Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ruhuna Hitap Eden Değerli Olacak Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2023, Salı

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile keyifli bir vakit geçirmek ve birbirinize zaman ayırmak aranızdaki muhabbetin daha da güzelleşmesini sağlayabilir. Bugün birbirinize zaman ayırmak için çaba göstermeniz size daha iyi gelecek. Bazı planları sen yapabilirsin bugün.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Parasal konularda yeni hedefler koymak ve farklı konulara odaklanmak günün biraz daha yavaş geçmesine sebep olabilir belki ancak ilerisi için çok daha güzel adımlar atmanı sağlayacak. Bugün bazı stratejileri gözden geçirmek daha iyi olabilir.

Sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için iyi bir denge kurman gerekiyor olabilir. Hem yemene, hem hareketlerine hem de uyku düzenine odaklanman gerekecek bugün. Bazı şeyleri bir düzene oturtmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine güvenmen gereken bir gündesin. Etrafta olan bitene uzak kaldığını düşünebilir veya bazı şeyleri kaçırdığını hissedebilirsin. Ancak kendini etrafındakiler ile kıyaslamak yerine sana göre planlar yapmak daha iyi olacak.

23 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün manevi açıdan kendinizi zorlu bir mücadelenin ortasında bulabilirsiniz. Özellikle aile üyelerinizin bazı sorunlarını çözmek için adımlar atmak zorunda kalabilirsiniz. Böyle günlerde hiç beklemediğiniz anlarda bazı gerginliklerin yaşaması normaldir. Gerginlikten uzak kalmak adına kendi rutininize dönmeyi seçebilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zıt fikirlere sahip olduğun insanlarla bir araya gelmeye çalışacaksın. Ancak savunmalarında biraz abartıya kaçabilirsin. Sürprizleri seven biri olarak bugün sevgilinin ya da yakın bir arkadaşının, aniden çıkagelip programını tamamen değiştirmesi seni mutlu edebilir. İçten gelen bir güdüyle kendine güvenin bu sayede yeniden kendine geliyor. Aldığın kararla da yakın çevrende dikkatleri topluyorsun. Önem verdiğin kişilerin takdirini kazanmak isteyeceksin.

23 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata bakış açınızı değiştirirken genişletmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Bugüne kadar yaptıklarınızın dışında kalan fırsatlar elde ettiğinizde tereddüte düşebilirsiniz ama bu şansı kullanmak için çaba göstermelisiniz. Sağlık kontrollerinizi bugüne alabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim ve hareketin getirdiği yoğunluğun gündeme geldiği bir gündesiniz. Daha fazla konuşma ve haberleşe hayatınıza girerken, zihinsel çalışmalar ön plana geçiyor. Yeni şeyler öğrenmek ve paylaşmak size keyif verebilir. Ancak düşüncelerinizde daha yenilikçi olmanızda fayda var. Yeni bir eğitim programına dâhil olmak adına daha yaratıcı fikirler üretmelisiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Boğa burcu, yoğun ve hareketli bir döneme girebilirsiniz. Başarı için sadece kararlı ve iradeli olmanız gerekiyor. Çaba göstermek önemlidir, çünkü çaba evrende asla karşılıksız kalmaz. Zaman zaman çabalayıp hayal kırıklığı yaşasanız bile kendinize inanın ve tekrar çabalayın.

23 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarına yardım etmek isteyebilirsin genel olarak. Sevdiklerinin sorunlarını çözmek aile ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmek için yardımcı olabilir. İnsanlarla daha da yakınlaşabilirsin.

23 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İmajınızı güncellemek şu anda iyi bir fikir olabilir. Etrafınıza da bir süredir düşündüğünüz bir değişikliği duyurmaya hazır olabilirsiniz. Bu, sizi çok uzun süredir eski halinizle tanıyan insanlar için zor. İlk tepkileri istediğiniz kadar olumlu olmasa bile, bu mutlaka böyle kalacak değil. Sürece ve verdiğiniz kararlara güvenin. İleride sizi iyi ki dedirtecek sürprizler bekliyor. Yeni bir kariyer fırsatı veya partner adayıyla karşılaşabilirsiniz. Şimdi, kişisel ve mesleki doyum bulmanın en iyi yollarından yararlanabilirsiniz. Orijinal olmaktan çekinmeyin. Kaliteniz diğer her şeyi gölgede bırakacak!

23 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın yardımınıza ihtiyaçları olabilir. Parasal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar yaşamanızı zorlaştırabilir. Motivasyon gücünüzü istediğiniz alanda kullanabilme yeteneğine sahipsiniz; yeter ki bunu isteyin.

23 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

23 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir arkadaşınız sizden duygusal anlamda destek isteyebilir. Üstelik bu istek, mutluluğu hak etmediğinizi düşünerek kendinizi iyice dibe çekmeye çalıştığınız, hatta geçmişteki pişmanlıklarınızı, hatalarınızı tekrar tekrar kendinize hatırlattığınız bir zamanda gelebilir. Kendinizi bu duygudan bir an önce çıkarıp kendi ışığınızın farkına varabilirsiniz.

23 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hislerinizin güçlü olduğu bir gün. Sadece kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteseniz de, arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmak istemeyeceklerdir. Onların desteği ve sizi yönlendirmek istemeleri, hoşunuza gidecektir. Kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

23 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 55' 19" R
Ay
İkizler
14° 30' 57" R
Merkür
Başak
24° 42' 58" R
Venüs
Akrep
00° 26' 36" R
Mars
Yengeç
10° 47' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 55' 26"
Satürn
Balık
14° 52' 50"
Uranüs
Boğa
27° 03' 35"
Neptün
Balık
28° 26' 49"
Plüton
Oğlak
29° 43' 23"
Chiron
Koç
22° 09' 29"
Lilith
Terazi
09° 32' 04"
True Node
Koç
06° 39' 10"
Son Güncelleme : 23/09/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>