Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ertelenen Konular Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda bugün, gerginliğe yol açabilecek durumlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek davranışlar sergileme eğilimindesiniz. Düşüncelerinizi eyleme geçirmeden önce biraz daha temkinli olmanız önemli.

İş ve kariyer açısından, bugün, planladıklarınızı hayata geçirmekte sabırlı olmalısınız. Kendinize fazla yüklenmek, hata yapmanıza yol açabilir. Çıkarlarınızı gözeterek ve planlı bir şekilde hareket etmek, en doğru yaklaşım olacaktır.

Maddi durumunuzda yaşanabilecek küçük olumsuzlukları abartmamalısınız. Düşüncelerinizi hayata geçirirken maddi sınırlarınızı zorlamaktan kaçınmalısınız. Daha tutarlı bir yaklaşım benimsemek, sizin için faydalı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklıklar ve maddi konularda disiplinli yaklaşımlarınızı sürdürün, bunun faydasını göreceksiniz. Uzun vadeli kazançlar elde edebileceğiniz ortaklıklar ve görüşmeler adına uygun bir gün olabilir. Dayanıklılığınızın ve düşünerek ilerlemenizin karşılığını alıyorsunuz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Kendinize olan güveninizi yitirmeden hedeflerinize ilerlemeye devam etmelisiniz. İletişim konularına özen göstermelisiniz, yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için açık ve net bir dil kullanmalısınız. Sağlık konularında ise düzenli beslenmeye dikkat etmenizde fayda var. Kendinize zaman ayırarak stresinizi azaltacak aktiviteler yapabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer aile şirketinde çalışıyorsan, önemli anlaşmalara imza atma şansın yüksek görünüyor. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevgilinin sorgulayıcı sözlerine anlam veremeyebilirsin. Ani tepki göstermemeye özen göstermelisin. Uzun zamandır ödemeyi ertelediğin bir borcun varsa, ödeme kararı alabilirsin. Hayatında düzen istiyorsun.

3 Ekim 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik planlama yaparak,ve ilişkilerinizi gözden geçirin. Nazik sınır koyma ve ortak girişimlere yönelme önemli olabilir. Sistematik çalışma ve kişisel bakımda değişikliklerle ilerleme sağlayabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklediğiniz eski partner dönüşü olabilir. Ayrıca sosyal yaşantınızda uzun yollar yapmaya ve yenilikleri hayatınıza almaya niyet edebilirsiniz.

3 Ekim 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile hayatınızdan kaynaklı nedenler dolayısıyla kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların tavırları, psikolojik olarak sizi fazlasıyla etkilemekte. Çok daha planlı ve kontrollü davranmalı, kendiniz için en iyisini yapmalısınız. Hassasiyetinizin ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

3 Ekim 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugünkü Güneş Tutulması, iş, sağlık, alışkanlıklar ve rutinler ile ilgili olarak bir yenilenme veya yeni bir bölüm başlatıyor. Bu tutulma, yeni veya geliştirilmiş sağlıklı rutinler ve tatmin edici çalışma programları başlatmanız için başarılı bir dönem müjdeliyor. Çevrenizdeki koşullar, bu konuları zorlayabilir veya sizi büyük değişiklikler yapmak için motive edebilir. Ne kadar verebileceğinizi ve yapabileceğinizi tanımak için iyi bir zamandır ve önümüzdeki haftalar, günlük işlerinizde daha fazla yapı getirmek için mükemmel bir dönemdir. Bu dönemi özellikle belirgin kılan şey, organize olma, becerileri geliştirme ve faydalı olma yönünde güçlü bir arzudur. Kendinize dikkat edin, düşünmeden bir şeylere girmeyin. Yeni bir yön gelecek ve bunun için zorlamanıza gerek yok. Tutulma zamanı genellikle enerji düşüklüğü hissi getirir, ardından enerji yavaş yavaş, kesin ve otantik bir şekilde artar.

3 Ekim 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli ve ılımlı olma zamanı senin için. İş birliği ve sadakatin ile mükemmel zamanlamayı beklemelisin. Aşık olma ya da evlenme teklifi alma gibi bir şey yaşayabilirsin bugün. Her ne olursa olsun duygularını dengelemeye ihtiyacın var. Sosyal etkinlik davetlerine katılacak ve çok ilgi çekeceksin bugün. Önemli bir olay oluyor hayatında. Bu değişime neden olacak kadar güçlü bir itiraf alman olabilir. Bu itiraf bir başkasından gelebileceği gibi kendinden de gelebilir.

3 Ekim 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

3 Ekim 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün gündelik işleriniz veya sağlığınızda ani gelişmeler ve yenilenmeler söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Ekim 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda her tür iletişime kapalı duruyorsunuz. Böyle davranmak size mutluluk verse de, tutumunuz, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Son günlerde işyerinde sergilediğiniz davranışlarınızdaki çelişkiler size güvenenleri şaşırtıyor, bu durum ümitsizliğe kadar varmamalıdır. Macera peşinde koşacak devirde değilsiniz. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir

3 Ekim 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 06' 02" R
Ay
Yengeç
14° 29' 28" R
Merkür
Akrep
14° 20' 21" R
Venüs
Yay
06° 18' 03" R
Mars
Yengeç
25° 20' 38" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 21" R
Satürn
Balık
13° 10' 10"
Uranüs
Boğa
26° 14' 24"
Neptün
Balık
27° 41' 13"
Plüton
Oğlak
29° 40' 15"
Chiron
Koç
20° 50' 03"
Lilith
Terazi
12° 48' 28"
True Node
Koç
06° 24' 02"
Son Güncelleme : 23/10/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>