Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararlarından Eminsin! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi ifade ederken ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Birlikteliğiniz açısından risk oluşturabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzaklaşmalısınız. Dengelerin yeniden kurulması gereken bir güne giriyorsunuz.

Bağımsızlığınızı korumak ve mesleki anlamda dilediğiniz gibi adım atmak isteyeceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda adım atabileceğiniz bir güne giriyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmalısınız.

Maddiyata dayalı konularda temkinli adımlar atmanız gerekmekte. Hızlı hareket etmek size herhangi bir yarar sağlamayacaktır. Sorunların geride kalması için daha sakin düşünmeye ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ödeme trafiğinizi rahatlıkla geçirmek için takviminize göre hareket etmelisiniz. Bankalarla hukuki sorun yaşamamak adına alacak verecek günlerinizi daha iyi bir şekilde yeniden düzenleyebilirsiniz. Bir şeyden çekiniyor olmak, bu konuda herhangi bir şey yapmadan bekleyeceğiniz anlamını taşımaz.

31 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu için duygusal anlamda derin bağlantılar kurabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmak, karşınızdakine daha fazla destek olmak için fırsatlarınız olabilir. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dünyanıza odaklanmak da bugün size iyi gelebilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve istikrarlı adımlar atarak hedeflerinize biraz daha yaklaşabilirsiniz. Uyumlu bir gün geçirmenizi dilerim.

31 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün vereceğin kararlardan emin ve olaylara karşı soğukkanlı olacaksın. Özel meselelerini hemen paylaşmak istemeyişin, ketum bir hava yaratabilir. Yeteneklerini doğru kanalize edebilmek adına kişisel gelişimini destekleyen kurs araştırmaları yapabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle birlikte günübirlik seyahate çıkabilirsin.

31 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı anda pek çok koşulun olması ve bunların uyumlu çalışması her zaman mümkün değildir. Mutluluğunuzu ve iyilik halinizi buna bağlı tutmadığınız sürece değişkenlik gösteren durumlar sizi üzmeyecektir. Bugün akışı fark etmenin önemli olduğunu bir kez daha hatırlayabilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha gerçekçi olmaya bakın. Gereksiz harcamalar içinde olabilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde mobinge maruz kalıyorsanız ve kendinizi baskı altında hissediyorsanız durumu düzeltmek için elinizden ne gelebileceğini mutlaka tasarlayın ve eyleme dökün.

31 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eline önemli belgeler geçebilir. Veya okuyacağın her bir şeyin önemli bir yeri olabilir. O yüzden dikkati elden bırakmamalı ve okuduğunu çok iyi anlamaya çalışmalısın bugün.

31 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün duygusal zeka için güçlüdür ve bir kişiyle veya bir projeyle daha güçlü bir bağlantı arayışını teşvik etme eğilimindedir. Ayrıca planlama ve strateji için mükemmel bir gün olabilir. Artık yakın ilişkilerdeki dengesizlikler üzerinde başarılı bir şekilde çalışabilirsiniz. Anlamlı sonuçlara ulaşmanız ve kendinizi daha iyi anlayabileceğiniz bir noktaya gelmeniz oldukça olasıdır. Bugün kendinize olan güveniniz doğal yoldan yükseliyor ve olumlu bir yola girmek için iyi bir zaman. Eğer ilginizi çeken bir şey varsa oldukça üretken olabilirsiniz ve aynı zamanda hayatınızdaki önemli biriyle bir anlaşmaya varmak veya mali durumunuzu halletmek için de iyi bir zaman.

31 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

31 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

31 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün finans, özel hayat, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ayrıca sosyal çevrenizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili hissettiğiniz çelişkileri çözmek için hiç çaba sarf etmiyorsunuz. Endişelere kapılmadan, ikiniz açısından da doğru yolu bulmaya çalışın. İşinizle ilgili güzel gelişmeler gündemde. İş yoğunluğunuzun artması nedeniyle fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz. Hayatınıza girecek yabancılar ve sizi meşgul edecek yeni uğraşlar söz konusu olabilir. Büyük emek harcayarak biriktirdiğiniz paranız hızla eriyor

31 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>