Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dinlenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece huzura ve mutluluğa ulaşmanız çok da zor olmayacaktır. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Dikkat etmeniz gereken bazı sorunlar gündeme gelebilir. Kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Çabaladığınız sürece başarıya adım adım yaklaşabileceksiniz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü sorunun ve sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Elinize geçen maddi fırsatları net olarak değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde yaşadığınız sorunlar bugünkü adımlarınızı zorlaştırabilir. Kendinizi bu zorluğun içinde bilerek tutmadığınızdan emin olmalısınız. Bugün bir zinciri kırın ve hayatınızda olmasını istediğiniz duygulara yer açın.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün, içsel rüzgarlarınıza kulak verin. Enerjiniz yüksek ve macera çağrısına hazırsınız. Bir açık hava etkinliği düzenlemek veya kendinizi yeni bir deneyime atmak için mükemmel bir gün. Sizi heyecanlandıran ne varsa, ona doğru ilerleyin.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinizde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İşinizin zaman zaman size göre olmadığını düşünüyorsunuz. İş hayatına ara verip biraz dinlenmek isteyebilirsiniz. Yazlığınızın dekorasyonunu değiştirmek için harekete geçiyorsunuz. Tadilat süresi uzun sürse bile sonuç sizin için büyük önem taşıyor. Yeni bir ilişkiye başlamış Boğa burcuysanız, partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin tanınırlığı siz de yol gösterebilir. Açılmaz sandığınız kapıları açmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak veya bir fikri kabul ettirmek istediğinizde aile büyüklerinizin tecrübesinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi ayrı bir kenarda tutmak yerine bu tecrübelerin bir parçası olmaya çalışın.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde organize etmiş olduğunuz işlerdeki değişiklikler karşısında hızlı kararlar almanız gerekebilir. Ticari konularda karışıklıklar olabilir. Eşinizle ilgili konularda uyum içinde davranmanızda fayda var. Bazı işlerinizi sonlandırmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde kendinizi göstermek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeyerinizde kişilerle tartışmaktan ya da gereksiz yere muhalefet olmaktan kaçının. İyice düşünerek alınmış kararları uygulamaya çalışın.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla farklı konularda fikir alışverişleri yapabilecek bir durumda olabilirsin bugün. Yeni konulara odaklanırken çevrenden ilham alabilirsin. Zihnini çalıştıracağın ve daha güzel şeylere zaman ayıracağın bir gün olabilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sakin ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. İçsel dengeyi korumak ve rahatlamak için zaman ayırmanız gereken bir gün olabilir. Kendi iç dünyanıza odaklanarak kendinizi iyi hissetmeniz için fırsatlar bulabilirsiniz. Şimdi, detaylara odaklanarak projelerinizi tamamlamak için zaman ayırmak isteyebilirsin. Hedeflerinize adım adım ve planlı bir şekilde ilerlemek sizin için başarı getirecektir. Özel hayatınızda, sevdiklerinizle keyifli ve huzur dolu anlar yaşayabilirsin. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı bir tavır sergilemek ilişkinin güçlenmesine yardımcı olacaktır. Ayrıca, kendine zaman ayırarak kişisel zevklerine odaklanmak da sizi mutlu edecektir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizlebirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün partner, ortaklık, evlilik veya yakın arkadaş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle beraber hareket edebilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişeleriniz var. Kuruntularınızı yansıtmaktan kaçının. Gelişmeleri beklemelisiniz. Yeni tanıştığınız kişilere karşı tedbirli davranmalı, hemen samimi olup sırlarınızı anlatmayın. Dostlarınızla aranızda anlaşmazlıklar çıkabilir. Yeni ve reddetmesi güçtekliflerine hazır olun. Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir. Bunu yenip, alacağınız teklifleri mutlaka değerlendirmelisiniz. Maddi konulardaki problemlerinizi çözebilmeniz için bugün uygun fırsatlar var

18 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 31" R
Ay
Boğa
21° 30' 39" R
Merkür
Başak
21° 41' 11" R
Venüs
Terazi
28° 27' 17" R
Mars
Yengeç
09° 53' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 07"
Satürn
Balık
14° 59' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 15"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 32"
Lilith
Terazi
09° 21' 13"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>