Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatınızı Düzenliyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal sorunları ve olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Kişisel durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki fırsatları değerlendirme konusunda daha kontrollü olmalısınız. Hoşunuza gitmeyecek bazı sorunlarla da karşılaşma ihtimaliniz var. Cesaretinize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri korumaya odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Resmi işlerinizi tamamlamakla günü geçirebilirsiniz. Bunun getireceği kafa rahatlığı önünüzü daha iyi görmenize, yaptığınız işlemlerin altını doldurmaya yardımcı olabilir. Her şeyi bu mantıkla devam ettirdiğinizde kazançlarınızı sağlamlaştırmak da tecrübelerinizi geliştirmek de kolaylaşacaktır.

22 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün istikrarlı ve güvende hissetmek önemli olabilir. Maddi konularda planlı ve düşünceli davranmanız gereken bir gün. Aile ve ilişki konuları da ön planda olabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatınızda vehayatınızda önemli düzenlemeler yapmak isteyeceksiniz. Dağınık olmak işlerinizin aksamasına yol açıyor. Kararlarınızı verirken çevrenizdeki kişilerden fazla etkilendiğinizi anlıyorsunuz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermeye başlayacaksınız. İlişkisi olan Boğa burcuysanız, partnerinizle tatile gitme planları yapıyorsunuz. Tatilde partnerinizin kıskanç halleri artabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konuların sizin için önemini konuşmak isteyebilirsiniz. Bir sorumluluğun arifesinde olmak hissiyle barışın. Bu size bir adım atacağınız zaman yapabileceklerinizi kolaylaştırma fırsatı verecektir.

22 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha gergin olabilirsiniz. Finansal konularda temkinli davranmalısınız. Duygusal konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz işlerde yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. Tartışma yaratan durumlardan uzak durun.

22 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı kendinizi geliştirmeye ayırabilirsiniz. Kendiniz gibi düşünen insanlarla karşılaşarak fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz ve iletişim size çok iyi gelebilir

22 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini enerjik hissetmeyebilirsin. Ama alacağın haberler keyfini yerine getirecek. Sevdiğin bir arkadaşınla ilgili güzel haberler almak senin de gününün güzel geçmesine yardımcı olabilir.

22 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün atmosferi, gerçekten yaşanabilir ve dikkatinize değer olana odaklanmanıza yardımcı olur. İlişkilerinizi veya projelerinizi geliştirmeye çalışmak başarılı olabilir. Bugün arkadaşlarınızdan, yapıcı konuşmalar yoluyla bir destek gelebilir. İşlerin akışına girdiğinizde başkalarının ya işbirliği yaptığını ya da yoldan çekilip kendi işinizi yapmanıza izin verdiğini göreceksiniz! Bugün ayrıca hayatınızı pratik yollarla düzene sokmaya da yardımcı oluyor. İyi rutinler ve alışkanlıklar özellikle mümkün olabilir. Günlük yaşamınızı iyileştirmenin yenilikçi yollarını bulabilirsiniz.

22 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız zıtlaşmalar, yüzünden zor anlar yaşıyorsunuz. Sakinliği denemelisiniz. Bugün Jüpiter ve Uranüs, geçmiş işlerinizde olumlu bir destek veriyor. İdeallerinizi destekleyecek kişilerle görüşüyorsunuz.

22 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

22 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendine yaşam standardını yükseltecek hediyeler alabilirsin. İhtiyaçtan fazlası ve azı arasındaki dengeyi kur böylece ödemelerde sıkıntıya girme. Kendine doyumlu lüks ve zengin bir hayat yaşama izni ver. Ödemelerini kolaylıkla yapacaksın. “Harcadığımın çok daha fazlası bana akıyor” cümlesini tekrar edebilirsin. Sabırlı olduğun takdirde bugün çözümlenecek olayların var. Bunlar için kendini asla üzme.

22 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz, karşınızdaki kişiye de doğru kararlar alma fırsatı tanımış olacaksınız. Haliyle bu birliktelik adına ortak kararlar alıyor olmanız ilişkinizi başarılı ve uzun vadeye yönelik şekle sokabilir. Şu sıralar elinizdeki işlere yenilerini eklememenizde fayda var. Bugün yetenekleriniz aniden dikkati çekebilir ve önemli bir yerden, sizi başarıya ulaştırabilecek bir teklif alabilirsiniz. İnatlaştığınız bir para meselesinden uzak durun.

22 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 51" R
Ay
Boğa
20° 06' 57" R
Merkür
Başak
21° 30' 25" R
Venüs
Terazi
28° 20' 14" R
Mars
Yengeç
09° 50' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 47"
Satürn
Balık
15° 00' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 41"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 47"
Lilith
Terazi
09° 20' 35"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:51

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>