Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinizi Geliştirmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken abartılı davranabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiye uygun adımlar atmak her açıdan daha önemli olmaya başlayacaktır.

Mesleki olarak daha bilinçli olmalısınız. Her şey istediğiniz gibi olsun isterken hata yapma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekmekte. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yürüdüğünüz yolun nereye çıkacağını kestiremediğinizde bundan vazgeçmemelisiniz. Belirsiz hissettiğiniz anlarda durup düşünebilir, neler yapabileceğinizi planlayabilir ve bu hissinizin gerçekliğini sorgulayabilirsiniz. Ancak hiçbir şeyin yarın kendinizi görmek istediğiniz resimden daha etkili olmasına müsaade etmeyin.

28 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün finansal konularda daha dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve gereksiz lüks tüketimden kaçınmak önemlidir. Ayrıca,yerinde yeni bir projeye dahil olabilir ve başarı elde edebilirsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizde kendinizi geliştirmek istediğiniz bir gündesiniz. Yenilikleri yakından takip etmek hoşunuza gidiyor. Hayatınızda kontrolü elinizden kaybetmek istemiyorsunuz. Kontrolün elinizde olması sizi rahatlatıyor. Akrabalarınız arasında yaşanan tartışmalara şahit oluyorsunuz. Bugün yaşanan olaylarda geri planda kalmak isteyeceksiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Parasal kaygılarınızı önemsemelisiniz. Bugün bulduğunuzu bugün değerlendirirken yarının da geleceğini ve onu da düşünmeniz gerektiğini unutmayın. Finansal açıdan destek alacağınız kişilerden gelen önerileri dikkatle takip etmelisiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Hedefinize ulaşmak için çaba içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlar var. Sorumluluklarınız yönünde alternatif planlar yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde kadın yöneticilerinizle ilgili konulara yönlenebilirsiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda samimiyetinizi görmezden gelen ve iyi niyetinizi kullanmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde anlaşmazlıklar yaşanabilir. Bunları çözmek için yapıcı olmaya çalışmak önemli olacak. Kırıcı davranıştan uzak durmak aile üyelerinin genel sağlığı için de olumlu etki yaratacak.

28 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bağlantı kurmak, sosyalleşmek ve iletişim kurmak için iyi bir enerji hakim. Özellikle anılarınızı, kişisel duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Ev hayatı özel bir mutluluk ve huzur kaynağı olabilir. Aile veya evle ilgili sorunlara yaratıcı çözümleri daha kolay keşfedebilirsiniz ve sevdiklerinizle veya ev içi projelerle ilgilenmek için iyi bir zaman. Bugünün ilerleyen saatlerinde biraz daha dinlenme, iç gözlem ve derinlemesine düşünme ihtiyacını uyandıracak. Biraz duygusal tazelenme kazanmak için mükemmel bir zaman. Duygularınızı yaşamak için daha fazla alan ve mahremiyet arzuluyorsunuz.

28 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. İkili ilişkilerinize, hiç kimseyi karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Bazı kişiler aleyhinize konuşarak, mevcut şartlarınızın daha da karışmasına neden olabiliyor.

28 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

28 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel olarak tetiktesiniz. Her şeyi yakından takip etme arzunuz var. Koşullara uygunluk gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

28 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatının zorluklarından kaçarak kurtulamazsınız. Geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünmeyin. İlişkinizin hoş taraflarına odaklanmalısınız. İş yerinde sizi çekemeyen kimseler var. Çevrenizdeki dedikoducular sizi parmaklarına dolamak için fırsat bekliyorlar, bilhassa onların kıskançlığını davet edecek hareketlerde bulunmayın. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır.

28 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 08' 07" R
Ay
Boğa
18° 41' 50" R
Merkür
Başak
21° 19' 30" R
Venüs
Terazi
28° 13' 04" R
Mars
Yengeç
09° 47' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 27"
Satürn
Balık
15° 00' 46"
Uranüs
Boğa
27° 05' 27"
Neptün
Balık
28° 29' 51"
Plüton
Oğlak
29° 44' 22"
Chiron
Koç
22° 14' 01"
Lilith
Terazi
09° 19' 56"
True Node
Koç
06° 38' 11"
Son Güncelleme : 21/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>