyor. Yine de, bugünkü küçük zorlu açılar belirsizlikleri artırabilir ve bu, bir ara vermen gerektiğine işaret olabilir. Sosyal hayatındaki dengesizliklere karşı özellikle hassas olabilir ve bir şeylerin eksik olduğu hissine kapılabilirsin, ancak güvensizliklerin algılarını bulanıklaştırmasına izin vermemek önemlidir. Eğer fazla çalıştığını ya da yeterince takdir edilmediğini hissediyorsan, işlerini bir süre askıya alabilir ya da yeniden kesinlik hissine kavuşana kadar bekleyebilirsin. Günlük rutinlerin, işin veya diğer pratik işlerle ilgilenmek, eğer bir konuda kararsızsan, zor olabilir. Çabalarının fark edilmediğini ya da belirsiz sağlık sorunlarının, geçici bir motivasyon kaybının veya yön eksikliğinin bir belirtisi olduğunu düşünebilirsin. Tüm cevaplara sahip olmadığını kabul etmek, kendini çok daha rahat hissetmene yardımcı olabilir!

21 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerini dinle ve sabırlı ol. Harekete geçmeden önce ne istediğini dikkatlice değerlendir. Dileklerin gerçekleşiyor ve endişeler yok oluyor bir bir. Hayat çizgin biraz daha yükseliyor. Sen yeter ki hayatını sev ve karamsar olma. Kanatlarını açmalı ve uçmalısın artık.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kardeşler ve seyahat konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz, arkadaşlarınıza ve işinize ayırdığınız vakti kıskanmaya başladı. Partnerinizin bu düşüncesini yıkmanız gerekiyor. Ona olan bağlılığınızda bu endişeye hiç gerek yok. Yanlızlık duygusunu bir kenara bırakın, gücünüzle ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin. Takdir ve teşekkür beklemek yerine, kendinizi ispata çalışın. Ciddiyetiniz, işinizdeki yerini sağlamlaştıracaktır. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Günün yorgunluğunu spor yaparak atmayı deneyin.

21 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 12" R
Ay
Yengeç
10° 31' 34" R
Merkür
Akrep
13° 53' 18" R
Venüs
Yay
05° 56' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 10" R
Satürn
Balık
13° 10' 52"
Uranüs
Boğa
26° 15' 03"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Terazi
12° 46' 29"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>