Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eski Projeler Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Hislerinizi ifade etmek isterken yanlış anlaşılmaktan da kaçınmanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Karmaşıklıktan uzak durmalı ve hata yapmaktan kaçınmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaktan kaçınmamanız gerekiyor. Bilinçli olmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Fırsatlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gizemli yaklaşımlarınız etrafınızdaki insanların dikkatini çekebilir. Yaklaşımlarınız konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Sınırları gereğinden fazla ihlal etmediğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün arkadaşlık ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsin. Ancak, anlayışlı bir yaklaşımla iletişim kurarsan, bu sorunları aşman mümkün olabilir. Ayrıca, kendine zaman ayırmalı ve stresi azaltan aktivitelere yönelmelisin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Boğa burcuysanız,yaşamınızda, bugün eski projeler veya görevler tekrar gündeme gelebilir. Bu fırsatı kullanarak, geçmiş deneyimlerinizden öğrendiklerinizi uygulayabilir ve daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Evli bir Boğa burcuysanız, çocuklarınızın eğitim hayatı gündeme gelebilir. Yeni okul arayışları içerisine girebilirsiniz. Karbonhidrat tüketiminize dikkat etmenizde fayda var.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki bazı kişilerin tutumlarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Merhametli bir yapınızın olması olayların gerçekliğini görme konusunda bazı engeller oluşturabilir. Bugün borçlanma, fikir paylaşımı gibi konuların ortasında kalmamaya özen göstermelisiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konuları paraya çevirmek isteyebilirsiniz. Konusunda uzman olan kişilerle görüşebilirsiniz. İşlerinizde desteklenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında hareketli koşullar olabilir. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbiniz boş ise bugünlerde tanışacağınız yeni biri ayaklarınızı yerden kesebilir ve sizi mutlu etmek için elinden geleni temiz niyetle yapabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı düşüncede daha iyi olmak için kendini serbest bırakman gerekecek. Ne kadar özgür düşünürsen değişmek senin için o kadar mümkün olacak. Bu şekilde önüne daha çok fırsat çıktığını görebilirsin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı etkileşimlerinizde hoş bir yoğunluk yaşanabilir. İnsanlara, fikirlere ve olaylara karşı sabırlısınız, bu saygı da size ödüller getiriyor. Özellikle romantizm, inançlar, fikirler ve yaratıcı arayışlarla sorunları çözebilir ve hayatınıza dair yeni bilgiler edinebilirsiniz. Bugün liderlik etme, ikna etme ve etkileme gücüne sahipsiniz. Romantik ilişkiler, iletişim ve daha fazla anlayış yoluyla yeni bir düzeyde büyüyebilir. Planlarınızı birisiyle paylaşmak ve belki de onları geliştirmek için beyin fırtınası yapmak faydalı olabilir. Bugün aynı zamanda fikirlerinizi tanıtmak ve bir sonraki hamlenizi planlamak için de iyi bir gün.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başarılı birdönemi yaşadığınız halde, Jüpiter retrosu nedeniyle hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Bazen aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatınızdaki fırsatlarla maddi kaynaklarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca aile, ev hayatınızla ilgili yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda her tür iletişime kapalı duruyorsunuz. Böyle davranmak size mutluluk verse de, tutumunuz, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Son günlerde işyerinde sergilediğiniz davranışlarınızdaki çelişkiler size güvenenleri şaşırtıyor, bu durum ümitsizliğe kadar varmamalıdır. Macera peşinde koşacak devirde değilsiniz. Unuttuğunuz bir senet ya da ödeme size sorun yaratabilir. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 03' 38" R
Ay
Boğa
17° 35' 16" R
Merkür
Başak
21° 10' 59" R
Venüs
Terazi
28° 07' 29" R
Mars
Yengeç
09° 44' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 11"
Satürn
Balık
15° 01' 06"
Uranüs
Boğa
27° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 29' 59"
Plüton
Oğlak
29° 44' 25"
Chiron
Koç
22° 14' 12"
Lilith
Terazi
09° 19' 25"
True Node
Koç
06° 38' 08"
Son Güncelleme : 21/09/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>