Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bildiğinden Şaşmıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her türlü problemi geride bırakmayı başarabilecek olmanız da önemli.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

Maddi olarak daha temkinli olmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. İstediklerinize adım adım ulaşabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizin sizin yokluğunuza nasıl bir tepki vereceğini düşünmeden bunu yapmalısınız. İnsan sevdiği kişinin ilgisiyle beslenebilir ama doyum noktasına ulaşacağı ilişkileri için önce kendisini sevmesi gerekir.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İletişim konusunda daha açık ve net olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi ifade etmek için doğru zamanı bekleyin. Ayrıca sağlığınıza da dikkat etmeli ve dinlenmeye zaman ayırmalısınız. Özellikle bugün karar vermekte zorlanabilir, aceleci olmamaya çalışmalısınız. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, çevrendeki kişilerin ne söylediklerine aldırış etmeden kendi yolunda ilerlemeye devam edeceksin. Kimseye bağlı kalmak istemiyorsun. Yurtdışı planları yapan Boğa burcuysan, vizeyle ilgili birtakım problemler yaşayabilirsin. Planlarını iptal etmek ya da etmemek arasında kalabilirsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha iyi hissetmek ve yaşamak adına evinizle ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. İyi ve kaliteli'den kastınız daha maddi değer değil, manevi değer de olduğunda hayatınızı güzelleştirmek kaçınılmazdır. Bugün yaptığınız işlerin rutin ev işleri, hayat telaşı olmaktan fazlası olduğunu fark edebilirsiniz.  

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşiniz, ortağınız veya dostlarınız gibi yakın bağlar kurduğunuz kişilerle olan gelişmeler öne çıkıyor. İlişkilerinizde daha dikkatli ve özenli olmanız gerekecek. Duygusal açıdan desteğinize ihtiyaç duyulabilir. İşe dair konularda ise uğraştıran durumlar gözüküyor. Çalışmalarınızda sabit fikirli davranmamaya gayret edin.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin hayatınızdaki etkilerini minimuma düşürmek için çaba göstermeniz gerekebilir. İnsanların hayatınıza direkt müdahalelerinden hoşlanmıyorsunuz.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklın eskilere gidebilir. Daha önceden yaşadığın bazı şeyleri tekrar düşünmeye başlayabilirsin. Daha önceden fark edemediğin bazı mevzuları bugünkü sakinlikle daha rahat fark edebilirsin bugün.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bakış açınızı değiştiriyorsunuz. Odak noktanız güvende olma ve rahat hissetme konularına yöneliyor. Son zamanlarda fikirlerle dolup taşmış ve yaratıcı bir kıvılcımı takip etmiş olsanız da artık üretebildiğiniz, inşa edebildiğiniz, somut olarak ortaya koyduğunuz şeylerle daha fazla gurur duyuyorsunuz. Önceliklerinizi belirlemenin ve ardından onları takip etmeye odaklanmanın tam zamanı. Bu, mali işlerinizin sorumluluğunu üstlenmek için son derece uygun bir zamandır. Kendinizi daha güvende ve dünyaya bağlı hissetmenizi sağlamanın yollarını arayacaksınız. Ayrıca doğal bir yeteneği keşfetmek veya geliştirmek için de harika bir zaman.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Zevklere düşkünlükte artış olabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; partner, ortaklık, ilişkilerle ilgilenebilirsiniz ve sözleriniz çok önemli olabilir.Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Cinsel duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Duygusal karmaşaya karşı önleminizi almalısınız. Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz performansı sağlayabilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>