Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Denge Kurmalısın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz; ancak bu durumun üstesinden gelme potansiyeliniz yüksek. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. İlişkinize verdiğiniz değeri net bir şekilde ortaya koymalısınız.

İş hayatınızda, bugün karmaşık etkiler söz konusu. Olumsuzlukların sona ermesi için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Mümkün olan fırsatlara yöneldiğiniz takdirde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün, elinize geçen maddi fırsatları net bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Olumsuzluklara takılmadan, elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçte olduğunuzu unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerde farklı bakış açılarına uyum sağlamak için yapıcı ve anlayışlı olun. Bağlarınızın güçlü ve uzun vadeli olmasına dikkat edin, partnerlerinizin beklentilerini karşılamaya özen gösterin. Maddi konularda, özellikle borçlar ve kredilerde stratejik davranmanız gerekebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi insanlar arasında daha fazla sevdiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artabilir ve İletişiminizde daha pozitif ve anlayışlı olabilirsiniz. Duygusal anlamda istikrarlı olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir. İş yaşamınızda ise projelerinizi daha detaylı planlayarak başarıya ulaşabilirsiniz. Kesinlikle büyük ve önemli kararlar almaktan kaçının, bugün detaylara odaklanmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Sağlık açısından ise düzenli egzersizlere ve beslenmeye dikkat etmenizde fayda var. Umarım günlük burç yorumunuzu beğenirsiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailene olan bağlılığın artıyor. Onlara her zamankinden daha çok vakit ayırıyorsun. Bu doğrultudayerindeki sorumluluklarını aksatabilirsin. Patronların ile karşı karşıya gelmemelisin. Denge kurmayı bilmelisin. Yönetici gezegenin karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Kilo aldığını fark ediyorsun kendine bir diyet programı hazırlatmak için uzman bir görüş almak isteyebilirsin.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz sizi istediğiniz noktaya taşımıyor olabilir. Durup düzeltmeniz ya da vazgeçmeniz gereken durumlardan haberdar olmalısınız. Çevrenizde size bunları hatırlatan kişilere, hayatınıza olumsuz yönde müdahale ediyormuşcasına cephe almayın. Dinleme ve kabul etme cesareti gösterin. 

23 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi koşullarınızla ilgili hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle kişisel yatırımlarınızda bir süredir beklediğiniz artış meydana gelebilir. Ancak gelirinizi hemen yeni yatırımlar için harcamak yerine biraz beklemeniz daha iyi olabilir. Ortaklı işlerinizde daha tedbirli olmalısınız. Hızlı düşünmek bazı detayları gözden kaçırmanıza sebep olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz terfi ya da iyi haber zamanında gelmeyebilir ancak yine de sabırlı olun ve eğer yeterince çalışıp sabrederseniz istediğinizin gerçekleşeceğini bilin.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğrendiklerinize göre hareket edebildiğinizde çevrenize bırakacağınız intiba yüksek olacaktır. Empati ve anlayış gücünüzle ilgiyi toplayabilir, istekleriniz için imkanlar oluşturabilirsiniz. Duygusal konulardaki kararlarınızı açıklamak için sert cümleler kurmanıza gerek kalmadan da bunu yapabileceğinizi unutmayın.

23 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün biraz öngörülebilirlik ve istikrar arıyorsunuz. Nitekim takıntılı davranışlara dikkat etmek isteyebilirsiniz. İster siz ister başkaları olsun, olumsuz duygular, karmaşık veya ağır konular üzerinde durma eğilimi var. Olayların yüzeyinin altında çok şey olabilir ve kendinizi dolaylı olarak ifade etmek çok cazip gelebilir. En iyi ihtimalle sinir bozucu, en kötü ihtimalle yıkıcı olabilir ancak aynı zamanda oldukça geçici ve yönetilebilirdir. Eski bir öfke uyanabilir veya tetiklenebilir. Bunun davranışınızı yönetmesine izin vermek yerine, ortaya çıkan bu duyguyu inceleyin ve onu geride bırakmayı hedefleyin.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parlak yeni fikirlerin ve ilham kaynakların var. Bunlar çok güzel. Bir durumdaki gerçeği görmek zorundasın. Zorlu bir başlangıç yapmış olabilirsin, ama bu her zaman zorlu olacağını göstermiyor. Kafan çok karışık, özlüyor ya da özleniyorsun. Unutma ki özlem insanın içindeki gerçek sevgiyi ortaya çıkarır.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün düşündüklerinizi hayata geçirme konusunda olumlu etkilerle karşılaşacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Aldığınız kararların arkasında durmanız durumunda her şeyin daha iyiye gidebileceğini aklınızda bulundurmalısınız. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçtesiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda uyumlu, dengeli, neşeli olmanız, ilişkinizi geliştirmenizi ve sahip olduğunuz beraberliği yarınlara taşımanızı kolaylaştıracak. İş hayatınızda yeni olanaklar ve imkanlar var. İşinizde, üstünüz konumunda olan bazı kimselerin desteğini ve beğenilerini kazanarak önemli aşamalar kaydedebilirsiniz. Kendi gayretinizin ve çalışmalarınızın sonucu da iyi olacak. Maddi alandaki kararlılığınızın ve prensiplerinizden ödün vermemenizin meyvelerini toplamaya başlayacağınız bir dönem.

23 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>