Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yelkenleri Suya İndiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Boğa burcu bugün aşk hayatınızda güçlü enerjiler alıyorsunuz. Ancak istenmeyen sorunların ilişkiniz üzerinde olumsuz etkileri olabilir. Daha kontrollü ve dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz. Duygularınızı yönetmek, ilişkiniz için faydalı olacaktır.

Bugün,ve kariyer alanında küçük aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. Moralinizin bozulmasına izin vermemelisiniz çünkü bu zorlukların üstesinden gelme potansiyeline sahipsiniz. Dengeleri zorlayacak durumlarla yüzleşmeli ve çözüm yolları aramalısınız. Hatalardan kaçınmak önemlidir.

Bugün, maddi konularda kaynaklarınızı iyi yönetmek için çaba göstermelisiniz. Kendi perspektifinizden baktığınız bazı durumların aslında yanlış olabileceğini fark edebilirsiniz. Bu süreçte odaklanmanız gereken birçok konu var; dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel projelerinizde ilham verici fırsatlar bulabilirsiniz, yaratıcılığınızı kullanın. Aşk ve hobiler alanında kendinizi geliştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Duygusal yaralarınızı iyileştirmek için olumlu adımlar atabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcu için bugün, ilişkilerinde daha çok paylaşımcı olman gerekebilir. Sevdiklerinle iletişimini kuvvetlendirmek için fırsatlar yaratabilirsin. Kendine zaman ayırarak, içsel huzurunu ve dengeyi bulman da önemli olacak bugün. Maddi konularda dengeli ve tutumlu olmak gerekebilir. Bu dönemde alışveriş yaparken dikkatli olman faydalı olacaktır.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbini kıran bir arkadaşın senden özür dileyebilir. Onun bu olgun davranışına duyarsız kalmıyorsun. Yelkenleri hemen suya indiriyorsun. Ailen ile maddi konularda bir düzenleme gerçekleştirebilirsin. Onların bir borcunu sen üstleniyorsun. Bu davranışın takdire şayan. Sosyal statünde olan değişikliklere yavaş yavaş alışabilirsin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel projelerinizde ilham verici fırsatlar bulabilirsiniz, yaratıcılığınızı kullanın. Aşk ve hobiler alanında kendinizi geliştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Duygusal yaralarınızı iyileştirmek için olumlu adımlar atabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde ve ailevi konularda kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yakın çevrenizde de ziyaretler dikkat çekiyor.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama bakımından bugünlerde sıralı veya düzenli olmayan fakat tam zamanında olan anlamlı tesadüfler yaşayabilirsiniz.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yürüdüğünüz yolun nereye çıkacağını kestiremediğinizde bundan vazgeçmemelisiniz. Belirsiz hissettiğiniz anlarda durup düşünebilir, neler yapabileceğinizi planlayabilir ve bu hissinizin gerçekliğini sorgulayabilirsiniz. Ancak hiçbir şeyin yarın kendinizi görmek istediğiniz resimden daha etkili olmasına müsaade etmeyin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün fazla harcama ya da aşırıya kaçma eğilimi sizi cezbedebilir çünkü Venüs-Jüpiter açısı, gerçek ihtiyaçlarınızı anlamanızı geçici olarak bulanıklaştırabilir. Gündeminizdeki en önemli şeyin dışında, her şeye odaklanma eğilimine dikkat edin. Yine de, gerçekten bir molaya ihtiyacınız varsa, bunu gerçekleştirmek için bir yol bulun. Ertelemek, stres seviyenizi artırabilir; bu yüzden buna değip değmediğini düşünün! Bugünün enerjileri ilişkileri de etkileyebilir çünkü sadece kendinizi değil, çevrenizdekileri de memnun etmek zor olabilir. Yine de, odaklanmak için fırsat bulduğunuzda, konuşmalar verimli olabilir ve yaratıcı bir proje için iyi bir zaman yakalayabilirsiniz. Venüs şu anda ortaklık evinizde ilerliyor ve önümüzdeki haftalarda, ilişkilerinize keyifli bir odaklanmayı teşvik ediyor. Ayrıca, başka birinin gözünden kendinizle ilgili ilham verici bir şey öğrenmek için harika bir dönem.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sihirli bir el dokunmuşçasına her şey çözümleniyor senin için, merak etme. Sen bugün sadece kararlarını düzgün vermelisin. Maddi ve manevi bütün sorunların çözülüyor. Unutma ki enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapar çünkü enerjilerin akışta kalması gerekir. Sadece olumlu düşün ve evrenle bir bütün olarak hareket et. Sıkıntılarını ancak böyle aşarsın.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

28 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa, bugün ev ve aile konularında partnerinizle uzlaşma sağlayabilirsiniz. Huzuru yakalayacağınız bir gün sizi bekliyor. Gününüz şahane geçsin!

28 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sık sık açığa vurmanız, ilişkinizi yeniliyor. Özel günlere karşı unutkanlığınızda daha dikkatli olabilir, bugünü sizin için unutulmaz bir gün olarak değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Sağlık sorunu olanlar rahatlamaya başlıyor

28 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 08' 07" R
Ay
Yengeç
14° 56' 58" R
Merkür
Akrep
14° 23' 30" R
Venüs
Yay
06° 20' 34" R
Mars
Yengeç
25° 21' 30" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 16" R
Satürn
Balık
13° 10' 05"
Uranüs
Boğa
26° 14' 20"
Neptün
Balık
27° 41' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 16"
Chiron
Koç
20° 49' 57"
Lilith
Terazi
12° 48' 42"
True Node
Koç
06° 23' 59"
Son Güncelleme : 23/10/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>